Χρονογράφοι

Απο το alliexpress ειναι μια πλατιφορμα αγορων στο ιντερνετ γιαννη ,με μαγαζια απο ολλο τον κοσμο αλλα κατα βαση κινα , εμενα ο χρονη ηρθε απο ολλανδια σε 12 μερες τον ειχα σπιτι ,εχει διαφορες προσφορες πολυ καλες αν τις ψαξεις

Απο το alliexpress ειναι μια πλατιφορμα αγορων στο ιντερνετ γιαννη ,με μαγαζια απο ολλο τον κοσμο αλλα κατα βαση κινα , εμενα ο χρονη ηρθε απο ολλανδια σε 12 μερες τον ειχα σπιτι ,εχει διαφορες προσφορες πολυ καλες αν τις ψαξεις
Πως είσαι σιγουρος οτι θα ερθει απο Ευρώπη κ δεν θα περασει τελωνείο; Το λεει στον τροπο αποστολής;

Δεν νομίζω! Εγώ κοιτούσα τον παρακάτω αλλά δεν μπορώ να καταλάνω αν κάνει για φυσίγγια.

https://www.aliexpress.com/item/328...exp_id=a8d68f7b-341b-4f7f-ac43-1601b2f3d15c-0
Για όση ώρα είναι όλα τα φυσίγγια μέσα στο κυάθιο και δεν προηγούνται τάπες και άλλη σαβουρα, κάνει, δηλ σε μέγιστη απόσταση 30-50εκ από την κάννη. Κατα πόσο είναι ακριβές στις μετρήσεις του, είναι άλλου παππα ευαγγέλιο.

Για όση ώρα είναι όλα τα φυσίγγια μέσα στο κυάθιο και δεν προηγούνται τάπες και άλλη σαβουρα, κάνει, δηλ σε μέγιστη απόσταση 30-50εκ από την κάννη. Κατα πόσο είναι ακριβές στις μετρήσεις του, είναι άλλου παππα ευαγγέλιο.
Παιδια αυτοι ειναι απο τους προτους χρονογραφους που κυκλοφορισαν και εχει ενα σωρο βιντεο στο you tube να δειτε για την αξιοπιστια τους χωρια που λεει στο μανουαλ οτι για τα σκαγια πρεπει να ειναι 1,5 μετρα απο το στομιο της κανης , τα σκαγια δεν φευγουν τρελα μετα απο 50 ποντους μη φοβαστε αργουν να ανοιξουν αλιως στα 50 μετρα που σκοτωνετε ανετα ολοι δεν θα σκοτωνατε τιποτα !!!!

Αυτον τον ειχα παρει και εγω τον χειμωνα για τα λεφτα του καλος ειναι μεχρι που εφαγε ενα σκαι γιατι εχεις πολυ περιορισμενο χωρο να τουφεκισεις μετα εκανε κατι τρελα και στο τελος τον εβαλα στα 2,5 μετρα να μετρισω κατι δραμια και τωρα κοιμαται εν τοπο χλωερο!!!!???

Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε τα σκίαστρα (skyscreens), λειτουργούν και χωρίς αυτά.
Ο συγγεκριμενος ο κινεζικος χωρις τα λεντ απο πανω δεν λειτουργει ο χρονη και ο καλντγουελ ναι δεν χρειαζονται

ΣΙΓΟΥΡΑ ο ΙΔΙΟΣ δεν ειναι....Ωστοσο κανω την ''δουλεια'' μου....ειμαι πολυ ευχαριστημενος
αγοραστηκε μεσω ιντερνετ απο Αμερικη....112 ευρω ΟΛΑ πληρωμενα ( μεταφορικα κτλ κτλ )
μεχρι να τον παραλαβω !!!!

εικόνα_Viber_2021-06-16_22-02-50.jpg

Back