Να δεις με τον αορτήρα τι γίνεται ... ένας φίλος την κουβάλαγε ένα χρόνο σαν γκλίτσα ...Η μεγάλη αποθήκη από την 1301 comp pro δεν με πολύ ενδιαφέρει δεν νομίζω μα την χρησιμοποιήσω.
Δεν έχω beretta αυτή την στιγμή μια franchi παλιά και ένα πλάγιο baikal. Πρόσεξα και την BERETTA A400 Lite που είναι σε καλή τιμή χωρίς το podΕξαρτάται και τι όπλα έχεις ήδη. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό. Αν έχεις Μπερέτα πάρε ένα από τα άλλα δύο. Εγώ θα διάλεγα την Μαξους wiked wing με κεραμική βαφή από το εργοστάσιο. Ειδικά για τον βάλτο που το θες είναι καλή επιλογή
Δεν έχω beretta αυτή την στιγμή μια franchi παλιά και ένα πλάγιο baikal. Πρόσεξα και την BERETTA A400 Lite που είναι σε καλή τιμή χωρίς το pod
Θα τα δω όλα εντός εβδομάδας και θα πάρω την απόφαση πιστεύωΌτι κανείς κέφι και οποίο σου αρέσει ποιο πολύ.
Την Α5 επωμισε τη οπωσδηποτε Παναγιωτη.Να πω την αλήθεια έριξα και μια μάτια στην browning A5 one που είναι σε προσφορά αλλά από άλλους ακούω ότι κάνει εμπλοκές και από άλλους όχι βέβαια δεν ξέρω αν το μοντέλο ONE έχει κάποια βελτίωση με το πρώτο.
Θα δοκιμάσω αρκετές ακόμη και μερικές που δεν έχω γράψει όπως Winchester sx4 silver performance και την XLR5 waterfower western αν και με τς fabarm δεν έχω καλή εμπειρία ποιο παλιά.Την Α5 επωμισε τη οπωσδηποτε Παναγιωτη.
Τις θεωρώ κακασχημεςΘα δοκιμάσω αρκετές ακόμη και μερικές που δεν έχω γράψει όπως Winchester sx4 silver performance και την XLR5 waterfower western αν και με τς fabarm δεν έχω καλή εμπειρία ποιο παλιά.
Δες τες καλα καλα, μετα φυγε πηγαινε για καφεδακι μονος σου, σκεψου και πηγαινε παρτη. Μη ρωτησεις κανεναν μετα απο το συλλογισμο σου. Ολα τα οπλα που κοιτας ειναι εξαιρετικα. Ολοι εδω εχουμε και διαφορετικη γνωμηΘα δοκιμάσω αρκετές ακόμη και μερικές που δεν έχω γράψει όπως Winchester sx4 silver performance και την XLR5 waterfower western αν και με τς fabarm δεν έχω καλή εμπειρία ποιο παλιά.
Το ξέρω και εγώ κατά καιρούς έχω αλλάξει αρκετά όπλα και έχω μια άποψη εκείνο που μετά από αρκετά αυτογεμη που άλλαξα και τον τύπο του κυνηγιού που κάνω σε μεγαλύτερο ποσοστό για εμένα είναι η αξιοπιστία!!!! Όλα σκοτώνουν αν είναι σωστά επάνω σου κάποια έχουν βέβαια λιγο καλύτερες κάνες αλλα τι να το κανείς αν σε αφήνει στα καλά καθούμενα η κάνει εμπλοκές η σε αναγκάζουν να ψάχνεσαι να πάρεις τσοκ γιατί τα μαμά δεν αποδίδουν.Δες τες καλα καλα, μετα φυγε πηγαινε για καφεδακι μονος σου, σκεψου και πηγαινε παρτη. Μη ρωτησεις κανεναν μετα απο το συλλογισμο σου. Ολα τα οπλα που κοιτας ειναι εξαιρετικα. Ολοι εδω εχουμε και διαφορετικη γνωμη
Ε όχι και κακασχημη…κάτσε καλά..:Τις θεωρώ κακασχημεςαλλά γούστα ...εγώ όταν αποφάσισα να πάρω ημιαυτόματη....ήμουν μόνο μεταξύ ρεμινγκτον κ Μπράουνινγκ ...καθαρά για το ονομα-ιστορια....ούτε καν επωμισα κάποια, απέρριψα τη ρεμινγκτον,διότι καινούργια φίλου,έκανε εμπλοκές στο ψιλόβροχο
κ ευτυχώς η επιλογή μου μου ταίριαξε μια χαρά
![]()
Αν παρεις Α5 και δε σου αρεσει θα την αγορασω εγω να ξερεις. Θα σου δωσω οποιο απο τα δικα μου θες + τη διαφορα. Τωρα εχεις κινητροΤο ξέρω και εγώ κατά καιρούς έχω αλλάξει αρκετά όπλα και έχω μια άποψη εκείνο που μετά από αρκετά αυτογεμη που άλλαξα και τον τύπο του κυνηγιού που κάνω σε μεγαλύτερο ποσοστό για εμένα είναι η αξιοπιστία!!!! Όλα σκοτώνουν αν είναι σωστά επάνω σου κάποια έχουν βέβαια λιγο καλύτερες κάνες αλλα τι να το κανείς αν σε αφήνει στα καλά καθούμενα η κάνει εμπλοκές η σε αναγκάζουν να ψάχνεσαι να πάρεις τσοκ γιατί τα μαμά δεν αποδίδουν.
Τον πούλο η Vitoria?Αν παρεις Α5 και δε σου αρεσει θα την αγορασω εγω να ξερεις. Θα σου δωσω οποιο απο τα δικα μου θες + τη διαφορα. Τωρα εχεις κινητρο![]()
Κριμα ρε Γιαννο.. Και σε είχα συμπαθήσει... Καλο παιδι ελεγα...ήμουν μόνο μεταξύ ρεμινγκτον κ Μπράουνινγκ ...καθαρά για το ονομα-ιστορια...
Ε αν μου έρχεται δεν νομίζω να την δώσω θα είμαι πολύ προσεκτικός στην επιλογή γιατί δεν είναι καιρός για 1500€+ για δοκιμέςΑν παρεις Α5 και δε σου αρεσει θα την αγορασω εγω να ξερεις. Θα σου δωσω οποιο απο τα δικα μου θες + τη διαφορα. Τωρα εχεις κινητρο![]()
Εχω κι ενα κουνημενο. ΞεχναςΤον πούλο η Vitoria?
Ουτε μπαμ δεν πρόλαβε να κάνει.
Αι καλα... Απο το ενα μαυσωλείο στο αλλο... Ημαρτον ρε φιλαρακι...και ξανα ημαρτον...https://www.car.gr/xyma/?makes= BROWNING AUTO 5&novat=0
όπλα με εγγύηση σκοτωμάτων ... όχι μ@λακίες ... ορμάτε ...
ps
Τελικά άρχισα να την συμπαθώ την Αuto5 ...