Παρακαλώ δεν κάνει τπτ, μακάρι να βοήθησαΝα είσαι καλά φίλε μου , και σ ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία σου
Παρακαλώ δεν κάνει τπτ, μακάρι να βοήθησαΝα είσαι καλά φίλε μου , και σ ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία σου
Ελπίζω να μην έχεις πολλά σφραγίσματα στα δόντια γιατί θα σου φυγουν. Ενώ τα θεωρούσα κορυφαία και έριχνα κασονια απο ένα σημείο και μετά είχαν ανυπόφορη ανακρουση και πολύ κρότο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κατι τωρα.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά . Θέλω να δοκιμάσω το GM3 από την NOBEL SPORT , το έχει δοκιμάσει κανείς ?
Να είσαι καλά Δημήτρη , θα το έχω υπόψη μου , σ ευχαριστώ .Ελπίζω να μην έχεις πολλά σφραγίσματα στα δόντια γιατί θα σου φυγουν. Ενώ τα θεωρούσα κορυφαία και έριχνα κασονια απο ένα σημείο και μετά είχαν ανυπόφορη ανακρουση και πολύ κρότο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κατι τωρα.
Τέκνα σε χαμηλές γομώσεις σε εμπορικά φυσίγγια δύσκολο να βρεις. Ιδιογόμωση μια χαρά γεμίζει και στα 28γρ. Δεν ξέρω πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις αλλά αν πας σε εμπορικά φυσίγγια πιστεύω πως το tordo cheddite θα σε καλύψει σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Αλλιώς προσωπικά και το 30άρι του Ρουμελιώτη μου έχει δουλέψει πολύ καλά σε τέτοιο καιρό.Θα ήθελα την γνώμη σας για φισυγγια τσίχλας στα κρύα τα καλά και την υγρασία , πια πυρίτιδα θα πηγαίνει καλά , GM 3 η Tecna η καμία από αυτές.
Και εμένα Βασίλη,όπως είχα ξαναγράψει, το 30άρι του αντρέα μου είχε δουλέψει καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες και την ίδια μέρα σύγκρισης.Τέκνα σε χαμηλές γομώσεις σε εμπορικά φυσίγγια δύσκολο να βρεις. Ιδιογόμωση μια χαρά γεμίζει και στα 28γρ. Δεν ξέρω πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις αλλά αν πας σε εμπορικά φυσίγγια πιστεύω πως το tordo cheddite θα σε καλύψει σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Αλλιώς προσωπικά και το 30άρι του Ρουμελιώτη μου έχει δουλέψει πολύ καλά σε τέτοιο καιρό.
Δεν ειχε καποιο θεμα.... ειχε το θεμα.....την γ@@@@ μαλακεςGranoular καλυτερα η GM3 ειχε κάποιο θέμα μετα την νεα κοπή και δεν της το έβρισκαν ούτε οι ιταλοι.
Τέκνα σε χαμηλές γομώσεις σε εμπορικά φυσίγγια δύσκολο να βρεις. Ιδιογόμωση μια χαρά γεμίζει και στα 28γρ. Δεν ξέρω πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις αλλά αν πας σε εμπορικά φυσίγγια πιστεύω πως το tordo cheddite θα σε καλύψει σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Αλλιώς προσωπικά και το 30άρι του Ρουμελιώτη μου έχει δουλέψει πολύ καλά σε τέτοιο καιρό.
Παιδιά χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια , μέσα από προσωπικές εμπειρίες σας , να είστε καλάΚαι εμένα Βασίλη,όπως είχα ξαναγράψει, το 30άρι του αντρέα μου είχε δουλέψει καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες και την ίδια μέρα σύγκρισης.
Για την πρωτοχρονιά ,την Ανάσταση και διάφορα θορυβώδη events , στα προτείνω ανεπιφύλακτα.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά . Θέλω να δοκιμάσω το GM3 από την NOBEL SPORT , το έχει δοκιμάσει κανείς ?
Έχω σφάξει 2-3 και το αμορτισέρ του συγκεντωτηρα ηταν σαν να το έχεις βαρέσει με σφυρί. Κρίμα γιατι έκανε φοβερά σκοτωματα το συγκεκριμένο.Για την πρωτοχρονιά ,την Ανάσταση και διάφορα θορυβώδη events , στα προτείνω ανεπιφύλακτα.
Πριν γίνει η αλλαγή στην πυρίτιδα ήταν καλό φυσίγγι.Απο κει και μετά και ευτυχώς που ειχα πάρει μονο δυο κουτιά γιατί είχα ακούσει διάφορα ,ειναι για ξεσαγώνιασμα και πολύ δυνατά μπαμ !
Τα εχω στην άκρη και τα ρίχνω στις ρεματιές να δω μπας και σηκωθεί καμιά φάσσα.Αυτή ειναι η κορυφαία χρήση τους μετά απο τις προαναφερθείσες .
