Δουλεύουν τον κόσμο για τα καλαBeretta 694 DLC.Κάννες Steelium Pro.
Γιατί?Δουλεύουν τον κόσμο για τα καλα
Ναι ρε και οι δύο αυτοί είχαν κάνει δοκιμαστικά όταν βγήκε το 688 και έλεγαν τα καλύτερα, ειδικά ο Lloyd Pattison.
Γιατι παίζει με ατσάλια και κωνους διαρκώς.μια μικρή αύξηση κώνου ονομάζεται με λογότυπο νεα καινοτομια και στα κυνηγετικά δεν έβγαλε και τίποτα σούπερ ουαου παρά ταυτα...αντίθετος οι 391 με 18,6 βγήκαν πολύ καλύτερες σε όλα.Γιατί?
Xtreme Plus, Upland και Lite, τις θεωρώ ανώτερες. Κοντακι με kick off ,νέα κάννη νέο κλείστρο. Προσωπική άποψη πάνταστα κυνηγετικά δεν έβγαλε και τίποτα σούπερ ουαου παρά ταυτα...αντίθετος οι 391 με 18,6 βγήκαν πολύ καλύτερες σε όλα.
Άμα δεν βάλεις και την xcel μέσα σε αυτές θα στην φέρω πίσω...Xtreme Plus, Upland και Lite, τις θεωρώ ανώτερες. Κοντακι με kick off ,νέα κάννη νέο κλείστρο. Προσωπική άποψη πάντα
Το kick off στη μέση του κοντακιου είναι βάσανο σε περίπτωση αλλαγής κλίσεων.Xtreme Plus, Upland και Lite, τις θεωρώ ανώτερες. Κοντακι με kick off ,νέα κάννη νέο κλείστρο. Προσωπική άποψη πάντα
Μπουζαραα φοράει ο τύπος
Συμφωνώ! Είναι εργασία όμως που γίνεται σπάνια, οπότε δεν με απασχολεί!Το kick off στη μέση του κοντακιου είναι βάσανο σε περίπτωση αλλαγής κλίσεων.
Συμφωνώ, ωστόσο η upland που κυνηγάω, φοράει καννη steelium και ειναι η πρώτη φορά που κυνήγησα τσίχλες με 28 γραμμαρια από 32 που κυνηγούσα.Οι optima κανες που φορούσαν οι 391 εξακολουθούν να είναι σημείο αναφοράς.
Σύμφωνα με την κατασκευαστρια εταιρία είναι ανωτερο σε τουλαχιστον 3 τομείς.Το νέο κλείστρο είμαστε σίγουροι ότι είναι ανώτερο του παλιού?
Η καλυτερη απ ολες ειναι η action γιατι αυτην εχωΣυμφωνώ! Είναι εργασία όμως που γίνεται σπάνια, οπότε δεν με απασχολεί!
Συμφωνώ, ωστόσο η upland που κυνηγάω, φοράει καννη steelium και ειναι η πρώτη φορά που κυνήγησα τσίχλες με 28 γραμμαρια από 32 που κυνηγούσα.
Σύμφωνα με την κατασκευαστρια εταιρία είναι ανωτερο σε τουλαχιστον 3 τομείς.
Η διαφορά που καταλαβαινω εγω είναι ότι είναι πολυ γρήγορο. Στην τουφεκια δηλαδή δεν καταλαβαίνεις την κίνηση του. Το φαινόμενο της κίνησης είναι πολυ πιο έντονο στην 303.
Τωρα ολα αυτα είναι καθαρά προσωπική άποψη!
Μπορει να ισχύουν, μπορεί και όχι!
Μπορει και να επηρεάζομαι και απο το ιδιο το όπλο που ειναι κουκλα και ολα τα υπόλοιπα να τα φανταζομαι!
Επίσης για τα δικα μου γούστα, το Upland εχει το απόλυτο ζύγισμα!
Όσο σπάνια κι αν γίνεται είναι χτικιο να αλλάζεις κλισεις και όταν σφίγγεις την τζαβετοβιδα να αλλάζουν οι ρυθμίσειςΣυμφωνώ! Είναι εργασία όμως που γίνεται σπάνια, οπότε δεν με απασχολεί!
Αν έχεις όπλο με "κλασική"κάνη η optima,επιχείρησε και με αυτές με 28 γρ.Συμφωνώ, ωστόσο η upland που κυνηγάω, φοράει καννη steelium και ειναι η πρώτη φορά που κυνήγησα τσίχλες με 28 γραμμαρια από 32 που κυνηγούσα.
