Beretta Team

Εν τω μεταξυ, να πω και κάτι αστειο...
Η Beretta, φτιαχνει κάννες κυριολεκτικά 500 χρονια.
Και χαζή να ήταν, θα είχε μάθει
Ποια γεωμετρία απ' όλες την καθιστά ξεχωριστή?γιατί τον 18,6 δεν τον κατοχειρωσε αυτή,ούτε τον 18,7 η μπενελι

Με συγχωρείς χωρίς εμπάθεια.εχεις δει σε όπλο 2χιλιαρικα πως είναι κολλημένος ο σιδηρόδρομος? Να το δεις,αλλά να δεις και μια φαμπαρμ και μια παλιά Φράνκι μαζι

Εν τω μεταξυ, να πω και κάτι αστειο...
Η Beretta, φτιαχνει κάννες κυριολεκτικά 500 χρονια.
Και χαζή να ήταν, θα είχε μάθει
Ξέρεις τί..
Δεν θα βρούμε ποτέ άκρη κ όλοι έχουν το δίκιο τους.
Αλλοι θέλουν ωραίο όπλο,άλλοι αξιόπιστο,άλλοι πρακτικό,άλλοι να σκοτώνει γερά,αλλοι να εχει καλή συναρμογή να δουλεύουν γλυκά τα κινούμενα μέρη,άλλοι να είναι ζυγισμένο κ ξεκούραστο,άλλοι να μην κλωτσάει κ.ο.κ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΟΠΛΟ.
Ας το πάρουμε χαμπάρι.
Και η Α400 έχει κουσούρια κ οι παλιές κ οι μπενέλες κ οι rem κ.ο.κ
Κουβέντα ωραία να γίνεται κ ο καθένας θ την βρεί όσο μπορεί την άκρη του.

Δεν υπάρχει φασαρία κ δεν μιλάμε για κυνήγι.
Μιλάμε για όπλα.
Και σε ρώτησα κ αν θέλεις απαντάς χωρίς αντιπαράθεση.
Ποιό όπλο ,(μάλλον καραμπίνα) θεωρείς τέλειο κατά την γνώμη σου.
Και πόσο ανώτερο είναι στα σημεία πχ από μια α400 που την πιάσαμε στο στόμα μας.
Εγω τα όπλα τα κρίνω στο κυνήγι που κάνω για αυτό το έθεσα έτσι. Δεν έχει ουσία να σου πω γιατί σαν μέτρο σύγκρισης θα μπει η Μπερέτα πιστεύω και τα κριτήρια + και - με βάση το τι βγάζει αυτή.
Μόνο με αμερικανικα εγώ κυνηγαω.

Και καλά κάνεις αφού σου κάνουν τα κέφια.
Να υποθέσω με v3?
Ναι και από αυτήν έχουμε και μάλιστα διαβάσαμε ότι γίνεται κομμάτια στα χέρια μας,ανταλλακτικά σε βαλίτσα μια και άλλα πολλά ... Το θέμα είναι ότι καμία εταιρία από αυτές δεν έκανε τόσο σταματά μπερδεύοντας τον κόσμο με διάφορες φόρμουλες τις οποίες έκανε και λογότυπα μεγάλων ανακαλύψεων (πχ στιλιουμ,πλασ και πολλά άλλα)
Τόσα λεφτά όμως και ενσωματωμένη τεχνογνωσία πουλάς 2000€+ . Απογειωσε το και δοστο να κάνει ότι υπόσχεται. Μη μου το ρίχνεις σαν εταιρία όμως μετά σωστά φυσίγγια μου,αυτά που επιλέγω...
Αυτή είναι η διαφωνία μου με τα όπλα αυτά

Όταν σπάσει πχ όμως κάτι σε μια 1100 γίνεται θέμα. Το έσπασε γίνεται σπάνε.
Αν κοπούν οι πύροι σκανδαλοθηκης ή ξεκολλήσει όλος ο σωλήνας από καμία α400 δεν ακούγεται τίποτα. Τυχαίο το παράδειγμα. Μόνο σε προσωπικές συζήτησης και σε κύκλους αυτά για αυτά.

Ναι και από αυτήν έχουμε και μάλιστα διαβάσαμε ότι γίνεται κομμάτια στα χέρια μας,ανταλλακτικά σε βαλίτσα μια και άλλα πολλά ... Το θέμα είναι ότι καμία εταιρία από αυτές δεν έκανε τόσο σταματά μπερδεύοντας τον κόσμο με διάφορες φόρμουλες τις οποίες έκανε και λογότυπα μεγάλων ανακαλύψεων (πχ στιλιουμ,πλασ και πολλά άλλα)
Τόσα λεφτά όμως και ενσωματωμένη τεχνογνωσία πουλάς 2000€+ . Απογειωσε το και δοστο να κάνει ότι υπόσχεται. Μη μου το ρίχνεις σαν εταιρία όμως μετά σωστά φυσίγγια μου,αυτά που επιλέγω...
Αυτή είναι η διαφωνία μου με τα όπλα αυτά

Όταν σπάσει πχ όμως κάτι σε μια 1100 γίνεται θέμα. Το έσπασε γίνεται σπάνε.
Αν κοπούν οι πύροι σκανδαλοθηκης ή ξεκολλήσει όλος ο σωλήνας από καμία α400 δεν ακούγεται τίποτα. Τυχαίο το παράδειγμα. Μόνο σε προσωπικές συζήτησης και σε κύκλους αυτά για αυτά.
Βρε όλα σπάνε λίγο πολύ.
Και όλα ακουγονται.
Πριν ~3εβδομάδες έσπασε η πάπια από P hitech μπροστά μου..επεσε κάτω η μιση.
Το dt11 μου πριν 2 χρόνια έσπασε το ελατηριακι (siars).
Απ την άλλη η beretta λόγω του μαρκετινκ πουλάει αβέρτα κ είναι βιώσιμη και με πολυ καλή υποστήριξη κ η rem είναι εκεί που είναι.
Επιλογές εταιριών είναι αυτές.
Οποιος θέλει κρίνει κ αγοράζει.

