Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αρκετές φορές παίξανε με τα νεύρα μου οι καριολίτσες φέτος, αλλά επιτέλους χούφτωσα μια !!!
IMG_20180112_101710.jpg

Πήγα μια βόλτα σήμερα, περισσότερο για καμιά τσίχλα, και καθ'οδόν σκέφτηκα να ανεβώ λίγο στη ρεματιά που τις συναντούσα, μήπως και κάνω τίποτα. Βάζω ένα Beretta extreme 6αρι ... Ανεβαίνοντας σηκώθηκαν 3-4 τσίχλες ανάμεσα από τους θάμνους, αλλά δεν τουφέκισα, όχι βέβαια ότι μου έδωσαν και ευκαιρία για βολή με αξιώσεις ... Σε κάποιο σημείο και ενώ ήμουν ανάμεσα σε πυκνούς θάμνους κάτω από καστανιές, ξεκλαρώνει ένα κοπαδάκι 6-7 πουλιά από μια καστανιά λίγο
πιο πάνω ... περνούν από πάνω μου και στρίβουν προς τα ανατολικά. Λόγω ξαφνιάσματος, και του άβολου σημείου με μικρή ορατότητα δεν πρόλαβα να τουφεκίσω, δίστασα κιόλας μια στιγμή γιατί δεν ήθελα και να ρίξω έτσι στην τύχη ... Ανέβηκα λίγο πιο πάνω και έκατσα να περιμένω μήπως και ξαναγυρίσουν ... Σε λίγο ακούω φτεροκόπημα από αρκετά πιο ψηλά και βλέπω 3 άλλες να σηκώνονται και να φεύγουν στην αριστερή πλαγιά πολύ μακριά μου εκτός βολής ... Έκατσα ένα μισάωρο ακόμη και αφού δεν εμφανίστηκε άλλη, αποφάσισα να φύγω και να συνεχίσω λίγο περπατητό για καμιά τσίχλα. Κατεβαίνοντας σιγά σιγά, άλλαξα και το φυσίγγι ... Ούτε 100 μέτρα παρακάτω ακούω πάλι φτεροκόπημα από αριστερά μου (ανατολικά), γυρίζω και βλέπω το πρώτο κοπάδι να ξανάρχεται, να παίρνει στροφή και να ανεβαίνει πάλι τη ρεματιά. Τώρα αντέδρασα πιο ψύχραιμα και χωρίς δισταγμό, έβαλα μια στο μάτι και της την μπουμπούνισα, σχεδόν από πάνω μου λίγο πριν με καβαλήσουν, σε ύψος κάπου 25-30 μέτρα ... Και έπεσε, καμιά 10αριά μέτρα πίσω μου, ξερή !!!
Και για να προλάβω τον Τάσο, το φυσίγγι ήταν ... "ανακατασκευασμένο" Lambro 5% 28 gr No.8 - που είχα σφάξει για μέτρηση των υλικών και μετά το είχα ξαναγεμίσει σε ριγμένο κάλυκα από απλό Lambro sporting !!! Φαίνεται και στη φωτογραφία, που το έχω γράψει πάνω στον κάλυκα με μαρκαδόρο ...
IMG_20180112_105935.jpg
Μπράβο φίλε Στέλιο! Έχεις την παράδοση στο αίμα σου φίλε. Και στα ταίρια της εύχομαι :)

Καλημερα σε ολους, εμπλεξα χθες ο μακακας και γυρισα 5 το πρωι σπιτι με αποτελεσμα να μη παω στα κοριτσια το πρωι.drunk. θα εχει ομως μεσημεριανη επισκεψη με ενα φιλαρακι και πιστευω να εχω ωραια φωτο το βραδακι

Καλημερα σε ολους, εμπλεξα χθες ο μακακας και γυρισα 5 το πρωι σπιτι με αποτελεσμα να μη παω στα κοριτσια το πρωι.drunk. θα εχει ομως μεσημεριανη επισκεψη με ενα φιλαρακι και πιστευω να εχω ωραια φωτο το βραδακι

Τουλαχηστον ερηξες κανα βολι η τζαπα πηγε το μεθηση.........my man..my man..my man.

Τι ριναι αυτα που του λες ;
.my man.Ποιός το γαμ...αυτο το βόλι μπρος στο βόλι στις γαλάζιες ;

Εγω καποτε στα νιατα μου το συνδιαζα .......οταν εβρησκα βεβαιως βεβαιως......yelling..yelling..yelling.
Και την αλλη μερα πεταγα μεσα στην λημνη.......sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back