BENELLI 828U

Από την στιγμή που δεν δίνει η benelli λεπτομέρειες για το τι είναι ακριβώς αυτό που εφάρμοσε στην powerbore και την έκανε ανώτερη των υπολοίπων, μόνο εικασίες θα ακούγονται
Πάντως χωρίς να αμφισβητώ όσους την δοκίμασαν και είδαν βελτιωμένη βλητική απόδοση,πιστεύω ότι αυτό το μυστήριο που έχουν αφήσει να πλανάται την έχει ανεβάσει στα μάτια πολλών έστω και υποσυνείδητα
Και ειδικά σε άτομα που δεν συγκρίνουν, όπως εγώ για παράδειγμα
Εφοσον καποιος δεν συγκρινει κατι δεν βλεπει καποιο αποτελεσμα το οποιο παντα καταγραφεται στο υποσυνείδητο επομενως χωρις αποτελεσμα στο αναφερομενο εισαι αυθυποβαλομενος οπως και εγω φυσικα.

Όπως το είπες είναι σα να συνεπάγεται ότι η μικρότερη αρχική θα έχει αποτέλεσμα περισσότερα σκάγια στον κύκλο...
Δεν ισχύει λες ;
Εγώ το θεωρώ δεδομένο αλλά όχι ικανό για να κάνει την διαφορά.

Ειδικά την 1187 με τα 2,5cm κώνο και την M2 με το 1,5cm τις έχω ξεσκίσει στις δοκιμές συγκέντρωσης διάτρησης.
Ουδεμία διαφορά σε χοντρά ή ψιλά.
Και άλλα όπλα με ακόμα πιο μακρύ κώνο.
Στα 7cm φαίνεται μια μικρή τάση για μεγαλύτερη συγκέντρωση στα κωνιωμένα.
Μικρότερη από την αστάθεια των ίδιων των φυσιγγίων.
Μακάρι να είχα στην διαθεσή μου όλα τα όπλα που κυκλοφορούν.
Τέλος πάντων με κούρασε το θέμα κώνος.
Όποιος θέλει κάνει και τελείωσε η υπόθεση.
Δεν θα κάτσω να χάνω χρόνο με ανούσια πράγματα.
Εξάλλου δεν θέλω όπλο που να ρίχνει full το ic ή το mod.
Θέλω φυσίγγι που να ρίχνει xxxxxxf το full.
Αν βρω κάνη που το κάνει αυτό, θα το μάθετε.

Last edited:
Δεν ισχύει λες ;
Εγώ το θεωρώ δεδομένο αλλά όχι ικανό για να κάνει την διαφορά.

Ειδικά την 1187 με τα 2,5cm κώνο και την M2 με το 1,5cm τις έχω ξεσκίσει στις δοκιμές συγκέντρωσης διάτρησης.
Ουδεμία διαφορά σε χοντρά ή ψιλά.
Και άλλα όπλα με ακόμα πιο μακρύ κώνο.
Στα 7cm φαίνεται μια μικρή τάση για μεγαλύτερη συγκέντρωση στα κωνιωμένα.
Μικρότερη από την αστάθεια των ίδιων των φυσιγγίων.
Μακάρι να είχα στην διαθεσή μου όλα τα όπλα που κυκλοφορούν.
Πηγαινε πεσε και κοιμησου φιλε μου το ξημερωμα ειναι Δευτερα ωρα για εργασια.Θα ηθελα να σε γαργαλισω λιγο αλλα δεν θελω να σου χαλασω τον υπνο.Αυριο ες τα σπουδαια.

Πηγαινε πεσε και κοιμησου φιλε μου το ξημερωμα ειναι Δευτερα ωρα για εργασια.Θα ηθελα να σε γαργαλισω λιγο αλλα δεν θελω να σου χαλασω τον υπνο.Αυριο ες τα σπουδαια.
Άδεια αύριο.
Γαργάλησε όσο θες.
Εγώ γρνια κυνηγάω, δεν με αγγίζουν τα σκάγια 🤣

Εξάλλου δεν θέλω όπλο που να ρίχνει full το ic ή το mod.
Πάρε άδεια 2/3 μέρες και μετά ξαναγραψε … να έχουμε κάτι για κουβέντα!!!!!

Ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη φιλαρακο μου.
Την πλάκα μας κάνουμε Παναγιώτη, μαθαίνουμε και τίποτα καμιά φορά.
Εγώ το βλέπω περισσότερο σαν ανταλλαγή επιχειρημάτων, εμπειριών και γνώσεων φίλε.
Έχω αλλάξει απόψεις μερικές φορές (πχ φρενάτα), περιμένω κάποιον να μου αλλάξει άποψη και για αυτό.

