Το ίδιο είναι στα λειοκανα αφού δεν έχεις σκοπευτικα. Η απόσταση που είναι αποτελεσματικά τα πυρά όσον αφορά στην καταβολή του θηράματοςΤι είναι ωφέλιμο και τι δραστικό βεληνεκές στα λειόκανα ;
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που ξέρει ;
Το ίδιο είναι στα λειοκανα αφού δεν έχεις σκοπευτικα. Η απόσταση που είναι αποτελεσματικά τα πυρά όσον αφορά στην καταβολή του θηράματοςΤι είναι ωφέλιμο και τι δραστικό βεληνεκές στα λειόκανα ;
Απατεώνες....ΗBenella
όλα τα λεφτά!!
Giorgosk ριξε με την Rem σε τενεκεδακια!
View attachment 88090
View attachment 88091
Εάν εστελνες τη ντουφέκια πάνω στο θήραμα θα το έκανε 10 στις 10 άλλο αν θα σκοτώνε όπως έγραψα το όπλο και άλλο θα θα είχε τις ικανότητες να το κάνει ο σκοπευτήςΝαι θα το έκανε. Τρεις στις δέκα φορές
Γιάννη δε νομίζω να υπάρχει ακριβής απάντηση σε αυτό. Με δοκιμές θα το βρείς με συνδυασμό φυσιγγίου και τσόκ για κάθε όπλο ξεχωριστά στα κυνήγια σου. Και πάλι όμως δεν θα είναι μετρήσιμο γιατί με ποιό τρόπο θα υπολογίσεις την κινητική ενέργεια των σκαγιών στα 60 μέτρα;Δηλαδή το ωφέλιμο και το δραστικό βεληνεκές για σκάγια πεντάρια για θήραμα λαγό πόσο είναι για μια Benelli και για μια Mossberg ;
Το ίδιο για εννιάρια και τσίχλες με τα ίδια όπλα.
για τα φυσίγγια του Λάμπρου λέγαμε. Στα 50 μ μετράει το φυσίγγι , όχι το όπλοΕάν εστελνες τη ντουφέκια πάνω στο θήραμα θα το έκανε 10 στις 10 άλλο αν θα σκοτώνε όπως έγραψα το όπλο και άλλο θα θα είχε τις ικανότητες να το κάνει ο σκοπευτής
Ελληνικές σαχλαμάρες παλαιολιθικής στρατιωτικής προέλευσης.Τι είναι ωφέλιμο και τι δραστικό βεληνεκές στα λειόκανα ;
Τι είναι ωφέλιμο και τι δραστικό βεληνεκές στα λειόκανα ;
Δηλαδή το ωφέλιμο και το δραστικό βεληνεκές για σκάγια πεντάρια για θήραμα λαγό πόσο είναι για μια Benelli και για μια Mossberg ;
Το ίδιο για εννιάρια και τσίχλες με τα ίδια όπλα.
Βολές πάνω από πενήντα μέτρα σίγουρα και όχι θεωρία έχω κάνει και έχω δει αρκετές μόνο σε λαγό που υπάρχουν σημεία αναφοράς για σωστή μέτρηση της απόστασης.Αποτελεσμα υπήρχε ΜΌΝΟ και το τονίζω ΜΌΝΟ με Νίτρο ρεμιγκτον νο 2 σεμι αλλά και μάγκνουμ,τσοκ 2 και φουλ με 4διαφορετικα όπλα.για τα φυσίγγια του Λάμπρου λέγαμε. Στα 50 μ μετράει το φυσίγγι , όχι το όπλο
Δηλαδη αν παρω Maxus , ριχνω οτι φυσιγγι φθηνο βρω στην αγορα?Δε μπορω να σου εξηγησω ...το λιγοτερο οτι σκουπιδι υπηρχε το εκαιγε αν εμενες.μεχρι και τα τσεχικα στην σερβια με τις υγρασιες αλλα τεσπα.ψηλα γραμματα...αν βαλεις καλο φυσιγγι η μπενελο σκοτωνει τελικα
Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα!!!Δηλαδη αν παρω Maxus , ριχνω οτι φυσιγγι φθηνο βρω στην αγορα?
Χωρίς να έχω πρόθεση να σε προσβάλω, αν θες βάλε ένα αντικείμενο μεγέθους τσίχλας πχ ένα κουτί από αναψυκτικό σε μιά απόσταση 70 μέτρων μετρημένη με ταινία, να δείς πως φαίνεται και ακόμα ρίξε να δείς πόσα σκάγια θα το χτυπήσουν.
Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε λάθος εκτίμηση στην απόσταση, όσο έμπειροι κι αν είμαστε.
Γιωργη πως απο 'δω, πως και δεν εισαι στο remi thread, κανεις διαλειμα ε????
Οντως, οπως το 'πες, πανεμορφη αλλα πανακριβη. και με εξωτερικα τσοκ.....https://www.car.gr/xyma/view/343233851-benelli-elite
Πανέμορφη αλλά πανάκριβη.
ΣυμφωνώΚαμμία έννοια από αυτές δεν εφαρμόζεται στα λειοκανα. Το κάνουν κάποιοι καταχρηστικά.
Κι αυτό θα δείξει κατι που ισχύει εν μέρει η δεν ισχύει καθόλου.Χωρίς να έχω πρόθεση να σε προσβάλω, αν θες βάλε ένα αντικείμενο μεγέθους τσίχλας πχ ένα κουτί από αναψυκτικό σε μιά απόσταση 70 μέτρων μετρημένη με ταινία, να δείς πως φαίνεται και ακόμα ρίξε να δείς πόσα σκάγια θα το χτυπήσουν.
Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε λάθος εκτίμηση στην απόσταση, όσο έμπειροι κι αν είμαστε.