Φερ' το στα μέτρα σου...

Παλικάρια έχω μια απορία!ειχα το πέλμα το μεσαίο 255mm και όταν επωμιζα σκαλωνε στην μασχάλη μου και έτσι πήρα το μικρό πέλμα 155mm έλα όμως που άλλαξε όλο το όπλο και σε δοκιμή που έκανα ρειχνει πάνω και αριστερά .μηπως μπορείτε να μου πείτε πια φλάντζα πρέπει να βάλω τώρα έχω την βχ
 
Κώστα υπάρχει και αυτό: http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-gel-tek-cheek-protector-24/
που δεν αφήνει κόλλα ... ;) υπάρχει σε 2 πάχη, 3 και 6 mm (0,12 και 0,24 ίντσες), το 3mm το έχω βάλει σε μονόκαννο Baikal.
Υπόψιν όμως ότι αυτά τα πρόσθετα επηρεάζουν και την πλάγια κλίση, μειώνουν το cast-off. Εμένα το χρειαζόταν κι αυτό γιατί είχε πολύ cast-off, αλλά κάποιος που δεν το χρειάζεται θα πρέπει να κόψει ένα κομμάτι από την αριστερή πλευρά που ακουμπάει το μάγουλο, αλλιώς η τουφεκιά θα φεύγει αριστερά.
κόλα δεν αφηνει αφήνει τη τσεπε ελαφρωμενη ομως
 
Να ρωτήσω το έχω βάλει και γω αυτό και μόυ ξεκολλάει από την μία πλευρά. Σε εσάς συμβαίνει το ίδιο? Καί πώς μπορώ να το διορθώσω?
Από ποιά πλευρά ;;; Εμένα έχει αρχίσει να ξεκολλάει λίγο στην άκρη, από μπροστά αριστερά. Λίγο όμως, και μάλιστα είναι σαν ξεφτισμένο - σαν ψωριασμένο σε αυτό το σημείο. Πιστεύω ότι το έπαθε από την τριβή στα ρούχα, όταν περπατάω με κρεμασμένο το όπλο στον ώμο, κι όταν το κρατάω στο πλάι και πάω να επωμίσω.
Οι οδηγίες λένε ότι όταν αρχίσει να ξεκολλάει το βγάζεις και το πλύνεις με χλιαρό νερό, και μετά κολλάει πάλι σαν καινούργιο.
Θα έλεγα αν έχει χαλάσει στην άκρη, όπως λέω για το δικό μου παραπάνω, να κόψεις το χαλασμένο τμήμα που θα έχει χάσει την προσκολλητική του ιδιότητα. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά ακόμη, αλλά αυτά σκέφτομαι να κάνω αν μεγαλώσει το πρόβλημα ...
 
Εμενα βγαινει το μισο απο δεξια, ολη η πλευρα ομως. Φαντασου οτι οταν ειναι να παρω το οπλο του βαζω και ταινια για να μην σηκωνεται... εχω παρει το 6mm για μια 301.
 
Η γνώμη μου είναι να διαθέσεις 1500€ για το όπλο και τα 500€ να φτιάξεις ένα κοντάκι πάνω σου!
80% είτε ίσιο, είτε αριστερό,δεν θα είναι πάνω σου με το μαμά και το δίκανο όπως ξέρουμε δεν έχει φλάντζες για να το φέρεις έστω και λίγο....
 
Θα ήθελα να αγοράσω ενα Super Pose με κοντάκι ίσιο επειδή είμαι αριστερός.Το θέλω για κυνήγι με σκύλο Φέρμας.Διαθετω μέχρι 2000 ευρώ.Θα ήθελα την βοήθεια σας.
Γιατί δεν διαλέγεις με αριστερό κοντάκι;
Εαν πάρεις καινούργιο μπορείς, όπως λέει ο Γεράσιμος, να πάρεις με αριστερό. Εγώ, με το ίδιο θέμα, αγόρασα μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση (σχεδόν άρριχτο και σε πολύ καλή τιμή) και 'γύρισα' το κοντάκι στον Λιάκο. Έχει πατέντα που το ζεσταίνει και το στρίβει. Μετά από λίγο καιρό χρειάστηκε ένα επαναληπτικό και μου έρχεται καρφί
 
Back
Top