Καλησπέρα, ξέρει κανείς με τι γεμίζει ο αλαμάνος τα 32αρια του ;
αυτο το 1,49 , και σκαγια 29,70 και το αλλο 1,50 , και 30,03 , ειναι χασιμο του ογκομετρικου , και δεν εχει να κανει με διαφορετικη παρτιδα , και αλλο να ανοιξης απο το ιδιο κουτι απο το δεξια , μπορει να βρεις την ιδια αναλογια με το αριστερα , ετσι ειναι στα ετοιμα που δεν ζυγιζωντε , εκεινο που διαφερει ειναι ο συγκερωτηρας , τα καψουλια δεν μπορω να δω γιατι στο ενα εχει φυγει το χαρτακι , και δεν ξερουμε τι χρωμα ειναιΑριστερά πυρίτιδα 1,49 με 29,70 σκάγια Ν10.
Δεξιά πυρίτιδα 1,50 με 30,03 σκάγια Ν10.
Τα υπόλοιπα ξεκάθαρα...
*Στη καινούργια παρτίδα είχα 3-4 "overkill" το αναφέρω έτσι γιατί δε τα είδα ποτέ.Ο Χάρης έλεγε ότι έσβηναν 30 μέτρα πίσω μου.
https://postimg.cc/gallery/WrnjpvD
με οτι βρει.Καλησπέρα, ξέρει κανείς με τι γεμίζει ο αλαμάνος τα 32αρια του ;
ΜΟΒ-32 Τροποποιημένη μονοβασικη πλήρως ζελατινοποιημενημε οτι βρει.
Για μέτριες χειμερινές (10-12 βαθμούς, φυσιολογική υγρασία ) συνθήκες κάνει;
Γιατί το γράφουν για καλοκαιρινές.
σ.σ. 1 Είναι και ακριβούλι
σ.σ. 2 Το NSI Classica Light dispersante πολύ με εξιτάρει. Να δω που θα το βρω.
Υπάρχει σε πολλά μαγαζιά είναι με ανακατεμένα σκάγια νομίζωΓια μέτριες χειμερινές (10-12 βαθμούς, φυσιολογική υγρασία ) συνθήκες κάνει;
Γιατί το γράφουν για καλοκαιρινές.
σ.σ. 1 Είναι και ακριβούλι
σ.σ. 2 Το NSI Classica Light dispersante πολύ με εξιτάρει. Να δω που θα το βρω.
PSB1 πυριτηδα 616 καψουλι , εαν ζυγιζες θα σου ελεγα εαν ειναι καλο , ο συγκερωτηρας καλος ειναι , αλλα φαινεται πιεσμενος
Μακάρι να το έφτιαχνε όπως παλιά.Παντως καιρού ήταν.4* κοντά μακριά θέριζε με την es 100Πήγα να πάρω φυσίγγια (αισιοδοξία εεε) και ήταν κάποιοι πελάτες μέσα και επαινούσαν το....Euromix.
Έχει αλλάξει κάτι, ή promotion για μεινεμένα ;;;;
Η γεμισια ειναι οσο ανεφερε παραπανω ο @Alex37 1,5x30...εαν ζυγιζες θα σου ελεγα εαν ειναι καλο
Δεν είναι psb1....μάλλον η 3 ειναιPSB1 πυριτηδα 616 καψουλι , εαν ζυγιζες θα σου ελεγα εαν ειναι καλο , ο συγκερωτηρας καλος ειναι , αλλα φαινεται πιεσμενος
Έχουν αλλάξει συγκετροτυρα και το Τορντο32 είναι πολύ καλό....και τα δύο τα θεωρώ πολύ καλαΠήγα να πάρω φυσίγγια (αισιοδοξία εεε) και ήταν κάποιοι πελάτες μέσα και επαινούσαν το....Euromix.
Έχει αλλάξει κάτι, ή promotion για μεινεμένα ;;;;
Η τελευταία φράση είναι κ η πιο η σωστή...
Το μου αρέσει ή δεν μου αρέσει εμένα ένα φυσίγγι δεν λέει τίποτα...
Δηλαδή βελτιώθηκαν και τα δύο; Και πως θα καταλάβουμε ποια είναι τα καινούργια;;Έχουν αλλάξει συγκετροτυρα και το Τορντο32 είναι πολύ καλό....και τα δύο τα θεωρώ πολύ καλα
Σε καλο καιρο οντως κενταει, σρ πιο απαιτητικο κανει νερακια.Το 30αρι Τορντο με τον μπλε κάλυκα πάει πολύ καλά σε λογικούς καιρούς με διάφορα όπλα
Μέσα έπεσες Λιάκο.Δεν είναι psb1....μάλλον η 3 ειναι
Είναι χρόνια αλλαγμένα τουλάχιστον 3 ότι πάρεις τώρα θα είναι με τον καινούργιοΔηλαδή βελτιώθηκαν και τα δύο; Και πως θα καταλάβουμε ποια είναι τα καινούργια;;
Πάντως, αν όντως βελτιώθηκε το Euromix, που στο παρελθόν το είχα βολευτεί, θα έχουμε μία επιλογή ακόμα.
Είναι καλό σύμφωνο φίλος μου με μπαικαλ δεν το αλλάζει με τίποτα με όλλους τους καιρούςΣε καλο καιρο οντως κενταει, σρ πιο απαιτητικο κανει νερακια.
Η 3 με μια αναζήτηση που έκανα είναι λίγο πράσινη?Δεν είναι psb1....μάλλον η 3 ειναι