Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τεο χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης μόνο όρεξη για κουβέντα όμως, ακούγονται πολλά αποδείξεις δεν βλέπουμε.
Κωσταντίνε αποδείξεις έχουν δώσει οι ίδιοι οι Ιταλοί στα φόρουμ τους όπως και για πολλά άλλα όπλα διαφόρων εταιρειών οι οποίοι Ιταλοί βλητικα τα δοκιμάζουν όλα τα όπλα σε διάφορες γομωσεις και δεν κρύβονται.αρκει να μπει κάποιος και να διαβάσει όπως πολλά βλητικα τεστ έχουν κάνει και οι Αμερικάνοι και όχι μόνο στη μπενελι αλλά στα περισσότερα αυτογεμη.αλλα εδώ αν πει κάποιος κάτι εναντίον της μπενελι είναι στημένος κακοπροαίρετος και άλλα πολλά ωραία που έχω διαβάσει απ' τους ειδικούς.οποτε στημένοι είναι και οι Ιταλοί και οι Αμερικάνοι.αλλα θέλω να ρωτησω όταν οι Αμερικάνοι γράφουν κακές κριτικες για τη v3 είναι κι εκεί στημένοι?

Για τους κατέχοντες Μ2 και τους γνωρίζοντες μια ερώτηση. Δυσκολεύομαι να αφαιρέσω τα δυο φυσίγγια της αποθήκης από το λαμάκι πλάι της γλώσσας. Μόλις πάει να το πετάξει σκαλώνει και αφαιρείται δύσκολα μετά από επαναλαμβανόμενα μέσα-έξω. Έχει κάποιος άλλος αυτό το θεματάκι και αν ναι, πώς το λύσατε;
Βέβαια υπάρχει και ο τρόπος του αδειάσματος με το κλείστρο αλλά προτιμώ αυτόν με το λαμάκι...

Όπως το βλέπει ο καθένας σε αυτό το θέμα. Για μένα που κατείχα 2 benelli 1 Beretta 1 Browning 1 fabarm και δικαννα, κατέληξα πως για τα κυνηγια που κάνω η θα πάρω αυτογεμες αερίων να εχω ξεκουραστες τουφεκιες ή δικαννο για να εχω δυο καννες δυο τσοκαρισματα καλύτερο ζυγισμα μακραν και αξιοπιστία. Έχω αποκλείσει τα αδρανείας πλέον γιατί στο μυαλό μου συνδυάζουν τα μειονεκτήματα του δικανου δηλαδή την ανακρουση με τα μειονεκτήματα της καραμπίνας- μέτριο ζυγισμα μια καννη ένα τσοκ...Αν και πλέον δικανακιας το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο αυτογεμες που περασε απο τα χέρια μου είναι όπως πολλές φορές έχω πει η xlr5.

Για τους κατέχοντες Μ2 και τους γνωρίζοντες μια ερώτηση. Δυσκολεύομαι να αφαιρέσω τα δυο φυσίγγια της αποθήκης από το λαμάκι πλάι της γλώσσας. Μόλις πάει να το πετάξει σκαλώνει και αφαιρείται δύσκολα μετά από επαναλαμβανόμενα μέσα-έξω. Έχει κάποιος άλλος αυτό το θεματάκι και αν ναι, πώς το λύσατε;
Βέβαια υπάρχει και ο τρόπος του αδειάσματος με το κλείστρο αλλά προτιμώ αυτόν με το λαμάκι...
Αυτό το θέμα το είχε από το κουτί το όπλο;

Ναι Μιχάλη
Σκαλώνει μάλλον, στην εσοχή που έχει στο μπροστινό μέρος η γλώσσα, η πατούρα του φυσιγγίου. Κάτι το οποίο συμβαίνει και όταν δεν έχει κλειδώσει το περιστροφικο κλείστρο εντελώς για το λόγο ότι δεν ανεβαίνει η γλώσσα μέχρι εκεί που πρέπει.

Σκαλώνει μάλλον, στην εσοχή που έχει στο μπροστινό μέρος η γλώσσα, η πατούρα του φυσιγγίου. Κάτι το οποίο συμβαίνει και όταν δεν έχει κλειδώσει το περιστροφικο κλείστρο εντελώς για το λόγο ότι δεν ανεβαίνει η γλώσσα μέχρι εκεί που πρέπει.
Το παρατήρησα αυτό που λες και δοκιμάζω πάντα να κλείσω δυνατά το κλείστρο, τις περισσότερες φορές βγαίνει ευκολότερα αλλά δεν παύει πάλι να δυσκολεύεται κάποιες φορές...

Το παρατήρησα αυτό που λες και δοκιμάζω πάντα να κλείσω δυνατά το κλείστρο, τις περισσότερες φορές βγαίνει ευκολότερα αλλά δεν παύει πάλι να δυσκολεύεται κάποιες φορές...
Έχουν αρκετά άτομα από εδώ μέσα Μ2 απ'ότι έχω καταλάβει. Ας αναφέρει κάποιος αν του συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Αν πείσω τον κουμπάρο να έρθει αύριο για κυνήγι θα δω και το δικό του όπλο από περιέργεια. Αν εντοπίσω κάτι θα επανέλθω

Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο Χρήστο αν το καταλαβαίνω σωστά... Αυτο που συμβαίνει είναι να πιάσει νερά , σκουριά από τον παφυλα των φυσιγγιων κ κατάλοιπα η τάπα της αποθήκης κ να κολλάει αυτή μέσα στο σωλήνα ... Αν μπορεί να φταίει αυτό βγάλε το μειωτηρα κ καθάρισε την αποθήκη ...

