Φυσίγγια για Τσίχλες

Budget συγκεκριμένο και όσα φυσίγγια φτάνουν να πάρουμε. Μετά τέλος το κυνήγι μέχρι την επόμενη σεζόν. Βαράμε τα πιο σίγουρα πουλιά, μειώνουμε εξόδους και μακρινές αποστάσεις κλπ κλπ. Να μεγαλώνω τα παιδιά μου σε τέτοια χώρα και να μην επαναστατώ για να μη χάσω και αυτα που έχω. Σκατα στα μούτρα αυτών που μας εφτασαν εδώ.

Budget συγκεκριμένο και όσα φυσίγγια φτάνουν να πάρουμε. Μετά τέλος το κυνήγι μέχρι την επόμενη σεζόν. Βαράμε τα πιο σίγουρα πουλιά, μειώνουμε εξόδους και μακρινές αποστάσεις κλπ κλπ. Να μεγαλώνω τα παιδιά μου σε τέτοια χώρα και να μην επαναστατώ για να μη χάσω και αυτα που έχω. Σκατα στα μούτρα αυτών που μας εφτασαν εδώ.
Φταίμε και εμείς Βασίλη που τους ψηφίζουμε και δεν ξεσηκωνόμαστε.

Φταίμε και εμείς Βασίλη που τους ψηφίζουμε και δεν ξεσηκωνόμαστε.
Δυστυχώς μια επιλογή που να κοντράρει τον γουρλή δεν υπάρχει. Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον είναι όλοι. Πολιτικές καρικατούρες, ψωναρες, ψυχικα διαταραγμενοι , απατεώνες και γραφικοί τύποι βούτυρο στο ψωμί του Γουρλοματη αφού ο κόσμος έχει την τάση πλέον να επιλέγει το λιγότερο κακό.

Δυστυχώς μια επιλογή που να κοντράρει τον γουρλή δεν υπάρχει. Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον είναι όλοι. Πολιτικές καρικατούρες, ψωναρες, ψυχικα διαταραγμενοι , απατεώνες και γραφικοί τύποι βούτυρο στο ψωμί του Γουρλοματη αφού ο κόσμος έχει την τάση πλέον να επιλέγει το λιγότερο κακό.
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Για πες έναν που μας υποστηρίζει? Αλαγιαννη? Αυτός του ζητάς να σου στείλει ρύζι και σου στέλνει ρεβίθια...Για 1 ευρώ κάτω δεν αξίζει.
Εχω πάρει πολλές φορές από Αλαγιαννη. 1 φορά μου έκανε λάθος νούμερο σκάγια. Μου είπε να τα αφήσω στην μεταφορική και θα μου στείλει άλλα. Του είπα στείλε τα άλλα και θα κρατήσω και αυτά γιατί τα θέλω. Κάνει λάθη αλλά τα διορθώνει, δεν θα σε κλέψει.

Να γυρίσω στο θέμα μας όμως. Φέτος θα κυνηγήσω μόνο σπορτινγκ στα περάσματα. Ρουμελιωτης σίγουρα και κάνα lambro.
Να πάρεις το lambro spotting το είχα ρίξει μια χρονιά στα μπασιματα με την α400 έπαθα πλάκα δεν το ξανά έριξα λίγο τιμής...αν το βρεις πουθενά σε νορμάλ τιμή για 28 γρ

Για πες έναν που μας υποστηρίζει? Αλαγιαννη? Αυτός του ζητάς να σου στείλει ρύζι και σου στέλνει ρεβίθια...Για 1 ευρώ κάτω δεν αξίζει.
Δημήτρη, πέρσι έκανα 3 παραγγελίες και φέτος ήδη 2. Σχετικά μεγάλες. Δεν έχει κάνει καποιο λάθος και ειναι και εξυπηρετικός.Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά τουλάχιστον τηλεφωνικά που με έχει εξυπηρετήσει φαίνεται σωστός.

Back