Μάλλον θα καταλήξει σε κάποιο ταψί και στο φούρνο.Ο συγκεκριμένος αρσενικός είναι κορυφή στο photo bombing !!!( όπου δει κάμερα στέκεται για φωτό)
Οκ θα ειναιΜάλλον θα καταλήξει σε κάποιο ταψί και στο φούρνο.
Ευχαριστώ πολυ .Μπράβο Γιώργη και καλοφαγωτοι οι goblers!!!!
Αν σου πω ότι έχω ακόμη ένα καρτελάκι ( άδεια για μια ακόμη γαλοπούλα ) αλλα δεν έχω χρόνο να πάω.... θα δείξει πως θα πάνε οι επόμενες μέρες.Ωραίος ο Γιώργος ...
Και στα επόμενα ...
Αυτα ειναι γλεντια Γεια σου Γιωργο.Ποσους ποντους ειναι η καννη?View attachment 47834
Μεγάλη η αναμονή αλλά το αποτέλεσμα μας επιβράβευσε , λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα εμφανίστηκαν δυο ενήλικα αρσενικά έτοιμα να «μονομαχήσουν» με τα ντικόι ( ψεύτικες γαλοπούλες) … το πρώτο χτυπήθηκε στα 35 μέτρα και το δεύτερο στα 30 καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει με κατεύθυνση πίσω στο δάσος . Τα φυσίγγια της φεντεραλ έκαναν πολύ καλή δουλειά .
Γεια σου και εσένα Βαγγέλη ! Η κάννη είναι 20 ίντσες .(50+ Εκατοστά )Αυτα ειναι γλεντια Γεια σου Γιωργο.Ποσους ποντους ειναι η καννη?
καλα το καταλαβα rem 870?Γεια σου και εσένα Βαγγέλη ! Η κάννη είναι 20 ίντσες .(50+ Εκατοστά )
γιωργο καναδα που εισαι ? Αλμπερτα?Γεια σου και εσένα Βαγγέλη ! Η κάννη είναι 20 ίντσες .(50+ Εκατοστά )
Να βάζετε κ κάναν γάλο....για καμία νύφη η κάνα πουστρακι25 με 30 μέτρα μπαίνουν τα ντικοι ( ομοιώματα ) οποτε όταν έρθουν οι γαμπροί δίπλα στα ντικοι και αρχίσουν να μανουριαζουν πέφτει η πρώτη .
Ontario.γιωργο καναδα που εισαι ? Αλμπερτα?
Μακάρι να ήμουν στο Yukon….Yukon?