Φυσίγγια για Τσίχλες

Πριν πω οτιδήποτε,να ξεκαθαρίσω πως δεν τα έχω ρίξει ποτέ!

Δοκίμαζα τις προάλλες τη λειτουργία μια αρχαίας καλίμπρας που έχω...
Από ένα σύνολο,διαφόρων φυσιγγίων,ενα συγκεκριμένο(τα nsi sipe)τα μάσησε όλα!!!
Μετράω με παχύμετρο και τα βρίσκω 20.7 και μάλιστα σχεδόν σ όλο το μήκος του πάφυλα!
Είναι τόσο "πιεσμένα" ???
Είχε γίνει σουσουρο αρκετά χρόνια πριν με αυτά. Κοβόταν στεγνά το πλαστικό από τον παφυλα. Παρά πολύ καλό φυσιγγι όμως στα σκοτωματα του.

1.45×33 εριχνα με το νεροπίστολο στο νηπιαγωγείο ρε Ηλία....χε χε χε...
Φίλε μου μην κοροϊδεύεις αν δεν το έχεις κυνηγήσει αυτό το σετ απ . Επειδή κάποτε ο Νίκος Παπ που έγραφε εδώ στο Hunterslife το ίδιο έλεγε και αυτός όταν του είπα ότι γεμίζω 1,35χ33.5 με 684 και 1,40χ34με 686. Λοιπόν όταν τα έφτιαξε και τα δοκιμάσε μου ζήτησε και συγνώμη μάλιστα μου είπε αν μπορεί να ανεβάσει εδώ .

Φίλε μου μην κοροϊδεύεις αν δεν το έχεις κυνηγήσει αυτό το σετ απ . Επειδή κάποτε ο Νίκος Παπ που έγραφε εδώ στο Hunterslife το ίδιο έλεγε και αυτός όταν του είπα ότι γεμίζω 1,35χ33.5 με 684 και 1,40χ34με 686. Λοιπόν όταν τα έφτιαξε και τα δοκιμάσε μου ζήτησε και συγνώμη μάλιστα μου είπε αν μπορεί να ανεβάσει εδώ .
Δεν κοροϊδεύει ο Κώστας .. απλός μας πηραζει....ξέρει καλά και αυτός ότι δεν γράφουμε παπαριές

Ίσως να μην ξέρω το χιούμορ του καλά.
Καποτε, πριν κανα 3αρι χρονια, παρεξηγηθεικα με ενα γνωστό μου, γράφοντας κατι σε μια συζήτηση που ειχαμε στο messenger......
Ο λόγος που παρεξηγείθηκε;;;
Η κατάληξη ηταν πως παρεξηγήθεικε, επιδη δεν χρησιμοποίησα τα emoji του messenger
(τις φατσούλες) για να καταλάβει το ύφος της συζήτησής μας.....φυσικα κ δε σε παρεξήγεισα Γιάννο μου, γιατι βλεπω τι τυπος ατόμου εισαι κ σε συμπαθώ, αν σε παρεξηγούσα, θα εβλεπες αλλα γραφομενα σε Π.Μ αδελφουλη μου....

Υ.Γ. Πλεον, εχουμε περασει σε αλλο level επικοινωνίας λογο τεχνολογίας κ τα απλά, τα κανουμε μπέρδεμα μόνοι μας για ψηλου πηδημα λόγο πολλαπλών επιλογών τεχνολογικού πληκτρολογίου.....

Άκου, ηθελε emoji για να καταλαβει το υφος της συζήτησης......:D

Back