Έχετε κάποιο θέμα με τον ιδιοκτήτη του forum ή με την ομάδα διαχείρισης;
Ανοίξτε ένα σχετικό θέμα και ό,τι έχετε να πείτε, πείτε το εκεί.
Μην χαλάμε άλλα θέματα.
Εγω δεν ξερω να ανοιξω καινουργιο θεμα...
Προβλημα δεν εχω ουτε με εσενα ουτε με τους διαχειριστες...
Προβλημα εχω με αυτο που λεμε δικιο....
Και απο την δικη μου οπτικη γωνια...Εφοσον οτι παιχτηκε εγινε σε προσωπικο επιπεδο...δεν εχει να κανει
με το φορουμ....Οποτε ( και παντα για μενα ) αστοχη η διαγραφη του Ντοκτορ...
Εφοσον δεν επεσε σε παραπτωμα εντος φορουμ...τα προσωπικα σας δεν με ενδιαφερουν....και ουτε σε τιμα
η αποφαση που πηρες με την διαγραφη του...( παντα για μενα ).
Καποτε πριν χρονια...στο φορουμ του Καββαδια ..κατηγορησαν το HL...πηρα και τοτε θεση και τους ειπα
οτι λενε ψεματα...και ας ηταν το καθεστως...''δικτακτορικο'' εκει....Η αληθεια πρεπει να λεγεται οποιο και αν
ειναι το τιμημα της !!!
Την αδικια η πετσα μου δεν την σηκωνει...και θεωρω οτι εκανες λαθος...
Αυτα ειχα να πω...και θα σταματησω εδω !!
Νικόλα εγώ ξέρω να ανοίγω νέα θέματα όπως και πάρα πολλά άλλα σε σχέση με φορουμ και οφείλω να σου πω ότι αυτό έγραψες για την διαγραφή μελους που ΔΕΝ παραβίασε κανόνες έχεις απόλυτο δίκιο. Βέβαια η διαχείριση βλέπει πράγματα που εμεις δεν βλέπουμε και δεν είναι πάντα ανακοινώσιμα, οπότε ας δεχτούμε ότι κάτι ξέρουν περισσότερο και ορθώς ενήργησαν για το καλό του φορουμ και μόνο, γιατί εαν αποβάλουν κόσμο μονο και μονο γιατί καποιοι έχουν προσωπικές διαφορές με κάποιους άλλους τότε δεν κάνουν για διαχείριση.
Εγώ πάντως έχω στην ζώνη VanΑllen κάμποσα μέλη (αγνόηση) γιατί όταν έπεφτα πάνω σε post τους που αφορούσαν τα κοινωνικοπολιτικά συνήθως μου χαλούσαν την διάθεση. Τους ανοίγω στα κυνηγετικά - τεχνικά θέματα και όλα καλά. Κάντε το και εσεις θα περνάτε πιο ευχαριστα τον χρόνο σας εδω μέσα.
Σχόλιο για την ομάδα διαχείρισης:
Απλά δεν κάνετε, οι mod σε ενα φορουμ ειναι οι σκαφτιάδες, οι εργάτες οι μέλισσες, αντι αυτού εχω δει πολλές φορές να είναι of topic και να μην καθαρίζουν ποτέ τα θέματα. Οι mod πρέπει να θελουν να ειναι mod και να δουλεύουν, Δεν τους βάζουμε για να λεμε ότι έχουμε και τετοιους.
Σχολιο για admin
Admin που σε θέμα 200ων ποστ έχει τα 10+ δεν ειναι admin
o admin ειναι ο θεός, είναι μόνο ενας, δεν μιλαει πολύ και το βασικότερο όλων ξέρει το διαχειριστικό του φορουμ καλύτερα από την παλάμη του, ανοιγοκλείνει και συντηρεί την βάση μεταξύ τυριού και αχλαδιού και στο τσακιρ κεφι δοκιμάζει σε άλλον φτηνότερο server πως παει το φόρουμ.
Τα παραπάνω τα γράφω με καθαρά φιλική διάθεση διχως να έχω προηγούμενα με κανέναν, χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, απεναντίας οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα μπορούσαν να είναι φίλοι μου, που πίνουμε κανα τσίπουρο στο καφενείο και χαιρετιόμαστε στον δρόμο. Τα γράφω για να συμβάλω στην μακροημέρευση του φόρουμ έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας σε άλλα φόρουμ με πολύ περισσότερο κόσμο αλλά με την ίδια "καψα¨ για τον εκάστοτε σκοπό που στήθηκε το καθένα.
ΥΓ Παίζει στην ζώνη van allen να έχω και τον ιδιοκτήτη που βάζει τα ωραία του λεφτά για να γράφω και εγω το κοντομακρό μου
