Δεν φαίνεται να κλωτσαει. Αν παρατηρήσεις στον ώμο του δεν κλωτσαει καθόλου. Απλά αυτός κάνει αυτή την κίνηση στο όπλο λες και δεν έχει ξαναριξει.
Καλό φυσιγγακι αλλά λίγο δυνατό για έναρξη,το χειμώνα είσαι κομπλέΣαν να κλωτσάει λιγουλάκι!
Σαν να κλωτσάει λιγουλάκι!
Το .45-70 υπήρξε για 20+ χρόνια το επίσημο διαμέτρημα του αμερικανικού στρατού, στο τυφέκιο Springfield "trapdoor" rifle (γι' αυτό είχε και τις ονομασίες .45-70 Government ή .45-70 Springfield). Από το 1873 μέχρι το 1894, οπότε, και μετά την ανακάλυψη της άκαπνης πυρίτιδας, αντικαταστάθηκε από το τυφέκιο Krag-Jorgensen σε διαμέτρημα 7.62mm (.30-40).Δεν φαίνεται να κλωτσαει. Αν παρατηρήσεις στον ώμο του δεν κλωτσαει καθόλου. Απλά αυτός κάνει αυτή την κίνηση στο όπλο λες και δεν έχει ξαναριξει.
Εξαρτάται την κατεύθυνση του ζώου.Επειδή μου έτυχε πέρσι και θέλω να μαι καλύτερα προετοιμασμένος φετος ώστε αν αποφασίσω να τραβήξω τη σκανδάλη όσοι έχετε το Baikal πλάγιο 70άρι 3* και 4* τι θα ρίχνατε σε περίπτωση συνάντησης με γουρουνι(20- 30 μέτρα);;
Εξαρτάται την κατεύθυνση του ζώου.
Αν είναι προς τα εσένα 3-4 ενω αν απομακρύνεται 4-3.
Σε τραβέρσα πάλι 4-3.
Νομίζω εννοεί τι φυσίγγι θα ρίχναμε. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.τι θα ρίχνατε
Το 498 μου κάνει μεγάλη εντύπωση!Νομίζω εννοεί τι φυσίγγι θα ρίχναμε. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Για τέτοια περίπτωση εγώ για το biakal το πλάγιο με τσοκ 1-3 όμως που είναι το δικό μου έχω πάρει 8βολα δράμια και συγκεκριμένα αυτά του Κενταυρου ο οποίος και μου τα πρότεινε. Δεν μου έχει τύχει όμως ακόμη συνάντηση με αγριογούρουνο και δεν τα έχω δοκιμάσει σε ζωντανό θήραμα. Σε δοκιμή με ταχογραφο πάντως έβγαλαν 498m/s με πολυ χαμηλή ανάκρουση μιας και είναι 30γρ γόμωση με κόντρα δόση πυρίτιδα m92s όπου σύμφωνα με τον κένταυρο έχει χαμηλές πιέσεις και είναι κατάλληλο για το δικαννο.
Τα φυσίγγια εννοώ.. Έχεις δίκιο...μόνο όλο ή δράμια και ποια;;;Νομίζω εννοεί τι φυσίγγι θα ρίχναμε. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Για τέτοια περίπτωση εγώ για το biakal το πλάγιο με τσοκ 1-3 όμως που είναι το δικό μου έχω πάρει 8βολα δράμια και συγκεκριμένα αυτά του Κενταυρου ο οποίος και μου τα πρότεινε. Δεν μου έχει τύχει όμως ακόμη συνάντηση με αγριογούρουνο και δεν τα έχω δοκιμάσει σε ζωντανό θήραμα. Σε δοκιμή με ταχογραφο πάντως έβγαλαν 498m/s με πολυ χαμηλή ανάκρουση μιας και είναι 30γρ γόμωση με κόντρα δόση πυρίτιδα m92s όπου σύμφωνα με τον κένταυρο έχει χαμηλές πιέσεις και είναι κατάλληλο για το δικαννο.
Μονόβολο ή δραμιαΤα φυσίγγια εννοώ.. Έχεις δίκιο...μόνο όλο ή δράμια και ποια;;;
Στο 1,5μετρο από ταχογραφο. Το setup το ξέρω το έχω ξαναγράψει αλλά έχει μια ιδιαιτερότητα στο κλείσιμο. Είναι κλεισμένο μισό αστέρι με 3mm φελλό πάνω στα δράμια συν πλαστικό buffer το οποίο για να κλείσει έτσι χρειάζεται οπωσδήποτε 3ο στάδιο που μαγκωνει. Εγώ τουλάχιστον όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να το κλείσω με διαφορετικό τρόπο στα ίδια χιλιοστά όπως το έχει κλείσει ο Κένταυρος. Θα ψάξω το παλιό ποστ που είχα κάνει να σας πω λεπτομέρειες γιατί τώρα είμαι διακοπές και δεν το έχω μαζί μου να σας το δείξω.Το 498 μου κάνει μεγάλη εντύπωση!
Στα ποσα μετρα απο τον ταχογραφο?
Εάν το έχεις ανοίξει και γνωρίζεις σεταπ θα ήθελα να το δοκιμάσω .
Σε ευχαριστώ