Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.my man.τιποτα πιο δύσκολο έχεις??? :p
Ρε τα δικά μου ήταν; .yelling.
Από εκεί ένα 20λεπτο είμαι. Σεπτέμβρη, Νοέμβρη που πήγα είχε κάποια πουλιά.
Πιο κάτω χειμώνα αν βοηθήσει ο καιρός και για πάπια,μπεκατσινια είναι καλά.
Αν τα καταφέρω φέτος θα ανέβω για ανιχνευτικά Αύγουστο,αλλιώς κλασσικά έναρξη Μακεδονία.

Το κακό εκεί είναι ο κόσμος που μαζεύει πρώτη μέρα και συνήθως δεν αφήνει τα πουλιά να στρώσουν. Περισσότερες ελπίδες έχεις το μεσημέρι απόγευμα κοντά σε δένδρα.

Και εμένα μου θύμισε κάτι όνειρα που βλέπω κατα καιρους.......
Ε ρε συ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Εσύ βγαίνεις για τσίχλες και με τα πόδια από το σπίτι, εμάς μας τρώνε τα χιλιόμετρα καθε σκ.
Ευτυχως υπάρχουν και τα χωριά και ριχνουμε καμια τουφεκια και εμεις.

Υπάρχει ένας ήχος στο long range που όσοι τον έχουν ακούσει εθίζονται.... Είναι η στιγμή που τα σκάγια βρίσκουν το πράσινο με τη σωστή ενέργεια... Όσα μέτρα κ να σάς χωρίζουν αυτό το "φραπ" που κάνει κ μαζεύει είναι εθιστικό....

Υπάρχει ένας ήχος στο long range που όσοι τον έχουν ακούσει εθίζονται.... Είναι η στιγμή που τα σκάγια βρίσκουν το πράσινο με τη σωστή ενέργεια... Όσα μέτρα κ να σάς χωρίζουν αυτό το "φραπ" που κάνει κ μαζεύει είναι εθιστικό....

Μπράβο φίλε έτσι ακριβώς είναι

Κιαν είναι κανα δυο νουμερα πιο χοντρά.... και πιο σφιχτά....... μετά χρειάζεται...... αποτοξίνωση...αυτος ο ήχος.....

Να γεμιζεις στρώματα παπλοματα και στα τελευταία να φοβάσαι να τα βάλεις στη θαλαμη
Θες να πατάς τη σκανδάλη κ να ακούς μετά σφυρίγματα κ γκαζακια να σκάνε εσύ, σε έχω κόψει από την αρχή :cool: :p

Status
Not open for further replies.
Back