Και καλά κάνεις αφού σου κάνουν τα κέφια.
Να υποθέσω με v3?
Εγώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο,όχι σαν επιχείρημα,ειλικρινά το έχω ερώτημα

Εφόσον αναφέρουν τόσα τα ατσάλια,ονόματα άγνωστα στον κόσμο και είναι λογικό(σου λέει ο άλλος έχει το ατσάλι τάδε,χωρίς να είναι ενημερωμένος καν για την ιδιότητα του)και για τις τιμές στα μοντέλα με καλά ατσάλια,οι τιμές σε μετριες κατασκευές πάνε στα ύψη,γιατί δεν βγάζουν και αχρωμιωτα?? Επειδή το κόστος είναι υψηλό? Ποιος τους εμποδίζει να το κάνουν? Κανέναν προσωπικά δεν έχω ακούσει να διαμαρτύρεται για αχρωμιωτη κάννη,τη συντήρηση της, ή να έπαθε κάτι από αμέλεια. Επειδή αυτοί τα ρίχνουν στην αγορά,ότι ο κόσμος ζητάει χρωμίου για να γλιτώσει βάσανα κλπ...
Σε οποιονδήποτε οπλουργος και να πας θα σου πει ακόμα και με κρατήρες δεν παθαίνει τίποτα

Τι θέλουν να μας πουν δηλαδή ότι η λίτε (τυχαίο) έχει πιο ακριβό και πιο σωστά επεξεργασμενο χάλυβα από μια αχρωμιωτη Γκολντ?ότι είναι πιο σταθερή?τι?

Εγώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο,όχι σαν επιχείρημα,ειλικρινά το έχω ερώτημα

Εφόσον αναφέρουν τόσα τα ατσάλια,ονόματα άγνωστα στον κόσμο και είναι λογικό(σου λέει ο άλλος έχει το ατσάλι τάδε,χωρίς να είναι ενημερωμένος καν για την ιδιότητα του)και για τις τιμές στα μοντέλα με καλά ατσάλια,οι τιμές σε μετριες κατασκευές πάνε στα ύψη,γιατί δεν βγάζουν και αχρωμιωτα?? Επειδή το κόστος είναι υψηλό? Ποιος τους εμποδίζει να το κάνουν? Κανένα προσωπικά δεν έχω ακούσει να διαμαρτύρεται για αχρωμιωτη κάννη,τη συντήρηση της, ή να έπαθε κάτι από αμέλεια. Επειδή αυτοί τα ρίχνουν στην αγορά,ότι ο κόσμος ζητάει χρωμίου για να γλιτώσει βάσανα κλπ...
Τα SO/ASE-90/ASE-Gold είναι χρωμιωμένα?

@Dimitris milonas διακρίνω μια προσπάθεια απαξίωσης της Beretta!
Γιατι ομως?
Και να σου προσθέσω.στο άλλο έγινε πανηγύρι χαράς και απαξίωσης ότι η ρεμινγκτον έκλεισε. Η ρεμινγκτον όμως ποτέ δεν έκανε τέτοια πράματα με τις κάννες. Το τελευταίο μοντέλο που έβγαλε στην πράξη φάνηκε η φωνηκοτητα του.
Τίμια αποχώρησε από τον 18,7 που δοκίμασε και δεν της βγήκε . Ούτε λόγκο πρόμπορ έβγαλε ούτε υποσχέθηκε στο κοινό άλλες δυνατότητες με βάση αυτά που παρείχε χρόνια και μέχρι να σταματήσει δεν το άλλαξε. Είναι και το ηθικό μέσα.

Τα SO/ASE-90/ASE-Gold είναι χρωμιωμένα?
Φίλε έχει κάνει τόσο μεγάλη κατάτμηση παραγωγής που δεν υπάρχει τίποτα να την χαρακτηρίζει ως "δικό της" πλέον. Όπως και η Μπρέντα Μαρόκι που παίζει το ίδιο εμπορικά με τις κάννες .
Όχι δεν είναι φίλε και δε μιλάω για τα όπλα αυτά.πιο πάνω αναφέρουν και αναφέρθηκα απόλυτα στις α400 για να μην γίνει παρεξήγηση. Δεν θα αναφερα τίποτα για τα δικαννα της αν κι εκεί στα νεότερα μοντέλα δεν ξέρω τι έκαναν,σπάνε βελόνες,οι αντιπρόσωποι γίνονται πεφτοσυννεφακιδες και πολλά ακόμα όπως στις περισσότερες αντιπροσωπείες

σπάνε βελόνες,οι αντιπρόσωποι γίνονται πεφτοσυννεφακιδες και πολλά ακόμα όπως στις περισσότερες αντιπροσωπείες
Εισαι σιγουρος?
Εχεις ακουσει πολλα τετοια προβλήματα για τα δικαννα Beretta?
Η έτυχε σε έναν?

Το ηθικό σε αυτούς τους τομείς - εταιρείες αν το βάλεις στο "πιάτο" δεν τρώγεται.
Ετσι εμεινε νηστική η rem.
Ναι αλλά να μη μπούμε τώρα να σταθούμε κάτω από ξένες σημαίες,βλέπεις τι κάνουν οι χορτατοί και με τι όρους δουλεύουν και πουλάνε...κι άμα δεν ,την άλλη μέρα προσφορά και σου πέφτουν τα αφτιά γιατί την προηγούμενη μέρα το όπλο τους το αγόρασες +700...

Back