Λάθος η άλλη είναι Εύβοια ,αυτή είναι κορινθιακο Ακράτα πλευράΕύβοια Αλιβέρι
Αφού δεν μας κάνουν την χάρη τα μπασιαρικα το έριξα στην τσιπούρα που από εδώ και πέρα είναι και η εποχή για τις μεγάλες ,από εδώ και πέρα αποκλειστικά ψαρεύω τσιπούρεςΛάθος η άλλη είναι Εύβοια ,αυτή είναι κορινθιακο Ακράτα πλευρά
Ωραια φαση φαινεται ψαρεμα σε ποταμι.
Ειναι ωραία , αρκεί να εχει καθαρίσει το νερο μετα τις βροχες.Ωραια φαση φαινεται ψαρεμα σε ποταμι.
Φίλε οι οδηγοί στο καλάμι καλύτερα να ευθυγραμμίζονται!
Ε ναι ........αλλά ηταν στο άνοιγμα και βιαστικά για την φωτογραφίαΦίλε οι οδηγοί στο καλάμι καλύτερα να ευθυγραμμίζονται!![]()
Ε ναι ........αλλά ηταν στο άνοιγμα και βιαστικά για την φωτογραφία![]()
Με κινητά δεκαετίας!Υπέροχες φωτό!!!
Λιτσομελανουρα?Ξημέρωσε η ανατολή
Μπουνάτσα να σκορπίσει...
Ντάσκες ή τονάκια, μεγάλα ψάρια...Λιτσομελανουρα?
Tα εχουμε κ εμεις εδω αυτη την εποχη, παρεα με λιτσομελανουρα και κοκκαλια... Απλα μια ουρα που ειδα μου εκανε πιο πολυ για λιστομελανουρο... Ωραιο ψαρεμα τα τονακια, δεν τα παω καθολου στο φαγητο, αλλα με 1-1,5 κιλο ψαρια ευχαριστιεσαι φρενα...Ντάσκες ή τονάκια, μεγάλα ψάρια...
Τονάκια είναι νομίζω. Εγώ το Σάββατο πέτυχα ντασκακια 1-2 κιλά, ήρθαν και κοντά μας αλλά δεν χτύπησαν τελικά. Πήρε ο αδερφός μου ένα μεγάλο σαφρίδι κοντά στο κιλό μόνο. Δεν ξέρω τι κυνηγούσαν αλλά ψιλό εμείς δεν ειδαμε στα ρηχά. Θα δούμε το ΣΚ μήπως τα πετύχουμε πιο κοντά. Έπιασες τίποτα;Ντάσκες ή τονάκια, μεγάλα ψάρια...