Ψήνεστε να βγάλουμε δικά μας φυσίγγια;

Ψήνεστε να βγάλουμε δικά μας φυσίγγια;

• Ναι

Votes: 80 80,8%
  • Όχι

Votes: 19 19,2%

• Total voters
    99
Προσωπικά θα κάνω κάποιες ερωτήσεις τον Ιούλιο μήνα αφού έχουν έρθει φυσίγγια για 2/3,επώνυμα που μου αρέσουν σε 2/3 διαφοτετικους και από περιέργεια θα ρωτήσω τιμή για 20.000 φυσίγγια να δω διαφορά .Αν υπάρξει καμία καλή προσφορά θα σας τη μεταφέρω .
Τόσα παίρνει μόνος του ο Κυριάκος Hunder 302

Έχω ένα μαγαζί πληροφοριακά θα το αναφέρω τον κομπογιωργα στο Γύθειο που είχα μιλήσει μαζί του παλαιότερα και μου είχε πει για το λιγότερο 5000 πες μου αριθμό αν μπορώ να τα βρω και ψάξε όλη την Ελλάδα μετά και δώσε μου τη χαμηλότερη τιμή και θα στα δώσω παρακάτω ακόμη.Να φανταστείς το κάνει και στα όπλα πολλοί φίλοι έχουν πάρει από εκεί αντί από Αθήνα τιμή από το φθηνότερο της Αθήνας 100 ποιο κάτω στο ίδιο ντουφεκι και δεν έχει γίνει μια φορά .Και καταλήγω ένα μαγαζί όχι τεράστιο που αν μπεις μέσα να μιλήσω και για παπούτσι έχει παπούτσια που δεν τα βρίσκεις στην Αθήνα χαζεψα που είδα όλη τη σειρά τα μειντλ της προάλλες και όχι μόνο ένα καλοκαίρι είχαν χαζέψει κάτι Γερμανοί κοιτούσαν και ξανακοιτουσαν τα παπούτσια που είχε .

Last edited:
Έχω ένα μαγαζί πληροφοριακά θα το αναφέρω τον κομπογιωργα στο Γύθειο που είχα μιλήσει μαζί του παλαιότερα και μου είχε πει για το λιγότερο 5000 πες μου αριθμό αν μπορώ να τα βρω και ψάξε όλη την Ελλάδα μετά και δώσε μου τη χαμηλότερη τιμή και θα στα δώσω παρακάτω ακόμη.Να φανταστείς το κάνει και στα όπλα πολλοί φίλοι έχουν πάρει από εκεί αντί από Αθήνα τιμή από το φθηνότερο της Αθήνας 100 ποιο κάτω στο ίδιο ντουφεκι και δεν έχει γίνει μια φορά .Και καταλήγω ένα μαγαζί όχι τεράστιο που αν μπεις μέσα να μιλήσω και για παπούτσι έχει παπούτσια που δεν τα βρίσκεις στην Αθήνα χαζεψα που είδα όλη τη σειρά τα μειντλ της προάλλες και όχι μόνο ένα καλοκαίρι είχαν χαζέψει κάτι Γερμανοί κοιτούσαν και ξανακοιτουσαν τα παπούτσια που είχε .
Έχει κάποιο σάιτ ο συγκεκριμένος?

Έχει κάποιο σάιτ ο συγκεκριμένος?
Όχι αλλά αξίζει να πάρεις τηλέφωνο για τα όπλα, εγγυημένα η χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα. Το δε μαγαζί μέσα σε ρούχα παπούτσια είναι η σπηλιά του αλη μπαμπά.
Έχει από βελόνες, τοστιερες καλοκαιρινά είδη δώρων και εποχικά μέχρι απίστευτη ποσότητα κυνηγετικων παπουτσιών κορυφαίες φίρμες ρούχων ΠΟΛΛΆ φυσίγγια όλη την σειρά τής nitecore κολάρα με jps και πολλά όπλα αδετα μέσα στις κούτες. Εγώ το 2021 είχα πάρει το browning B725 2100 όταν στην Αθήνα μεγάλα μαγαζιά ζητάγανε 400€ παραπάνω ακατεβατα . Την Benelli sbe 3 b.e.st 1900€ την πήρα το 2022

Ας χαλαρώσουν λίγο με τις τιμές τα μαγαζιά της Αθήνας
ειδικά στα φυσέκια
γιατί αν συνεχιστεί αυτή η ξηρασία και η άνοδος θερμοκρασίας τα επόμενα χρόνια
τους βλέπω να πουλάνε μαγιό και σωβρακο-φανελες

Ας χαλαρώσουν λίγο με τις τιμές τα μαγαζιά της Αθήνας
ειδικά στα φυσέκια
γιατί αν συνεχιστεί αυτή η ξηρασία και η άνοδος θερμοκρασίας τα επόμενα χρόνια
τους βλέπω να πουλάνε μαγιό και σωβρακο-φανελες
Παντού το ίδιο είναι, μόνο αν είσαι φίλος με τον καταστηματάρχη (και αν έχει κέφια) θα τα πάρεις σε καλύτερη τιμή.

Back