BENELLI 828U

Αν κ το οπλο δε το ειχα δει απο κοντα ποτε, σήμερα πηγα το ειδα και το επομησα πείνοντας και καφεδάκι με τον @Ilias Amaliada

Κουμπώνει ωραία & φιλικά....
Ελαφρύ όπλο....
Στρίβει ωραια...
Ωραίο ζύγησμα....
Τέλειο πέλμα....
Ωραιες καννες, με το συνολο να κλειδωνει ομορφα με την υπερυψωμενη ανθρακονηματινη ρίγα...
Και ωραια αίσθηση σκανδάλης!!

Αν κ το οπλο δε το ειχα δει απο κοντα ποτε, σήμερα πηγα το ειδα και το επομησα πείνοντας και καφεδάκι με τον @Ilias Amaliada

Κουμπώνει ωραία & φιλικά....
Ελαφρύ όπλο....
Στρίβει ωραια...
Ωραίο ζύγησμα....
Τέλειο πέλμα....
Ωραιες καννες, με το συνολο να κλειδωνει ομορφα με την υπερυψωμενη ανθρακονηματινη ρίγα...
Και ωραια αίσθηση σκανδάλης!!
Εγώ που το είχα ρίξει μόλις πρωτοβγηκε μόνο η σκανδάλη δεν μου άρεσε καθόλου σε αίσθηση ... Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι άλλαξε αυτό προς το καλύτερο όμως...
Καλοτουφεκο Ηλία, πολλούς ντουμπλεδες!!!

Θα μεγαλώσει και θα στρώσει λέγαν όλοι που λέει και το τραγούδι ,πολλά τα λεφτά για πειράματα τη σημερινή εποχή δυστυχώς,αλλά δεν παύει να έχει μια μοναδικότητα που δεν την έχει κανένα όπλο.Χωρις να κάνω το μάντη νομίζω πως αυτό το όπλο όσο ψεύτικο δείχνει σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει τόσο γερό θα προκύψει από όλες τις πλευρές.Το θέμα βάρους σκανδάλης αίσθησης θα πω είναι κάτι που αργά η γρήγορα συνηθίζεται από τον άνθρωπο.Τι να πει κάποιος με baikal που μου θυμίζει το θείο μου μεγάλος τώρα έλεγε δε κυνηγάω ορτύκια με αυτό γιατί στο τράβηγμα μπρουμουτιζω και χαμηλοβαραω.

εχουμε δει διαφορα όπλα νεα της benelli σε βιντεάκια αλλα στο site τους τίποτα ούτε στο αμερικάνικο. Και οι αντιπρόσωποί τους έχουν και όπλα που η εταιρεία δεν τα έχει πλέον και δεν έχουν τα νεα..... οτι ναναι...

Θα μεγαλώσει και θα στρώσει λέγαν όλοι που λέει και το τραγούδι ,πολλά τα λεφτά για πειράματα τη σημερινή εποχή δυστυχώς,αλλά δεν παύει να έχει μια μοναδικότητα που δεν την έχει κανένα όπλο.Χωρις να κάνω το μάντη νομίζω πως αυτό το όπλο όσο ψεύτικο δείχνει σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει τόσο γερό θα προκύψει από όλες τις πλευρές.Το θέμα βάρους σκανδάλης αίσθησης θα πω είναι κάτι που αργά η γρήγορα συνηθίζεται από τον άνθρωπο.Τι να πει κάποιος με baikal που μου θυμίζει το θείο μου μεγάλος τώρα έλεγε δε κυνηγάω ορτύκια με αυτό γιατί στο τράβηγμα μπρουμουτιζω και χαμηλοβαραω.
Φίλε Γιάννη αν εννοείς ότι το 828 έχει βαριά σκανδάλη εγώ αυτό που είδα από το όπλο είναι ότι έχει πολύ γλυκιά σκανδάλη και δίνει φοβερή αίσθηση στο πατημα

Παιδιά καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι σε όσους έχουν το 828 ;; Όσο κάνω επωμισεις με το όπλο βλέπω ότι θέλω ένα πέλμα πιο κοντό! Με αυτό που έχει από την μάνα του το όπλο είναι 37,5! Εγώ θέλω ένα πόντο λιγότερο αλλά δεν υπάρχει μικρότερο πελμα από αυτό! Έχει βάλει κάποιος κάποιο άλλο πέλμα;

Παιδιά καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι σε όσους έχουν το 828 ;; Όσο κάνω επωμισεις με το όπλο βλέπω ότι θέλω ένα πέλμα πιο κοντό! Με αυτό που έχει από την μάνα του το όπλο είναι 37,5! Εγώ θέλω ένα πόντο λιγότερο αλλά δεν υπάρχει μικρότερο πελμα από αυτό! Έχει βάλει κάποιος κάποιο άλλο πέλμα;
Ηλία αν θυμάμαι καλά το δικό μου ήταν 36,5 και αγόρασα το μεγαλύτερο για να το πάω 37,5! Το βράδυ θα το μετρήσω πάλι για σιγουριά.
Φυσικά αυτό δεν λέει κάτι, μπορεί τώρα να τα βγάζουν έτσι

η benelli δινει σαν αξεσουαρ ποιο κοντο πελμα το εχει στα αξεσουαρ

Και εμένα 36.5 είναι σίγουρα υπάρχει πιο κοντο ηλια

Back