Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καμμια σχεση εσυ δεν περνεις υλικα χοντρικης, σε μεγαλες ποσοτητες.
κοιτα εδω τι λεει ο ειδικος , για να μας αποτρεψει να στοκαρουμε μεγαλες ποσοτητες , και να τα ριχνουμε αρον αρον οπου βρουμε για να μην χαλασουν , μεχρι λεει και τα σκαγια χαλαν , και μετα χανουν την ευθηβολια τους :D ολα ψευδη , η μονη σωστη αληθεια ειναι οτι θελουν μια σωστη αποθηκευση μακρια απο την υγρασια και την ζεστη , και θα τα εχουμε για 40χρονια , η αληθεια ειναι για τα φυσιγγια και την πυριτηδα αυτη που λεει ο Χατζιωτης εδω τα λεει ο ειδικος μας https://www.kynigesia.gr/teleytaies-eidiseis/i-syntirisi-ton-kynigetikon-fysiggion/ , και διαφημιζει και μαρκες φυσιγγιων που αντεχουν στην υγρασια , και φυσικα με ατσαλινα σκαγια , που ειναι η εμονη του

ειναι λεει και επικινδυνα η καταναλωση λιγμενων:D;)
Αν κάποιος πίνει ληγμένα ,είναι όντως επικίνδυνο.
.big smile.
Από κει και πέρα το σύστημα έχει αναγάγει κάποιοuς σε μεγάλους γκουρού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Last edited:
Αν κάποιος πίνει ληγμένα όντως επικίνδυνο.
.big smile.
Από κει και πέρα το σύστημα έχει αναγάγει κάποιοuς σε μεγάλους γκουρού με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
ο Χατζιωτης πιστευω το αξιζει τον τιτλο , γιατι λεει παντα την αληθεια χωρις να κοιτα τον συμφερον του , για αυτο εχει αποκτηση πολλους πολεμιους του , θα περιμενω αυριο με αγωνια της πρωινες ιχνηλασιες ,

γιατι για περπατητο? ανοιγει πιο νωρις?
Ανοίγει λίγο την κατανομή αλλά κρατάει πολλά μέτρα. Ακόμη και με ανοιχτά τσοκ κάνει all around δουλίτσα ο piston skeet. Όλα αυτά εμπειρικά στο κυνήγι μετα απο πολλα καμμενα φυσιγγια. Σε χαρτόνια και πίνακες δεν έχω ρίξει.

Ανοίγει λίγο την κατανομή αλλά κρατάει πολλά μέτρα. Ακόμη και με ανοιχτά τσοκ κάνει all around δουλίτσα ο piston skeet. Όλα αυτά εμπειρικά στο κυνήγι μετα απο πολλα καμμενα φυσιγγια. Σε χαρτόνια και πίνακες δεν έχω ρίξει.
Αυτό κάνει piston skeet τον έιχα δουλέψει πολύ παλιά που γέμιζα για τσίχλες

Το θεμα είναι με το bell και πώς θα λειτουργεί ?? Το κακό είναι πως τόσα χρόνια με τα Β&Ρ MB32 9άρι το έχω "βρει" και φέτος, λόγω έλλειψης, έκανα δοκιμές το Α1 32 και το Μαιονκί AZ-20... αλλά δεν το βρήκα ... απλά δεν είναι το ίδιο.

Το θεμα είναι με το bell και πώς θα λειτουργεί ?? Το κακό είναι πως τόσα χρόνια με τα Β&Ρ MB32 9άρι το έχω "βρει" και φέτος, λόγω έλλειψης, έκανα δοκιμές το Α1 32 και το Μαιονκί AZ-20... αλλά δεν το βρήκα ... απλά δεν είναι το ίδιο.
τα φυσηγγια που αναφέρεις δεν έχουν piston skeet

Με το bell που θες για περπατητο δεν σου κάνει,[ b&pmb32 ,δεν το σχολιάζω]κανονικά έπρεπε Με το AZ να τα βρεις γιατί είναι συγκεντρωτικο ,από ότι κατάλαβα το μόνο φυσιγγι που κάνει για σένα και δοκιμασετο είναι του ζωτου 32γρ το κίτρινο, είναι με το ίδιο συγκεντρωτηρα με το mb32.

Αν δουλεύεις το bell δεν χρειάζεσαι με piston.

Back