Last edited:
Εγώ το βλέπω περισσότερο σαν ανταλλαγή επιχειρημάτων, εμπειριών και γνώσεων φίλε.
Έχω αλλάξει απόψεις μερικές φορές (πχ φρενάτα), περιμένω κάποιον να μου αλλάξει άποψη και για αυτό.
Γηρασκω αει διδασκομενος και συμφωνω μαζι σου ετσι ειμαι και εγω στην ζωη μου εξαντλω καθε πιθανη εκδοχη για να καταληξω σε κατι οστοσο η παρατηρηση μου ειχε να κανει με την αντιμετωπηση που εισπραττεις απο συναδελφους
χαρακτηριζοντας τα λεγομενα σου με υφος προκλητικοτητας και πασιγνωσιας.Προσωπικα γνωριζω με ποιον ομιλω πολυ καλα σε σεβομαι για τις αποψεις σου εισαι διερευνητικος για τα παντα μοιαζουμε και το ξερεις αλλα φιλε μου προσωπικα σε θαυμαζω που βρισκεις το κουραγιο και την υπομονη .Εγω δεν εχω περιθοριο που θα μπορουσα να εκφρασω με εμπειριες επιχειρηματα αναφορες και για το λογο αυτο περιοριζομαι στην ουσια των πραγματων οσο μπορω λιγοτερο. Για κατι ποιο αναλυτικο που περνει χρονο η συζητηση ξερεις οτι μιλω στο τηλεφωνο μαζι σας και ολα καλα.

Τωρα οσο για τα φρενατα μολις ανοιξει η σεζον θα σου περασω τις δοκιμες και τοτε θα το ξεκαθαρισουμε και αυτο.

Καλησπέρα στη παρέα
Σήμερα επιτέλους έκατσα και το ρύθμισα βάση μέτρων που έχω το μετρησα στο τραπέζι με Χαράκα στο.μηκος ήταν οκ άλλαξα κλίση σε c και μείωσα και τη παρεκλιση από 6 που χε πάνω σε 3 πολύ εύκολο στα ξεβιδωματα τώρα το επωμιζω και δείχνει καρφι μόλις τ τουφεκισω θα δω
Ένα πράγμα που δεν μαρεσε ήταν η τζαβετα μου φάνηκε πολύ ψεύτικη ψιλή σαν καλαμάκι του παστίτσιου φαντάζομαι θα ναι δοκιμασμένη η αντοχή τ υλικού για να το χουν έτσι
Υπόλοιπες εντυπώσεις με τις πρώτες τουφεκιες

Καλησπέρα στη παρέα
Σήμερα επιτέλους έκατσα και το ρύθμισα βάση μέτρων που έχω το μετρησα στο τραπέζι με Χαράκα στο.μηκος ήταν οκ άλλαξα κλίση σε c και μείωσα και τη παρεκλιση από 6 που χε πάνω σε 3 πολύ εύκολο στα ξεβιδωματα τώρα το επωμιζω και δείχνει καρφι μόλις τ τουφεκισω θα δω
Ένα πράγμα που δεν μαρεσε ήταν η τζαβετα μου φάνηκε πολύ ψεύτικη ψιλή σαν καλαμάκι του παστίτσιου φαντάζομαι θα ναι δοκιμασμένη η αντοχή τ υλικού για να το χουν έτσι
Υπόλοιπες εντυπώσεις με τις πρώτες τουφεκιες
Η τζαβετα το μόνο που κάνει είναι να συγκρατεί τον μηχανισμο ο οποίος πρέπει να εφαρμόζει ΚΑΛΑ !
Αυτό και τίποτα άλλο!
Αν δεν σ'αρεσει έτσι,πας σε έναν τορναδορο και φτιάχνεις μια πιο... χορταστική!😁

Η τζαβετα το μόνο που κάνει είναι να συγκρατεί τον μηχανισμο ο οποίος πρέπει να εφαρμόζει ΚΑΛΑ !
Αυτό και τίποτα άλλο!
Αν δεν σ'αρεσει έτσι,πας σε έναν τορναδορο και φτιάχνεις μια πιο... χορταστική!😁
Θα χαλάσει το ζύγισμα ρε γιανο θα ναι πιο βαριά
Χαχα

Καλησπέρα παιδιά
Εχθές πήγα σκοπευτήριο το οπλο να το ρίξω ολα οκ αλλα εφαγα ένα ξενερωμα η ασφάλεια είναι αυτόματη μόλις ανοίξεις να γεμίσεις μπαίνει απευθείας και με χάλασε δε το χα διαβάσει κάπου και δεν τον είχα ακούσει κιολας πρώτη εντύπωση καλή άλλαξα λίγο κλισεις σήμερα το χαμηλωσα και άλλο γιατι νοκιζω ψιλοτουφεκουσα θα ξαναπάω και θα πάρω και κάνα χαρτόνι μαζί να ρίξω Τσόρτσιλ γιατί χθες τ ξεχασα

Back