Ανοίγω αυτό το θέμα(φοβάμαι πως και πολυ το άργησα..).
Για να μην ξεχνάμε τις κυνηγετικές μας
παραδοσεις... Αναφέρομαι κυρίως σε παλαιους κάλυκες κ οχι συγχρονους..
Που από ότι βλέπω ολοένα κ γεμίζουν μερικοί μερακλήδες λάτρεις της παραδοσης κ χρησιμοποιουν σε κυνηγια που ως επί το πλειστον απαιτούνται λίγες τουφεκιές..
Τα ερωτήματα μπορεί να είναι πολλα κ θα βγουν κ οι ανάλογες συζητησεις..
Κατά πόσο μπορουν να συνδυαστούν οι παλιοι τυποι καψουλιων με τις συγχρονες πυριτιδες?αυξάνουμε η μειώνουμε την δόση σε σχέση με τον πλαστικο?
Επιπεδα και κωνικα πυθμενια κ ποιες οι διάφορες τους?
Μονο μάλλινη ταπα η και συγκεντρωτηρας?
Ποιότητες χαρτινων καλυκων κ τι πρεπει να προσεχθει:Εχω δει μαυρο χάρτινο hundor Ουγγαρίας που με την αφή δεν μπορουσα να καταλάβω αν έχω να κάνω με πλαστικό η χάρτινο κ τα βαμμένα χείλη του με δυσκολευαν περισσοτερα..μεγαλη σκληρότητα χαρτιου...
Και φυσικά γνώμες για τα διάφορα εργαλεία που θα χρειαστούν..
Αυτά κ πολλα αλλά θα μπορουσαν να συζητηθούν από τους γνωστες του είδους..
Για να μην ξεχνάμε τις κυνηγετικές μας
παραδοσεις... Αναφέρομαι κυρίως σε παλαιους κάλυκες κ οχι συγχρονους..
Που από ότι βλέπω ολοένα κ γεμίζουν μερικοί μερακλήδες λάτρεις της παραδοσης κ χρησιμοποιουν σε κυνηγια που ως επί το πλειστον απαιτούνται λίγες τουφεκιές..
Τα ερωτήματα μπορεί να είναι πολλα κ θα βγουν κ οι ανάλογες συζητησεις..
Κατά πόσο μπορουν να συνδυαστούν οι παλιοι τυποι καψουλιων με τις συγχρονες πυριτιδες?αυξάνουμε η μειώνουμε την δόση σε σχέση με τον πλαστικο?
Επιπεδα και κωνικα πυθμενια κ ποιες οι διάφορες τους?
Μονο μάλλινη ταπα η και συγκεντρωτηρας?
Ποιότητες χαρτινων καλυκων κ τι πρεπει να προσεχθει:Εχω δει μαυρο χάρτινο hundor Ουγγαρίας που με την αφή δεν μπορουσα να καταλάβω αν έχω να κάνω με πλαστικό η χάρτινο κ τα βαμμένα χείλη του με δυσκολευαν περισσοτερα..μεγαλη σκληρότητα χαρτιου...
Και φυσικά γνώμες για τα διάφορα εργαλεία που θα χρειαστούν..
Αυτά κ πολλα αλλά θα μπορουσαν να συζητηθούν από τους γνωστες του είδους..