Θες να πατάς τη σκανδάλη κ να ακούς μετά σφυρίγματα κ γκαζακια να σκάνε εσύ, σε έχω κόψει από την αρχή![]()
![]()
Θες να πατάς τη σκανδάλη κ να ακούς μετά σφυρίγματα κ γκαζακια να σκάνε εσύ, σε έχω κόψει από την αρχή![]()
![]()
Είμαστε κ'φάλογα εμείς ...Εγώ ρε παίδες όταν ρίχνω σε παπί που κρεμάει σβέρκο,, ούτε το μπαμ δεν ακούωλες κ το έχω σε μιουτ
![]()
Αν ρίξεις κάνα καλοΕγώ ρε παίδες όταν ρίχνω σε παπί που κρεμάει σβέρκο,, ούτε το μπαμ δεν ακούωλες κ το έχω σε μιουτ
![]()
Αν ρίξεις κα να γεμιστό περίεργο με στρώσεις και το μπαμ θα ακούσεις και το όπλο θα τσεκαρεις αν μετά την βολή είναι ολόκληρο!!Εγώ ρε παίδες όταν ρίχνω σε παπί που κρεμάει σβέρκο,, ούτε το μπαμ δεν ακούωλες κ το έχω σε μιουτ
![]()
Όχι ρε φίλε με θέλω κ για του χρόνουΑν ρίξεις κάνα καλο
Αν ρίξεις κα να γεμιστό περίεργο με στρώσεις και το μπαμ θα ακούσεις και το όπλο θα τσεκαρεις αν μετά την βολή είναι ολόκληρο!!
Ο ήχος των σκαγιων στο θήραμα ακούγεται σε όσους ακούνε βέβαια, γιατί δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν ακούει καλά, όταν οι αποστάσεις είναι μεγάλες κ τα σκάγια φτάνουν στο θήραμα όταν σβήνει ο ήχος της τουφεκιας.... άλλο ήχο κάνουν τα σκάγια όταν χτυπούν τα πούπουλα των φτερών του, άλλο όταν το σκάγι είναι αδύναμο κ άλλη όταν όλα λειτουργούν όπως πρέπει... Ο τελευταίος ήχος αυτός είναι έντονος, διαφέρει από τους προηγούμενους στην ένταση κ στη συχνότητα... Ακούς το φραπ σαν να χτύπαγες ένα σακί με ένα καλάμι... Αρρώστια...Πλάκα κάνω αλλά όταν άκουγα θόρυβο σχεδόν πάντα το παπί έφευγε
Ωραίες φωτό Άρη.Ο ήχος των σκαγιων στο θήραμα ακούγεται σε όσους ακούνε βέβαια, γιατί δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν ακούει καλά, όταν οι αποστάσεις είναι μεγάλες κ τα σκάγια φτάνουν στο θήραμα όταν σβήνει ο ήχος της τουφεκιας.... άλλο ήχο κάνουν τα σκάγια όταν χτυπούν τα πούπουλα των φτερών του, άλλο όταν το σκάγι είναι αδύναμο κ άλλη όταν όλα λειτουργούν όπως πρέπει... Ο τελευταίος ήχος αυτός είναι έντονος, διαφέρει από τους προηγούμενους στην ένταση κ στη συχνότητα... Ακούς το φραπ σαν να χτύπαγες ένα σακί με ένα καλάμι... Αρρώστια...
![]()
Κανε λίγο υπομονή!μην σε χάσουμε από τώρα!3 μήνες μείνανε!!!
Τρομερός!!!
2 μπεκάτσες και 2 κιρκίριαΠόσα πουλιά υπάρχουν;;
Μπεκατσίνι2 μπεκάτσες και 2 κιρκίρια
Ποιο ρε το κάτω;Μπεκατσίνι
Φιλαρα....παπι κ μπεκατσα δεν στεκουν....πως προήλθε αυτη η καρπωση;;;Πόσα πουλιά υπάρχουν;;
Τα είχε ο Σκλαβενίτης 1+2 δώροΦιλαρα....παπι κ μπεκατσα δεν στεκουν....πως προήλθε αυτη η καρπωση;;;
Εσύ που πας για μπεκάτσες και χτυπάς 5 σουβλάκια είναι καλύτερα?Φιλαρα....παπι κ μπεκατσα δεν στεκουν....πως προήλθε αυτη η καρπωση;;;