Το "γρήγορο " κλείστρο από μόνο του είναι μια βελτίωση που δεν πρόκειται να την αντιληφθεί ο χειριστής.Σύμφωνα με την κατασκευαστρια εταιρία είναι ανωτερο σε τουλαχιστον 3 τομείς.
Η διαφορά που καταλαβαινω εγω είναι ότι είναι πολυ γρήγορο. Στην τουφεκια δηλαδή δεν καταλαβαίνεις την κίνηση του. Το φαινόμενο της κίνησης είναι πολυ πιο έντονο στην 303.
Τωρα ολα αυτα είναι καθαρά προσωπική άποψη!
Μπορει να ισχύουν, μπορεί και όχι!
Μπορει και να επηρεάζομαι και απο το ιδιο το όπλο που ειναι κουκλα και ολα τα υπόλοιπα να τα φανταζομαι!
Επίσης για τα δικα μου γούστα, το Upland εχει το απόλυτο ζύγισμα!
Βάζω και γώ μερικές φωτογραφίες από το όπλο που ήρθε στην κατοχή μου πριν λίγες μέρες. Είναι το beretta 687 sporting που υπήρχε ως αγγελία εδώ στο forum. Το επέλεξα μιας και έχει αριστερό κοντάκι και μου αρέσει να κυνηγάω με δίκανο. Μέχρι τώρα κυνηγούσα με μια μ2. Το όπλο είναι σε πολύ κατάσταση. Γράψτε μου ο,τι σχόλιο ή συμβουλή θέλετε.
Καλοντουφεκα τα νέα σας όπλα παίδες.....να'στε γέροι να τα χαρηται.Πλέον και εγώ κάτοχος Beretta A400 Lite. Το όπλο το πήρα καινούριο μαζί με επιλέον 2 τσοκ, 2* και 4*.
Εκτός φυσικά από την τιμή για το ίδιο και τα παρελκόμενά του, έχω δει και πολλά θετικά στο όπλο:
- Χαμηλό σχετικά βάρος - 3080γρ στα 66εκ - με ικανοποιητικό ζύγισμα, καλύτερο από αυτό που περίμενα.
- Εργονομικά και αισθητικά μου αρέσει πολύ ο μαζεμένος κορμός που έχει συγκριτικά με τα όπλα αδρανείας.
- Φαίνεται να μου έρχεται πολύ καλά αλλά έτσι και αλλιως δίνει έτοιμες λύσεις ώστε να το φέρει κάποιος στα μέτρα του (4 κλίσεις και καστόν-καστόφ, 2 προσθήκες κοντακίου, μία πάνω του και μία στη συσκευασία).
- Tο ματ χρώμα και μαύρο κλείστρο.
- H 6Χ6 ρίγα που έχει. Τις πλατιές ποτέ δεν τις συμπάθησα.
Λεπτομέρεια, δεν το έχω ρίξει ακόμα
Μέχρι στιγμής έχω βρει 2 μειονεκτήματα που πολύς κόσμος μπορεί να μην ασχολιόταν καν:
- Το ένα είναι η ανθεκτικότητα της βαφής της βάσης. Φαίνεται να ξεφλουδίζει εύκολα και ήδη έχει ένα ξεφλούδισμα στο εσωτερικό σε μέγεθος φακής (σχετικά μπροστά, είτε δημιουργήθηκε από το κλείστρο είτε απο την ουρά της κάννης).
- Το άλλο είναι ότι ακόμα δυσκολεύομαι να βγάζω/βάζω το αυτί του κλείστρου, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου και εξοικείωσης.
Μου έκανε θετική εντύπωση που δεν βρήκα κανένα πωλητήριο στο car.gr όσο ασχολήθηκα με αγορά όπλου.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα!
Κουκλί η upland...Xtreme Plus, Upland και Lite, τις θεωρώ ανώτερες. Κοντακι με kick off ,νέα κάννη νέο κλείστρο. Προσωπική άποψη πάντα
όταν δεις τι δουλεια κανει στην απορρόφηση της ανάκρουσης και πως την κανει, κανεις υποχώρηση στο αισθητικό!Upland πάρα πολύ καλό και όμορφο όπλο.ενας που έρχεται στα τουρ την είχε πάρει. Πολύ άσχημο αυτό το σύστημα στη μέση του κοντακιου το οποίο για εμένα κάνει αμελητέα δουλειά αλλά είναι αμαρτία γαμωτο σε όπλο με ωραία ξύλα να μπαίνουν πλαστικά ένθετα