Φυσίγγια για την Φάσσα

• Thread starter Thread starter outlander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επίσης να συμπληρωσω για του λόγου το αληθές...
Στο βιβλίο μου Οδύσσεια, αναφέρω ότι με την άφιξη του Οδυσσέα στην Ιθάκη οι μπαλωθιες που ριχνανε ήταν με τα συγκεκριμένα φυσιγγια...
Ναι αλλα τοτε, ειχαν sipe μεσα και LB6....ενω τωρα οχι....

Περικλη σιγουρα θα εχει αλλαξει πυριτιδα καθως αυτα τα 2 τα γεμιζε τελευταια με ΜΒ32 & ΜΒ36 αντίστοιχα....οπως και το king 34 για ποιο πολλα κρυα.
Αξιολογα φυσιγγια παρα τις τσιμπιμενες τιμουλες τους.
Ναι ναι με mb τα έβρισκα και εγώ κάποιες φορές έκοβα και κανένα γτ τα γέμιζε σε κάλυκες με διάφορα χρώματα

Σωπα μωρε...φασσα ειναι...
Αμα ειναι δυνατο το ενα, δυνατο το αλλο, ας ριχνουμε με φλόμπερ 4.5mm σε ολα τα θηραματα...χε χε χε!!
Άειι ρεεε.. Θα του φύγουν τα τσαούλια και θα τις κυνηγάει και κοψόφτερες ο άνθρωπος .yelling..

Σωπα μωρε...φασσα ειναι...
Αμα ειναι δυνατο το ενα, δυνατο το αλλο, ας ριχνουμε με φλόμπερ 4.5mm σε ολα τα θηραματα...χε χε χε!!
υπαρχει φλομπερ 4.5mm τοσο μικρο , γιατι ξερω οτι υπαρχει μονο σε 8mm και το ποιο συνηθισμενο σε 9mm

Άειι ρεεε.. Θα του φύγουν τα τσαούλια και θα τις κυνηγάει και κοψόφτερες ο άνθρωπος .yelling..
Ωρε μπουμπούνατες καϊμένε μου...δε τους κολαει που δε τους κολλαει σμπάρο, αν τις πηγαίνετε και μαλακωσιά, μαλακωσιά, τοτε ειναι που θα τις κυνηγατε κοψόφτερες....χε χε χε...

Ωρε μπουμπούνατες καϊμένε μου...δε τους κολαει που δε τους κολλαει σμπάρο, αν τις πηγαίνετε και μαλακωσιά, μαλακωσιά, τοτε ειναι που θα τις κυνηγατε κοψόφτερες....χε χε χε...
Κάτσε να τις βρούμε πρώτα και μετά θα βγει άκρη .hunter.

Για εμένα άστο για αργότερα Μάνθο. Μου φαίνεται δυνατό για έναρξη.
Την χρόνια που τα πηρα έκανα έναρξη στα τρυγόνια με αυτά σε νο8 και ήταν πολύ καλό, πριν 6-7 χρόνια πρέπει να ήταν, δεν μου είχαν φανεί τόσο δυνατά τοτε. Έχω διαβάσει εδώ ότι τώρα είναι για χειμώνα, πρέπει να τα έχουν αλλάξει.

Την χρόνια που τα πηρα έκανα έναρξη στα τρυγόνια με αυτά σε νο8 και ήταν πολύ καλό, πριν 6-7 χρόνια πρέπει να ήταν, δεν μου είχαν φανεί τόσο δυνατά τοτε. Έχω διαβάσει εδώ ότι τώρα είναι για χειμώνα, πρέπει να τα έχουν αλλάξει.
Δοκιμασετα και θα βγαλεις μονος σου το συμπερασμα και εγω τοσα χρονια με gm3 32 gr εκανα εναρξη στα τρυγονια...για τα συγκεκριμενα της nobel δεν εχω αποψη γιατι δεν τα εχω κυνηγησει....

Έχουν αλλάξει ναι. Πλέον είναι με αποσπώμενο πάτο της nsi.

Back