![]()
Σ ευχαριστώ Δημήτρη να είσαι καλά , και εύχομαι για μια καλή κυνηγητική χρονιά .Για την πρωτοχρονιά ,την Ανάσταση και διάφορα θορυβώδη events , στα προτείνω ανεπιφύλακτα.
Πριν γίνει η αλλαγή στην πυρίτιδα ήταν καλό φυσίγγι.Απο κει και μετά και ευτυχώς που ειχα πάρει μονο δυο κουτιά γιατί είχα ακούσει διάφορα ,ειναι για ξεσαγώνιασμα και πολύ δυνατά μπαμ !
Τα εχω στην άκρη και τα ρίχνω στις ρεματιές να δω μπας και σηκωθεί καμιά φάσσα.Αυτή ειναι η κορυφαία χρήση τους μετά απο τις προαναφερθείσες .
![]()
Γιατί του Καρδαρά απ'τν Πύργο που έριχνες,σου έπεφταν βαριάααα...;;;;αλα εγω πρωσοπικα εχω καταληξη σε αυτους τους δυο![]()
Τιμιότατο Ηλία.Αν το βρίσκεις σε καλή τιμή μην το σκέφτεσαι καθόλου.Έχει δοκιμάσει κανείς το Φλας του Δουβρη από την Σπάρτη. Το είχα πάρει πριν καμία δεκαριά χρόνια και ήταν σταθερό αλλά τώρα δεν γνωρίζω.Το βρήκα 6 ευρώ σε 32 και 31 γραμμάρια, οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.https://images.app.goo.gl/jdPtLJ4pcBa3o8Hf7View attachment 33912
Τίμιο, όπως έχω ξαναπει.Έχει δοκιμάσει κανείς το Φλας του Δουβρη από την Σπάρτη. Το είχα πάρει πριν καμία δεκαριά χρόνια και ήταν σταθερό αλλά τώρα δεν γνωρίζω.Το βρήκα 6 ευρώ σε 32 και 31 γραμμάρια, οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.https://images.app.goo.gl/jdPtLJ4pcBa3o8Hf7View attachment 33912
Το βρήκα στο Σαλαπατα Ναύπλιο 6 ευρώ σε 32 και 31 και δωρεάν μεταφορικά για πρακτορείο Αθήνας, η τιμή είναι σούπερ,βλητικα δεν ξέρω στο χωριό πουλάει αλλά όχι τόσο όσο το ιμπεριαλ το μαϊμού.Για τι καιρό?Τιμιότατο Ηλία.Αν το βρίσκεις σε καλή τιμή μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Ιμπεριαλ μαϊμού δεν υπάρχει πλέον,τα φυσίγγια του Καρδαρά όλα του από πέρσι γράφουν το όνομα του με κεφαλαία γράμματα.και συνάμα και όσα βγάζει για καταστήματα που έχουν δικό τους όνομα,και σε αυτά βάζει το δικό του,και το ΛΟΤ τουΤο βρήκα στο Σαλαπατα Ναύπλιο 6 ευρώ σε 32 και 31 και δωρεάν μεταφορικά για πρακτορείο Αθήνας, η τιμή είναι σούπερ,βλητικα δεν ξέρω στο χωριό πουλάει αλλά όχι τόσο όσο το ιμπεριαλ το μαϊμού.Για τι καιρό?
Και εγώ από εκεί τα είχα πάρει,αν θυμάμαι τα είχε προσφορά τότε στα 5 ευρώ.Το βρήκα στο Σαλαπατα Ναύπλιο 6 ευρώ σε 32 και 31 και δωρεάν μεταφορικά για πρακτορείο Αθήνας, η τιμή είναι σούπερ,βλητικα δεν ξέρω στο χωριό πουλάει αλλά όχι τόσο όσο το ιμπεριαλ το μαϊμού.Για τι καιρό?
Αν σου αρέσει το 32άρι του αντρέα τότε πάρτο με κλειστά μάτια στην ίδια τιμή πλέον και χωρίς μεταφορικά αν είσαι Αθήνα.Το βρήκα στο Σαλαπατα Ναύπλιο 6 ευρώ σε 32 και 31 και δωρεάν μεταφορικά για πρακτορείο Αθήνας, η τιμή είναι σούπερ,βλητικα δεν ξέρω στο χωριό πουλάει αλλά όχι τόσο όσο το ιμπεριαλ το μαϊμού.Για τι καιρό?
Έχω πάρει απ το καλοκαίρι όλα τα νούμερα, απλώς στοκαρω γιατί πιστεύω πως σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει φυσιγγι 32 γραμμάρια κάτω από 7 ευρωΑν σου αρέσει το 32άρι του αντρέα τότε πάρτο με κλειστά μάτια στην ίδια τιμή πλέον και χωρίς μεταφορικά αν είσαι Αθήνα.