9βολα

κυνηγαω με δικαννο baikal με σταθερα τσοκ και οχι magnum!
οι αποστασεις ειναι περιπου 30-40m! θα ηταν καλυτερο να χρησιμοποιησω συγκεντρωτηρα σε αυτα τα μετρα η οχι?

Τη μπαρουτες θες να δουλεψης????
φιλε γιαννη ειναι η πρωτη αποπειρα μου στο να γεμισω καποιο φυσιγγι δεν εχω ιδεα με ποια πυριτιδα θα μπορουσα να ασχοληθω αρχικα!
αν μπορεις να μου προτεινεις εσυ καποια ωστε να ξεκινησω απο καπου!

Ωραία λοιπόν θα την αγοράσω!
Όσον αφορά ταπες/συγκεντρωτηρες ποιους να επιλέξω?
Από ότι έχω διαβάσει θα χρειαστώ και buffer για να μπορέσω να φτιάξω με συγκεντρωτηρα έτσι δεβ είναι?

Σημηγδαλη χονδρο θα δουλεψης αντη για μπαφερ.κανη την ειδια δουλεια με πολη πιο ληγο κοστος
Παρε sg magnum κιαθια καληκες νομπελ με 686 φελους καλ20 και τζαμακια για κλησημο.να δοκημασης προτα με σηγκετροτηρες τα βολια.μπορει να σε καληψουν για της αποστασης που θελης.βλεπεις και μου λες τη θες παραπανο η ληγοτερο και σου λεο.μην περνης υληκα τσαμπα

Σημηγδαλη χονδρο θα δουλεψης αντη για μπαφερ.κανη την ειδια δουλεια με πολη πιο ληγο κοστος
Παρε sg magnum κιαθια καληκες νομπελ με 686 φελους καλ20 και τζαμακια για κλησημο.να δοκημασης προτα με σηγκετροτηρες τα βολια.μπορει να σε καληψουν για της αποστασης που θελης.βλεπεις και μου λες τη θες παραπανο η ληγοτερο και σου λεο.μην περνης υληκα τσαμπα
ωραια θα τα προμηθευτω αυτα!
για την πυριτιδα απο που να την ξεκινησω για να τα γεμιζω?

Ξεκηνα απο 2,10χ9β ρελι στα 64.προσεξε τον σηγκετροτηρα μην σπασης τα φτερα ουτε να τον ζωρησης στο πατημα.βαλε μεσα και φελο καλ 20 στο κιαθιο
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη θα τα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις! !

Καλημέρα σας κύριοι.

Σε 12βολο, με 9/0 μπίλιες, τί συγκεντρωτήρα θα προτείνατε για σφιχτή κατανομή;
Θα προτιμούσα να κλείσω αστέρι και όχι ρελιαστά.

Ποσο σφιχτο??
Ποιο πολυ απο αυτο ??

εικόνα_Viber_2021-11-06_03-14-02-261.jpg
εικόνα_Viber_2021-11-06_03-14-32-907.jpg
Αυτο ειναι στημενο με LB6....
Εαν σου αρεσει μπορω να σου δωσω σεταπ....Ειναι ''μαλακό'' για απλο δικανο..και οχι μαγκνουμ.

Όχι Νίκο, τί πιο σφιχτό, τέλειο μου φαίνεται αυτό που δείχνεις!
Να μην έχω το σκορπιοχώρι που βγάζω με τα 9βολα που φτιάχνω με diana θέλω.

Το φοβόμουνα ότι θα άκουγα τον LB6. Δεν τον έχω δουλέψει καθόλου και δεν τον ξέρω.
Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο το σετάπ. Να 'σαι καλά. Και αν έχεις καμία συμβουλή για τον ιδιότροπο LB6 θα ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή να τα κόψω τα πτερύγια ή όχι; Αν ναι σε τί βάθος θεωρείς καλύτερα; Επίσης τί φελλό να βάλω μέσα; Αυτό το καπάκι που πουλάνε για τον LB6 να το χρησιμοποιήσω ή όχι;

Last edited:
Όχι Νίκο, τί πιο σφιχτό, τέλειο μου φαίνεται αυτό που δείχνεις!
Να μην έχω το σκορπιοχώρι που βγάζω με τα 9βολα που φτιάχνω με diana θέλω.

Το φοβόμουνα ότι θα άκουγα τον LB6. Δεν τον έχω δουλέψει καθόλου και δεν τον ξέρω.
Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο το σετάπ. Να 'σαι καλά. Και αν έχεις καμία συμβουλή για τον ιδιότροπο LB6 θα ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή να τα κόψω τα πτερύγια ή όχι; Αν ναι σε τί βάθος θεωρείς καλύτερα; Επίσης τί φελλό να βάλω μέσα; Αυτό το καπάκι που πουλάνε για τον LB6 να το χρησιμοποιήσω ή όχι;

Εχεις ΠΜ . :)

Back