....
Last edited by a moderator:
ενα ειναι σιγουρο γλιτωνεις της εμπλοκες μια ρεμινκτον 1187 που την εχω ακομα με εχει πουλησει σε εμπλοκεςΚι όμως κι όμως !!!!! Δυστυχώς αυτή η μεγάλη εταιρία στα μοντέλα που έβγαλε μετά την Μ1 κάτι τους συμβαίνει και δεν λειτουργούν όπως τα προγενέστερα Ειδικά Μ2 και Vinci έχουν παρουσιάσει κάποια προβλήματα με το κρύο αλλά και σε νορμάλ συνθήκες. Τα γραφώμενα αυτά βέβαια αποτελούν προσωπικές διαπιστώσεις οι οποίες βέβαια είναι επαναλαμβανόμενες στον χρόνο οπότε δεν μπορούν να χαρακτηριστούν συμπτώσεις.-
Μεσα κ εγω στο Club με μια Μ2 η οποια δεν με εχει απογοητευσει πουθενα ακομα μετα απο 7 χρονια συμβιωσης... Αν θα επρεπε να ξαναπαρω καραμπινα, μαλλον παλι την ιδια θα επαιρνα...
+1Κι όμως κι όμως !!!!! Δυστυχώς αυτή η μεγάλη εταιρία στα μοντέλα που έβγαλε μετά την Μ1 κάτι τους συμβαίνει και δεν λειτουργούν όπως τα προγενέστερα Ειδικά Μ2 και Vinci έχουν παρουσιάσει κάποια προβλήματα με το κρύο αλλά και σε νορμάλ συνθήκες. Τα γραφώμενα αυτά βέβαια αποτελούν προσωπικές διαπιστώσεις οι οποίες βέβαια είναι επαναλαμβανόμενες στον χρόνο οπότε δεν μπορούν να χαρακτηριστούν συμπτώσεις.-
Μια ακόμα μαύρη Vinci στη παρέα......
Εργαλείο, με ποιότητα στη τουφεκιά και στην αποσβεση ταλαντώσεων....
Όταν απορροφά κραδασμούς χορεύει Βιενέζικο βαλς και όταν εκπυρσοκροτεί, θυμίζει 20άρη σε ερωτικές περιπτύξεις με πεινασμένη 40άρα !!!![]()
Σιγουρα θα αγοράσω μια Benelli και πάλι...
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις; .badboys..badboys..badboys.
Όυτε 2 βδομάδες δεν είναι που την πούλησες .asking.
Του χρόνου θα ψαχτώ να πουλήσω τη beretta μου για αυτήν την κούκλα.