Tolis SBE1
Banned
Αλλα ο Μήτσος ξερει καλυτερα ειναι μεγαλο τουφεκι ενω οι εταιριες δεν ασχολουντε και δε ξερουν το αντικειμενο ουτε οι δασκαλοι σκοποβολης
ακριβως ετσι ρίχνω στις μεσαίες αποστάσεις και στις μακρινές βγαίνω μπροστά και λίγο επάνω ανάλογα αυτο με την παλια benelli m1 οταν πηρα την crio comfort έπαθα ταρακουλο έριχνε που έριχνε ψηλά τα έριχνα και εγώ ακόμα πιο ψηλα, δεν κατάφερα ποτέ να την συνηθίσω οποτε της έδειξα την πορτα της εξόδου. απλα ολοι δεν ντουφεκανε με τον ιδιο τρόπο.Αυτο που λετε με το οπλο να τουφεκαει με φλατ ριγα και τη μοιρα ακρυβως πανω στο πουλι θα θελα πολυ να μου το εξυγησουν αυτοι που το κανουνε γτ πολυ αμφιβαλω αν υπαρχει περίπτωση να τουφεκισουμε πουλι σε πτήση και να το παρουμε τωρα αμα μιλαμε για καθιστα εχει μια λογικη
απλα ολοι δεν ντουφεκανε με τον ιδιο τρόπο.
Τώρα εσύ αγόρι μου έχεις το απόλυτο εργαλείο! Πετα τα όλα τα άλλα!ακριβως ετσι ρίχνω στις μεσαίες αποστάσεις και στις μακρινές βγαίνω μπροστά και λίγο επάνω ανάλογα αυτο με την παλια benelli m1 οταν πηρα την crio comfort έπαθα ταρακουλο έριχνε που έριχνε ψηλά τα έριχνα και εγώ ακόμα πιο ψηλα, δεν κατάφερα ποτέ να την συνηθίσω οποτε της έδειξα την πορτα της εξόδου. απλα ολοι δεν ντουφεκανε με τον ιδιο τρόπο.
Εγω βλεπω οτι και η brow-win ψιλα ριχνουν οπως και η μπερεττα που ειχα οταν δηλαδη σου λεει η εταιρια να σημαδεψεις ενα κυκλο 6ιντσων στα 35 μετρα να βαλεις τη μοιρα με φλατ τη ριγα ακριβως απο κατω και να κεντραρει η τουφεκια τοτε θα ριξουμε 3 ιντσες ψιλα σωστα???Τα περισσότερα όπλα είναι στημένα να χτυπάνε 60-40 ψηλά.
Στα ιταλικά είναι σχεδόν κανόνας.
Το συγκεκριμένο μοντέλο της μπενελας χτυπάει ΠΟΛΥ ψηλά.
Κάποιους βολεύει,κάποιους δεν τους βολεύει.
Όπως και το 50-50...
Τόλη,οι εταιρίες προσπαθούν να δώσουν στην αγορά προϊόντα που καλύπτουν ΖΗΤΗΣΗ!
Δεν είναι θέμα γνώσης η μη.
Αν αντιστρέψουμε το ερώτημα,η Μπενελα ξέρει και όσες στήνουν αλλιώς τα τουφέκια τους,δεν ξέρουν?
Να ξερεις οτι ο εγκεφαλος σε βγαζει λιγο μπροστα ασυναίσθητα αλιως αν σημαδεβεις πανω στο πουλι και κοιτας να κεντραρεις και το πουλι στη μοιρα εχεις μινει πισωακριβως ετσι ρίχνω στις μεσαίες αποστάσεις και στις μακρινές βγαίνω μπροστά και λίγο επάνω ανάλογα αυτο με την παλια benelli m1 οταν πηρα την crio comfort έπαθα ταρακουλο έριχνε που έριχνε ψηλά τα έριχνα και εγώ ακόμα πιο ψηλα, δεν κατάφερα ποτέ να την συνηθίσω οποτε της έδειξα την πορτα της εξόδου. απλα ολοι δεν ντουφεκανε με τον ιδιο τρόπο.
Αν στησουμε το κοντακι να βλεπουμε φλατ ριγα δηλαδη ειμαστε σωστα ερωτηση κανω σωβαρα εγω ετσι δε βαραω τιποτα??? Τι παιζει σε ρωταω διοτι σεβομε τη γνωμη σου και εισαι και αυτος που εισαιΤα περισσότερα όπλα είναι στημένα να χτυπάνε 60-40 ψηλά.
Στα ιταλικά είναι σχεδόν κανόνας.
Το συγκεκριμένο μοντέλο της μπενελας χτυπάει ΠΟΛΥ ψηλά.
Κάποιους βολεύει,κάποιους δεν τους βολεύει.
Όπως και το 50-50...
Τόλη,οι εταιρίες προσπαθούν να δώσουν στην αγορά προϊόντα που καλύπτουν ΖΗΤΗΣΗ!
Δεν είναι θέμα γνώσης η μη.
