Ακουω γνωμες!!
ter ρε φίλε πως σου ξέφυγε τέτοιο θέμα;
Δεν έχω ρίξει σε χηνα Κώστα και γενικα σε πολυ κρυο καιρο αλλα είναι πολύ μαλακό φυσίγγι για 36γρ και συγκεντρωτικο .Φέτος έριξα με Lambro demi magnum, 40 gr, No 5/0 σε θερμοκρασίες -3 έως +5 °C και έμεινα ευχαριστημένος.
Θα ήθελα να δοκιμάσω όμως τα B&P MB Long Range,36gr, Νο0.
Στο site http://www.baschieri-pellagri.com/en/catalogo/cartucce+da+caccia/1/1/12.aspx
αναφέρει οτι εχουν Pressure = 660 bar.
Έχει δοκιμάσει κανείς ;
Κωνσταντίνε ο Κώστα έχει δίκαννο και ίσως γι αυτό να μην αναβαίνει σε γραμμάρια...Δεν έχω ρίξει σε χηνα Κώστα και γενικα σε πολυ κρυο καιρο αλλα είναι πολύ μαλακό φυσίγγι για 36γρ και συγκεντρωτικο .
Εεε sipe ειναι αυτη χαχαΜου έχουν πει καλά λόγια για τα συγκεκριμένα....https://www.hobbi.gr/lambro-wetland-p-1518.html
Εγώ θα πάρω μέσα στην εβδομάδα μια δεκάδα 86βολα να έχω μαζί μου για παν ενδεχόμενο.
Δεν έχω ρίξει σε χηνα Κώστα και γενικα σε πολυ κρυο καιρο αλλα είναι πολύ μαλακό φυσίγγι για 36γρ και συγκεντρωτικο .
Έχω το πλαγιοκανο δίκανο Baikal MP43 με σφραγιδες Pmax 65MPa, οπότε αναγκαστικα ψάχνω για φυσιγγια με χαμηλές πιέσεις.Κωνσταντίνε ο Κώστα έχει δίκαννο και ίσως γι αυτό να μην αναβαίνει σε γραμμάρια...
Με ποζε και αδράνειας τα χα ρίξει Χρήστο δεν νομίζω να χρειαστεί παραπάνω γραμμάρια μια χαρά είναι, ακόμα και σε 38 να πάει δεν είναι πολλές οι τουφεκιες.Κωνσταντίνε ο Κώστα έχει δίκαννο και ίσως γι αυτό να μην αναβαίνει σε γραμμάρια...
Φυσίγγια αγριογαλλου αρκετά συγκεντρωτικα και στημένα για αυτό το λόγο, buffer, επιχαλκωμενα σκάγια, μονοκοματη τάπα. Σε τι τιμές παίζουν?Εγώ πάντως σε μαγαζί έχω πετύχει αυτά τα φυσίγγια. και μου έκανε εντύπωση.
![]()
Αν εκει που κυνηγας τις χηνες επιτρεποντε τα μολυβδινα..Ακουω γνωμες!!
Το Αμερικανικο 5αρι ειναι 4αρι Ευρωπαικο.Η ιδεα και ο προορισμος τους ειναι να ριξουν και να πληξουν τον αγριογαλο στο λαιμο!Φτιαχνουν εξειδικευμενα φυσιγγια και τσοκ γ'αυτο το κυνηγι.Εγώ πάντως σε μαγαζί έχω πετύχει αυτά τα φυσίγγια. και μου έκανε εντύπωση.
![]()
Γιαννη.smashfrak.μεταξεταστεωοςΕεε sipe ειναι αυτη χαχα
Παλια ειχαν s4 για σφαξε τωρα ενα να δειςΓιαννη.smashfrak.μεταξεταστεωοςδεν το περιμενα αυτο απο σενα
ακου sipe.....S4 στο 1,55 η στο 1,60 αναλογα το ποτε φτιαχτηκαν
Φανταζομαι ενα sipe σε μηδενικα επινικελομενα σκληρα 32gr κανα δυο gr μπαφερ με εναν κομψο συγκετροτηρα και μπολικη παστα απο κατω για να σπρωξη το ολο θεμα καπου εκει ψηλα.pop.θα κανει και λιγουλακι κρυο εκει περα.....ha haaaΓενηκα ολα τα μπλε τωρα εχουν sipe s4 εχουν υα καφε στο 1,60χ33 με 686 στα χονδρα