Καλόριχτη Βασίλη. Πολύ όμορφα ξύλα !Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Καλόριχτη Βασίλη. Πολύ όμορφα ξύλα !Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Κουκλί το άτιμο!!!να το χαρείς!!Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Πω πω πω ρε φίλε τι ωραίο όπλο πηρεσ καλοντουφεκο με υγεία βασηλιΜόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Καλορίζικο φίλε το νέο απόκτημα, να το χαρείς!Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
καλορίζικο βασιλη να σαι γερος να το χαρείς ,πολύ ωραίο οπλο .Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Καλοριχτο Bill!Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Νομίζω είναι τα στάνταρ.Τα ξύλα είναι νορμάλ έκδοση ή τύπου ντελουξ
Νορμάλ είναι απλά πλέον η Beretta χτυπάει με λέιζερ τα νερά των ξύλων για να φαίνονται πιο έντονα. Με αυτό το τρόπο ένα ξύλο χαμηλότερης κατηγορίας φαίνεται πολύ καλύτερο.Τα ξύλα είναι νορμάλ έκδοση ή τύπου ντελουξ
Δηλαδή αν ξυσεις το ξύλο για να περάσεις πχ λινέλαιο, θα χαθούν τα νερά;Νορμάλ είναι απλά πλέον η Beretta χτυπάει με λέιζερ τα νερά των ξύλων για να φαίνονται πιο έντονα. Με αυτό το τρόπο ένα ξύλο χαμηλότερης κατηγορίας φαίνεται πολύ καλύτερο.
Δε ξέρω κ. Γιάννη αλλά νομίζω όχι, δεν είναι φιλμ, καίνε τα νερά και φαίνονται πιο έντονα.Δηλαδή αν ξυσεις το ξύλο για να περάσεις πχ λινέλαιο, θα χαθούν τα νερά;
Πανέμορφη η νέα σου οπλάρα, να σαι καλα να το χαρείς.Μόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!
Καλορίζικη φίλε ωραίο ντουφέκι και εξαιρετικά αξιόπιστοΔε ξέρω κ. Γιάννη αλλά νομίζω όχι, δεν είναι φιλμ, καίνε τα νερά και φαίνονται πιο έντονα.
Καλορίζικο να είναι!!!Καλημέρα σε όλους. Περιμενω σήμερα ή αύριο πόρτα πόρτα το νέο μου όπλο. Τι ανυπομονησία είναι αυτή ρε μάγκες;
Μετά από χρόνια θέλησα να πάρω όπλο και η επιλογή μου ήταν στα αέρια. Μετά την beretta το χάος
Βασίλη καλοριχτη και να σου κάνει τα χατίρια εύχομαι.πολυ όμορφο τουφέκιΜόλις ήρθε παλικάρια. Είμαι πολύ χαρούμενος!