Καλοριζικη και ζεστές κανες απροβληματιστο όπλο που.εχει αφήσει όνομα από τη πρώτη του έκδοση καθώς έχω δύο φίλους που έχουν την πρώτη μ1 από τότε που βγήκε ως το μοναδικό τους όπλο ακόμη και σήμερα.
Καλοριχτη φιλε Κώστα. Νομιζω ομως οτι θα μεινεις παντως ενας πιστος ρεμιγκτονακιας ολντ σκουλ. Δε θα παραστρατησεις.Λοιπόν σήμερα πήγα μια βόλτα Καλκατζακο. Επωμισα τα όπλα που με ενδιέφεραν εξαρχής και έκλεισα την benelli M1 με 61 πόντους κάννη. Δοκίμασα Benelli super Nova 61 εκ κάννη,το όπλο ήταν δυσάρεστα μπροστοβαρο για εμένα. Δυστυχώς ο μαύρος αετός δεν υπάρχει και ας υπάρχει στην ιστοσελίδα. Η αποκάλυψη ήταν το πόζε μπαικαλ το οποίο είχε ένα λιλιπούτειο κοντάκι, χωρίς πλάκα για εμένα θα ήταν μη λειτουργικό μέχρι να του φτιάξω κοντάκι πράγμα δυσάρεστο. Σαν όπλο όμως είχε την εικόνα του στιβαρού λιτού και απέριττου.
ζεστες καννες κωστα πιες του το αιμαΛοιπόν σήμερα πήγα μια βόλτα Καλκατζακο. Επωμισα τα όπλα που με ενδιέφεραν εξαρχής και έκλεισα την benelli M1 με 61 πόντους κάννη. Δοκίμασα Benelli super Nova 61 εκ κάννη,το όπλο ήταν δυσάρεστα μπροστοβαρο για εμένα. Δυστυχώς ο μαύρος αετός δεν υπάρχει και ας υπάρχει στην ιστοσελίδα. Η αποκάλυψη ήταν το πόζε μπαικαλ το οποίο είχε ένα λιλιπούτειο κοντάκι, χωρίς πλάκα για εμένα θα ήταν μη λειτουργικό μέχρι να του φτιάξω κοντάκι πράγμα δυσάρεστο. Σαν όπλο όμως είχε την εικόνα του στιβαρού λιτού και απέριττου.
Τοχω τοχωΚομίζεις γλαύκας εν Αθήναις......
Το 870 ειναι αλλη κατηγορια δε μασαειΚαλοριχτη φιλε Κώστα. Νομιζω ομως οτι θα μεινεις παντως ενας πιστος ρεμιγκτονακιας ολντ σκουλ. Δε θα παραστρατησεις.
Με την ευκαιρία που μου δίνεις, θέλω να πω ότι στον Καλκατζακο είδα σε άριστη κατάσταση μια Wingmaster, παλαιότερο μοντέλο από το δικό μου στα 450 ευρώ όποιος έχει καψούρα το οπλακι ας περάσει να το δει. Δεν την έπιασα, δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά το όπλο αστράφτει. Όταν λέμε Wingmaster μιλάμε για την καντιλακ των επαναληπτικώνΚαλοριχτη φιλε Κώστα. Νομιζω ομως οτι θα μεινεις παντως ενας πιστος ρεμιγκτονακιας ολντ σκουλ. Δε θα παραστρατησεις.
Θρύλος όντωςΜε την ευκαιρία που μου δίνεις, θέλω να πω ότι στον Καλκατζακο είδα σε άριστη κατάσταση μια Wingmaster, παλαιότερο μοντέλο από το δικό μου στα 450 ευρώ όποιος έχει καψούρα το οπλακι ας περάσει να το δει. Δεν την έπιασα, δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά το όπλο αστράφτει. Όταν λέμε Wingmaster μιλάμε για την καντιλακ των επαναληπτικών![]()
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/maxd-υπέρ-διασποράς.3821/post-665174Καλησπέρα παλικάρια !! Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω καινούργια κάννη για benelli ; Και ποσό κοστίζει περίπου …
Του βαζελου!!!Μπενελάκηδές μου, ποια πιστεύετε ότι είναι η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΕΝΕΛΛΙ;
μιλάω για όπλο συμβατικής παραγωγής αξίας ας πουμε έως 2.500 € περίπου, όχι για συλλεκτικές κ.λπ.
Ναι όντως αυτή είναιΤου βαζελου!!!
Με υγεια και ζεστές κανεςΣας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, να είστε καλά και να έχουμε όλοι μια καλή,χωρίς παρατράγουδα κυνηγετική περίοδο.
500-600+++Καλησπέρα παλικάρια !! Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω καινούργια κάννη για benelli ; Και ποσό κοστίζει περίπου …
3" ή 3,5" ?Μπενελάκηδές μου, ποια πιστεύετε ότι είναι η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΕΝΕΛΛΙ;
μιλάω για όπλο συμβατικής παραγωγής αξίας ας πουμε έως 2.500 € περίπου, όχι για συλλεκτικές κ.λπ.
Το κάνει και το δικό μου στο ξύλινο κοντάκι του 828, άρα μάλλον το κάνουν όλα. Και μένα με ενοχλεί, έκανα ότι μπορούσα να το βελτιώσω, αλλά στο κυνήγι δεν το αντιλαμβάνεσαι καθόλουκείνο το περίεργο τριξιματάκι του progressive της ξύλινης στην επώμιση. Μπορέι να μην το κάνουν φυσικά όλες και να έτυχε στο μαγαζί, ή μπορεί να μην ενοχλεί όλους. Ίσως είναι δικιά μου παραξενιά..