Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια χαρά τουφεκαρα ειναι:)
Και αφου έχει περάσει κ το τεστ του βάλτου κ τον ακραίων συνθηκών τόσα χρονια με επιτυχια τότε μαγκιά της..;)

ίδια κατασκεύη με ES 100 Vitoria από εργοστάσιο Ισπανίας φτηνή αντιγραφή Benelli 121 SL 80

τσοκάκια optima

είχα πιάσει καλκαντζάκο μια και επειδή έχω benelli SL 80 η BBI είναι αρκετά πιο βαριά

Εγω παντως την δικη μου(Giubileo) της εχω αλλαξει τα φωτα!!!15+ χρονια αποτελει το βασικο μου τουφεκι και στην κυριολεξια το εχω λιωσει!!Στο βουνο και στον βαλτο!!

photo uploader
Και πολυ καλα της κανεις...Εγω εχω μια elite benelli συλλεκτικη και την τρωει ο οπλοβαστος κριμα τα λεφτα και κριμα το τουφεκι

Έχει κανείς σας δει - χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια BBI;
κυνήγησα αρκετά πέρυσι με μια πλαστική φίλου μου
ωραίο όπλο,καλή τουφεκιά,δεν διάλεγε φυσίγγια,μέχρι 33 γρ λάκτισμα καθόλου
μηχανισμός με μηδενικά προβλήματα όπως τα λέει ο Παύλος παραπάνω
αν σ ενδιαφέρει θα σε ευχαριστήσει για πολλά χρόνια
δίνει περισσότερα απ ότι στοιχίζει :)

Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι όλα τα όπλα αερίων που εκ φύσεως είναι πιο "βρώμικα" λόγω συστηματος λειτουργείας είναι και πιο τρωτά σε εμπλοκές. Εχω τρεις καραμπίνες αερίων και οι τρείς μου έχουν παρουσιάσει εμπλοκές και για απόλυτα λογικούς λόγους..
Οταν πχ η 303 δεν έιχε αλλάξει ποτέ ελατήρια από αγοράς της ήτοι το 1990 λογικό ήταν να μου κάνει εμπλοκή πέρσι.. αλλαξα όλα της τα ελατήρια της φέτος το καλοκαίρι και το όπλο φαίνετα να λειτουργεί άψογα...

Η αδράνεια από την άλλη και η "μηχανή" της Benelli είναι ένα πολύ πιο απλό και "καθαρό" σύστημα. Μόνο και μόνο γι αυτό μαρέσει πολύ. Το ες 100 συγκεκριμένα το έχει ο Διονύσης το έχω ντουφεκίσει και έχει πολύ καλό ζύγισμα και αίσθηση.

Θα το αγόραζα με κλειστά μάτια

To 1990 από το 2015 απέχει 25 χρόνια. Όποιον μηχανισμό αφήσεις ασυντήρητο για 25 χρόνια, χωρίς αλλαγή των αναλώσιμων (πχ ελατήρια), θα κάνει εμπλοκές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Benelli που από το 1990 να κυνηγάει τσίχλα, τρυγόνι, σκοπευτήριο, να μην έχει αλλάξει ελατήρια και να συνεχίζει να δουλεύει. Δεν οφείλονται οι εμπλοκές στο σύστημα λειτουργίας.

Για 25 χρόνια κ παραπάνω επιβιώνουν τα δισκανδαλα δίκαννα κ τα μονοκαννα κατά την άποψη μου αρκεί να συντηρουντε σωστά..Σκεφτείτε πόσα τέτοια όπλα λειτουργούν για πάνω από 30ετια χωρίς να χρειαστούν ανταλλακτικά.Η καραμπίνες είναι αλλοι μηχανισμοί..

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα νησιά έχω φάει καμποσες
Εξαιρετικά επικυνδινο με γεμάτο όπλο..
Εγώ δεν έχει τύχει ποτέ να πέσω στο κυνηγι..Να γλυστρισω ναι.Αλλα ευτυχώς κρατήθηκα όρθιος.Το αστείο είναι ότι έχω πέσει 3-4 φορές σε ίσιωμα!!!χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!.congrats.

