Τώρα τελευτεα η Ορνηθολογικι εταιρεία είχε κανει μεγάλη φασαρία για τον μόλυβδο στο κυνηγι και το ψάρεμα και είναι πολύ κοντά στο να το τραβήξουνε μέχρι την Βουλη. Προτείνω να κάνουμε μια καμπάνια για να τους βάλουμε σε μια θέσει.
Κανονικά δε θα έπρεπε να τρέξει καμπάνια από μας αλλά από αυτούς που πληρώνουμε κάθε χρόνο... τι ακριβώς σκέφτεσαι;Τώρα τελευτεα η Ορνηθολογικι εταιρεία είχε κανει μεγάλη φασαρία για τον μόλυβδο στο κυνηγι και το ψάρεμα και είναι πολύ κοντά στο να το τραβήξουνε μέχρι την Βουλη. Προτείνω να κάνουμε μια καμπάνια για να τους βάλουμε σε μια θέσει.
Το συνυπέγραψαν 42.110 μπρόκολα !
Έτσι νομίζω και εγώ αλλά εδώ έχουμε μπλέξει με κομπλεξικούς οικολόγους που θα κάνουνε τα πάντα για να μας σταματήσουνε απ' το να κυνηγάμεΝομίζω ότι η κατάργηση μολύβδου στα σκάγια και τα βαρίδια, έχει μπλοκαριστεί προς το παρόν από την Ε.Ε.
Άμα υπογράψουν και τα λάχανα τα κουνουπιδια και μαρούλια θα φτάσουνΤο συνυπέγραψαν 42.110 μπρόκολα !
Βλητα πες καλυτεραΤο συνυπέγραψαν 42.110 μπρόκολα !
Ναι ,ειναι και της εποχής άλλωστε.Βλητα πες καλυτερα
και οχι μονο εύχονται αλλα προσπαθουν και ολας για να πουλαν καινουρια οπλα , και μας το ελεγαν εδω και χρονια , μονο τωρα τελευταια σταματησαν που τους πηραμε χαμπαρισύντομα οσο μας λένε και εύχονται.
Δε νομίζω φίλε μουΥποψιάζομαι ότι η περισσότερες υπογραφες είναι πλαστες
Στο μπουρδέλο που ζούμε ολλα γίνονται. Εδώ εχου αφήσει ελεύθερα τσακάλια ( είχαν εξαφανιστεί χρόνια).....ρακουν ( δεν είχαμε ποτέ) φίδια..έχουν απειλήσει βοσκό ( γυναίκα) που τους είδε να Ελευθερονουν ...και μυοκαστορε οι οποίοι ξεσκισαν το ντραντχααρ φίλου μου...και κάνης δεν κάνει τίποτα δρουν ανεξέλεγκταΜην παίρνεις και όρκο
Ηλία εδώ αφού τιγκαραμε στο γουρούνι τώρα έχουν νέο είδος που αρχίζει και κατακλύζει τον τόπο μας. Ελάφια και πολλά μάλιστα....Στο μπουρδέλο που ζούμε ολλα γίνονται. Εδώ εχου αφήσει ελεύθερα τσακάλια ( είχαν εξαφανιστεί χρόνια).....ρακουν ( δεν είχαμε ποτέ) φίδια..έχουν απειλήσει βοσκό ( γυναίκα) που τους είδε να Ελευθερονουν ...και μυοκαστορε οι οποίοι ξεσκισαν το ντραντχααρ φίλου μου...και κάνης δεν κάνει τίποτα δρουν ανεξέλεγκτα
Ετοιμαστείτε και για λυκουςΗλία εδώ αφού τιγκαραμε στο γουρούνι τώρα έχουν νέο είδος που αρχίζει και κατακλύζει τον τόπο μας. Ελάφια και πολλά μάλιστα....