Last edited:
Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο Χρήστο αν το καταλαβαίνω σωστά... Αυτο που συμβαίνει είναι να πιάσει νερά κ κατάλοιπα η τάπα της αποθήκης κ να κολλάει αυτή μέσα στο σωλήνα ... Αν μπορεί να φταίει αυτό βγάλε το μειωτηρα κ καθάρισε την αποθήκη ...
Οχι δεν ειναι αυτο Άρη. Οταν πατάω το λαμπάκι με ελατήριο, παει να πετάξει το φυσιγγι και μου φαινεται οτι σκαλώνει στη γλώσσα και δεν βγαινει εξω. Δειχνει οτι χρειαζεται να παι λιγο πιο μεσα (πιο πολυ πατημένη) η γλώσσα ωστε να βγει το φυσιγγι ελεύθερα.

Το έκανε και η 123 του πατέρα μου αλλά και η δική μου ...Στο τρίτο φυσιγγι έβγαινε το μισό και αν δεν το ξαναεβαζα δεν το πέταγε...πρόβλημα όμως ποτέ δεν μου δημιούργησε ..βέβαια μετά από 7.000-8.000 φυσίγγια η δικιά μου έστρωσε χαρακτήρα και δεν το κάνει πια....terror.

H benelli για μένα όντως υστερεί σε κανη ... Άλλο υστερεί , άλλο δεν σκοτώνει, μην τα μπερδεύουμε ... Υστερεί σε έναν μέσο όρο διαφόρων φυσιγγιων... Ενα κακό φυσιγγι θα φανεί σε μια benelli περισσότερο από ότι σε κάποια άλλη κανη ...
Δεν υπάρχει βλητικη απόδειξη σε αυτό , το καλό κ δυνατό σκοτωμα να το πω ωμα , είναι κάτι που βιώνεται κ δεν περιγράφεται με λόγια κ όσοι κυνηγούν καρτέρι κ έχουν εμπειρία από διάφορα οπλα μπορούν να το αντιληφθουν ...
Η διαφορά για μένα είναι στην περιφέρεια των σκαγιων , περισσότερα ποιοτικά σκαγια μέσα από την κανη , πιο φονική περιφέρεια που για έναν καλό σκοπευτη τον ανεβάζει πολύ ...
Κυνηγάω με μ2 δέκα χρόνια τώρα , δεν την αλλάζω γιατί την κάνω πλέον ότι θέλω με τα κατάλληλα φυσιγγια , έχω σκοτώσει πραγματικά πάρα πολλά μεγάλα θηραματα αλλά εξακολουθώ να ζηλεύω το σκοτωμα που κάνει η κανη του browning σε μεγάλο εύρος τυχαιων φυσιγγιων ...
Στο μέσο όρο κ στην περιφέρεια είναι η διαφορά ...

Οχι δεν ειναι αυτο Άρη. Οταν πατάω το λαμπάκι με ελατήριο, παει να πετάξει το φυσιγγι και μου φαινεται οτι σκαλώνει στη γλώσσα και δεν βγαινει εξω. Δειχνει οτι χρειαζεται να παι λιγο πιο μεσα (πιο πολυ πατημένη) η γλώσσα ωστε να βγει το φυσιγγι ελεύθερα.
Αυτο δείχνει να μην κουμπώνει σωστά το κλείστρο

Μου το έκανε κι εμένα η rafaello αυτό σκαλωνε και πολλές φορές το βοηθούσα με το νύχι από την πατουρα του καλυκα, αλλά παράλληλα μου έκανε κι ένα παράξενο τρίξιμο το ελατήριο της αποθήκης δείγμα ότι σαν να τρίβοταν πολύ και δεν είχε δύναμη

Καλορίζικη η BeDiamond Δημήτρη... ειναι ενα οπλο που γλυκοκοιτάζω εδω και καιρό , εχω βγάλει και την άδεια , αλλά δεν εχω κανει το τελευταίο βήμα ακόμα... ;)
Διαβάζω και διάφορα απο εδώ και απο εκεί , χαχα ...
Θελω αδράνεια για να αποφύγω τη μουτζούρα και πιστεύω οτι με το νεο comfort tech κοντάκι , δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο κλώτσημα ... Τώρα απο ποιότητα κανης και κατανομών τι να πω, δεν εχω προσωπική εικόνα , αλλά πιστεύω οτι εαν δοκιμάσεις μερικά ποιοτικά φυσιγγια της αγοράς , θα βρεις κάποιο που θα συνδυάζεται αψογα με το οπλο σου
Για βάλε καμία φωτογραφία να γουστάρουμε λίγο ;)

Μηπως χρειαζεται ν δουλεψει πιο εντατικα το οπλο; να στρωσει ενδεχομενως;

Status
Not open for further replies.
Back