To 1990 από το 2015 απέχει 25 χρόνια. Όποιον μηχανισμό αφήσεις ασυντήρητο για 25 χρόνια, χωρίς αλλαγή των αναλώσιμων (πχ ελατήρια), θα κάνει εμπλοκές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Benelli που από το 1990 να κυνηγάει τσίχλα, τρυγόνι, σκοπευτήριο, να μην έχει αλλάξει ελατήρια και να συνεχίζει να δουλεύει. Δεν οφείλονται οι εμπλοκές στο σύστημα λειτουργίας.
+φωνούμε..
Απλά δεν έχει τόσα πολλά εξαρτήματα η αδράνεια και γενικά δε θέλει κάποια ιδιαίτερη συντήρηση- περιποίηση όπως θεωρητικά τουλάχιστον χρειάζεται ένα τφετς αερίων.Αυτο

Παυλε αυτα τα δυο τσοκ (Anaconda short & long range) τα εχω παραγγειλει το Σαββατο και αυριο θα ειναι στη διευθυνση που δηλωσα στις ΗΠΑ. Τα πηρα σε mobile για την καννη που πηρα προσφατα με 18,3 αυλο. Σ´ Αυτο το σημειο θα ηθελα να σε ευχαριστησω για την βοηθεια και τις πληροφοριες που μου εδωσες ωστε να τα παραγγειλω. Να εισαι καλα.
Γιωργη καμια δοκιμη σε τρυγονια/ σκοπευτηριο / χαρτονια με τα anaconda :-) ???

Και πολυ καλα της κανεις...Εγω εχω μια elite benelli συλλεκτικη και την τρωει ο οπλοβαστος κριμα τα λεφτα και κριμα το τουφεκι
Ειναι κριμα να μην το χαιρεσαι το οπλο.Οπως μου αρεσει να το βλεπω αλλο τοσο παραπανω μου αρεσει να το κυνηγω και να το τουφεκαω.Και οταν καποια στιγμη το βαρεθω τουλαχιτον θα το χω λιωσει!!

Ειναι κριμα να μην το χαιρεσαι το οπλο.Οπως μου αρεσει να το βλεπω αλλο τοσο παραπανω μου αρεσει να το κυνηγω και να το τουφεκαω.Και οταν καποια στιγμη το βαρεθω τουλαχιτον θα το χω λιωσει!!
Συμφωνω αλλα δεν την βολευτηκα αρκετα. Δηλαδη δεν την κραταω στον οπλοβαστο για να μην την φθειρω. Δεν εχω καλη ψυχολογια πλεον με το οπλο γιατι οταν το αγορασα μετα την centro που ειχα μετριαστηκαν αρκετα οι επιτυχιες μου. Κατι φταιει σιγουρα με κοντακι παρολο που με εχει δει οπλουργος και ειπε ειναι σωστο, αλλα δεν μπαινω σε διαδικασια πειραματισμου γιατι εχω βολευτει αλλο οπλο. Ισως την πουλησω να παρω ενα sp ειναι κατι που το σκεφτομαι πολυ καιρο

στο εξωτερικο θεωρείται αδιανοητο να ριξει καποιος το οπλο στο κυνυγι η περισσοτερο στο σκοπευτηριο αν δεν φτιαχτει το κοντακι του οπλου σαν γαμπριατικο κουστουμι επανω του , το λεγομενο gun fitting , στο ΕLLADA θεωρείται αδιανοητο η τουλάχιστον υπερβολικη πολυτελεια για πολύ πλουσιους να κανει αυτην την ρυθμιση του κοντακιου στα μετρα του , δεν εχουμε επιτυχιες με ένα οπλο , απλη η λυση , το πουλαμε και παιρνουμε άλλο , η κανη του είναι αχρηστη , δεν σπαμε πολλα πιατα στο σκοπευτηριο , το πουλαμε και παιρνουμε πιο ακριβο , η αισθηση του να ριχνει καποιος με κοντακι ακριβως στα μετρα του το οποιο φυσικα για να ρυθμιστεί στην εντελεια θελει μεγαλο χρονικο διαστημα ριξιμο δεν πληρωνεται με τιποτα