Αν αντιστρέψουμε το ερώτημα,η Μπενελα ξέρει και όσες στήνουν αλλιώς τα τουφέκια τους,δεν ξέρουν?
σαφώς και βγαίνεις μπροστά αν δεν βγεις 100% θα μείνεις πισω στο πάνω ήταν το θέμα πάνω από 20 πόντους ψιλοντουφεκισμα απο τις κλησεις που της εδωσα εκτός εργοστασιακών μπας και κατέβει έφτασε πια το κοντάκι να πηγαίνει στην μασχάληΝα ξερεις οτι ο εγκεφαλος σε βγαζει λιγο μπροστα ασυναίσθητα αλιως αν σημαδεβεις πανω στο πουλι και κοιτας να κεντραρεις και το πουλι στη μοιρα εχεις μινει πισω
Ολα αυτα η κριο κομφορτ με σημαδευτο σταθερο οπλο σε χαρτι εριχνε τοσο ψιλα μηπως ειχες υπεριψωμενη ριγα ???σαφώς και βγαίνεις μπροστά αν δεν βγεις 100% θα μείνεις πισω στο πάνω ήταν το θέμα πάνω από 20 πόντους ψιλοντουφεκισμα απο τις κλησεις που της εδωσα εκτός εργοστασιακών μπας και κατέβει έφτασε πια το κοντάκι να πηγαίνει στην μασχάλη![]()
![]()
![]()
![]()
Η μπερετα δεν ειχε ποτ τετια θεματα
Μέχρι να τα σκεφτώ όλα αυτά το παπί έφυγε.Εγω βλεπω οτι και η brow-win ψιλα ριχνουν οπως και η μπερεττα που ειχα οταν δηλαδη σου λεει η εταιρια να σημαδεψεις ενα κυκλο 6ιντσων στα 35 μετρα να βαλεις τη μοιρα με φλατ τη ριγα ακριβως απο κατω και να κεντραρει η τουφεκια τοτε θα ριξουμε 3 ιντσες ψιλα σωστα???
Οι αμερικανοι εισερχομενα στα ομοιοματα τουφεκανε αμα τα σκεφτεις ολα αυτα το πολυ να κατσει στο νεροΜέχρι να τα σκεφτώ όλα αυτά το παπί έφυγε.
ναι σταθερά σημαδευτά αλλα και σε τεστ τσώρτσιλ παλι ψηλα μου εβγαινε απο ρηγες είχα και τις δυο , μετα πηρα αυτοκολλητη ριγα που της εδωσα κλήση από μπροστά και κάπου εκεί ήρθαν τα πράγματα όπως έπρεπε.Ολα αυτα η κριο κομφορτ με σημαδευτο σταθερο οπλο σε χαρτι εριχνε τοσο ψιλα μηπως ειχες υπεριψωμενη ριγα ???
Όλοι αυτό που είμαστε, είμαστε!Αν στησουμε το κοντακι να βλεπουμε φλατ ριγα δηλαδη ειμαστε σωστα ερωτηση κανω σωβαρα εγω ετσι δε βαραω τιποτα??? Τι παιζει σε ρωταω διοτι σεβομε τη γνωμη σου και εισαι και αυτος που εισαι
Με καλυψες Γιαννη σ ευχαριστω για την απαντησηΌλοι αυτό που είμαστε, είμαστε!
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στην προκειμένη!
Υπάρχει βολεύομαι η δεν βολεύομαι.
Έχω επιτυχία,δεν έχω επιτυχία.
Προσωπικά θέλω να "βλέπω"λίγο ρίγα στο τελείωμα της και ρίχνω πάντα βλέποντας όλο τον στόχο πάνω από την ρίγα μου.
Μπορώ να ρίξω και με όπλα που είναι στημένα 50-50 και χρειάζεται να σκεπάσω τον στόχο...
Το πρώτο όμως, είναι αυτό που βολεύομαι!
Είναι άλλο πράγμα να έχω αυτή την εικόνα και το όπλο μου να στέλνει τα σκαγια-σφαιριδια-βλημα εκεί που βλεπω,με την απόκλιση που βάζω ΕΓΩ και άλλο να "βλέπω" αυτό που θέλω και το όπλο να χτυπάει άλλους 30 πόντους ψηλότερα.
Αν ισχύει το δεύτερο,πρέπει να στηθεί το κοντάκι έτσι που επωμιζοντας όπως έχω συνηθίσει,με την ίδια αίσθηση στο ζυγωματικο,να βλέπω την κορφή της μπίλιας.
Όταν όμως έχω μάθει να βλέπω, με την περιφερειακή μου όραση,λίγο ρίγα,αυτό με ξενίζει και πρέπει να το συνηθίσω!
Αν το συνηθίσω και μετά πιάσω άλλο τουφέκι που δεν έχει αυτή την ιδιαιτερότητα,πρέπει να μηδενίσω χιλιόμετρα και να το πάω πάλι απ'την αρχή...
Σε δουλειά να βρισκόμαστε!