Φυσίγγια μικρών διαμετρημάτων

Τα RM Cal 20 τα έχει δοκιμάσει κάποιος?
Ναι εγώ. Εχω δοκιμασει σε 28 γρμ με Α1. Πολύ καλό αλλά θέλει κρύο. Με sipe στα 25 γρμ σε υγρασία που το έριξα άριστο. Και φέτος πήρα μισόταπα 25 γρμ με ισπανική μπαρουτι δεν γνωρίζω ποια είναι. Αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα να σου πω. Και οι τιμές πολύ λογικές για cal 20.
 
Λοιπόν πήρα τα bior και τα ape από τον Σπηλιωτόπουλο. Καλοφτιαγμενα φαίνονται εκ πρώτης όψεως δεν είχε κάτι σε 7αρι οπότε θα τα δοκιμάσω αργότερα σε Περιστέρι και τσίχλα.


Πρέπει να αναφέρω την άμεση εξυπηρέτηση και ζεστή ανταπόκριση του καταστηματάρχη παρότι πήρα 6 κουτάκια μόνο . Την ίδια ώρα τα έστειλε σε 2 μέρες παρέλαβα στο νησί.

Και με 6.5 ευρώ τα μπιορ νομίζω είναι τα φθηνότερα εισαγωγής
 
Δοκίμασα σήμερα τα rm με μισόταπα. Ο καιρός καλοκαιρινός με ζεστή. Η κάνη του όπλου πεντακάθαρη μετά από 30 φυσίγγια. Το φυσιγγι κατέβαζε τις τσίχλες από πολύ μεγάλο ύψος. Αλλά και στις κοντινές παρόλο το 3αρι τσοκ δεν τις χάλαγε. Με λίγα λόγια μου έκανε πάρα πολύ. Μακάρι να είναι το ίδιο καλά και με κρύο καιρό.
 
.


secure image hosting
Λαχείο από καλό φίλο
Νικόλα δοκίμασε τα GameBore και αν μπορείς δες τι πυρίτιδά έχουν. M92s ή MB36? Πολύ ενδιαφέρον φυσιγγάκια!
Τα κόβω για ισπανικά υλικα ότι θα εχουν
Αν μιλάτε για τα παραπάνω, δεν είναι GAMEBORE ...
Eίναι LYALVALE (είναι άλλη εταιρεία) και η οποία γεμίζει αποκλειστικά με πυρίτιδες VECTAN !!!
(Στο cal.20 λογικά στα 24-25 γρ. θα έχει A1 Special ή A1-36 - και στα 28 γρ. όπως τα παραπάνω, θεωρώ πιο πιθανή την Α0).
Ισπανικά υλικά έχουν τα ELEY.
Ενώ τα GAMEBORE, όπως σωστά είπες Νικηφόρε, είναι με υλικά Baschieri & Pellagri ... ;)
 
Αν μιλάτε για τα παραπάνω, δεν είναι GAMEBORE ...
Λοιπόν την πάτησα !!! Μόνο τώρα που ξανακοίταξα τις φωτογραφίες (στο κομπιούτερ) πρόσεξα ότι η κούτα έχει κι από τα δυο, και Lyalvale express και Gamebore !!! Στο γ@...μένο κινητό τα είχα δει όλα κίτρινα, είδα πάνω-πάνω το express, και νόμισα ότι ήταν όλα ίδια !!!!!
.sarcastic. .hair. .hair.
Τέλος πάντων, ισπανικά υλικά δεν πιστεύω να έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο ...
 
Δεν νομίζω! Η gamebore χρησιμοποιεί υλικά από την B&P.Από κάλυκες, πυρίτιδες ακόμα και βύσματα., μόνο τα σκάγια λέει ότι κατασκευάζει αυτή.
Τα gamebore σίγουρα έχουν πελαγκρι υλικά. Με δικά τους σπέσιαλ σκάγια .
Μην εκπλαγείτε αν δείτε στο 20αρι καμιά Α1 special ή Α0 ... Στην ιστοσελίδα της Gamebore αναφέρει ότι χρησιμοποιεί πυρίτιδες F2 και M92S, αλλά και VECTAN καθώς και ALLIANT POWDERS !!! ;)
 
Back
Top