μητσομ εγω το κωνο να τον μακρυνω στο 6 ποντο?? κ ενα καλο κοντακι ξυλινο....xm.
Ακη δεν μπορουσα να συνδεθω στο φορουμ , τελος παντων , αν μπορεις κανε κωνο αλλα πανω από όλα , αν μπορεις κανε κοντακι ξυλινο στα μετρα σου , εχεις ειδικο σωματοτυπο και θελεις ειδικο κοντακι

Καλα ολα αυτα που λετε αλλα αν καποιος ειναι 1.78 και 76 κιλα δηλ το μεσο σωματοτυπο που οι κατασκευαστριες εταιρειες βασει αυτου φτιαχνουν κοντακια τον εχει δει οπλουργος και στα τρια οπλα που κατεχει του εχει πει οκ στα μετρα και τις κλισεις και με ενα οπλο απ τα τρια τουφεκαει καλυτερα σωνει και καλα θα διυλιζει των κωνωπα για να φερει τα αλλα δυο στο ιδιο επιπεδο; Εγω θα λεγα οχι....Σε αυτη την περιπτωση ανοιγει τον οπλοβαστο και παιρνει στο κυνηγι αυτο που του χει δημιουργησει καλη ψυχολογια....Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι απο εμας που εχουν ενα μονο οπλο οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε δυο και πανω χωρις φτιαγμενα κοντακια απλα με μονο τις σωστες φλατζες στα αυτογεμη...

Καλα ολα αυτα που λετε αλλα αν καποιος ειναι 1.78 και 76 κιλα δηλ το μεσο σωματοτυπο που οι κατασκευαστριες εταιρειες βασει αυτου φτιαχνουν κοντακια τον εχει δει οπλουργος και στα τρια οπλα που κατεχει του εχει πει οκ στα μετρα και τις κλισεις και με ενα οπλο απ τα τρια τουφεκαει καλυτερα σωνει και καλα θα διυλιζει των κωνωπα για να φερει τα αλλα δυο στο ιδιο επιπεδο; Εγω θα λεγα οχι....Σε αυτη την περιπτωση ανοιγει τον οπλοβαστο και παιρνει στο κυνηγι αυτο που του χει δημιουργησει καλη ψυχολογια....Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι απο εμας που εχουν ενα μονο οπλο οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε δυο και πανω χωρις φτιαγμενα κοντακια απλα με μονο τις σωστες φλατζες στα αυτογεμη...
δηλαδή κατά την γνωμη σου φιλε το να ταιριαζει ένα οπλο κατά τυχη στα μετρα τα οποια κατα τυχη και αυτά τυχαινει να ταιριαζουν στον τροπο που ριχνεις και ο οποιος τροπος που ριχνεις κατά τυχη και αυτος ταιριαζει στο POI του οπλου σου το οποιο κατά τυχη και αυτό είναι στο περιπου από εκει που πρεπει να είναι , όλα αυτά τα θεωρεις διυλιση του κωνωπα ? το ξερεις ότι πρωταθλητες παλευουν χρονια πολλα ξοδεύοντας παρα πολύ μεγαλα χρηματικα ποσα και ακομα ψαχνουν να βρουν τα μετρα που τους ταιριαζουν στο κοντακι η ακομα το μαγικο κοντακι , βλέπεις ακομα και χειροποιητο κοντακι να φτιαξεις μεσα στην ιταλια στον βαλεριανο κανεις και τιποτα δεν προδικαζει ότι με αυτό θα εχεις επιτυχια , μονο μεσα στην πιστα φτιαχνεται και τελειοποιείται το κοντακι

Status
Not open for further replies.
Back