Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο κάμπος είναι για να περνάει η ώρα.Στο βουνό το κυνήγι της είναι κάβλα.Για τους καβλιάρηδες βέβαια......sarcastic.
Όπως λεει και ο γέροντας ο δικός μου Φασσα που δεν την κυνηγάς στο βελανι ειναι σαν να μην την κυνηγάς!!Ο γέροντας αν δεν πεσει στο βελανι η Φασσα και δεν στρώσουν δεν ασχολείται καθολου μαζί της ούτε στα περάσματα δεν παει για φασσες!!

Όπως λεει και ο γέροντας ο δικός μου Φασσα που δεν την κυνηγάς στο βελανι ειναι σαν να μην την κυνηγάς!!Ο γέροντας αν δεν πεσει στο βελανι η Φασσα και δεν στρώσουν δεν ασχολείται καθολου μαζί της ούτε στα περάσματα δεν παει για φασσες!!
Κώστα ακόμη και παλιότερα που ειχαμε πολύ δυνατά μπασίματα στα μέρη μου ,το καρτέρι ήταν κάτι που δεν με τρέλενε κιόλας.Δεν το συγκρίνω ,ακόμη και αν μπορει να σου δώσει περισσότερα πουλιά , σε σχέση με το κυνήγι της στο βελάνι.

Δυο για την ωρα, η μια πολυ ψηλα και μακρια και η αλλη η κακομοιρα πολυ κοντα και χαμηλα, περιμενω να ερθει κι αλλο κοριτσι να τους κανει παρεα
Xzb3dRw.jpg
μπραβωωωω ρε φιλαρακιιι καψτεςςςςς

Αλλη μια πηρα το απογευμα και δεν λεω, καλα ηταν και σημερα, απο 9:30 μεχρι 13:30 ειδα μονο 4 πουλια αρκετα μακρια και αλλαξα μερος μετα. Επαιξε ενα κοπαδακι καταφερα την μια κι αυτη αρκετα μακρια γιατι χθες πηγαν και τα καψανε τα πουλια με πολλες τουφεκιες χωρις λογο, συμβαινουν κι αυτα ομως.
DN6Ki1q.jpg

Ακομη μια χαμενη σημερα.....τη τρελλα μου μεσα....οσο φχαριστιεμαι το κυνηγι της,τοσο μου κακοφαινεται οταν χανω καμμια με αποτελεσμα να μη νιωθω ευχαριστημενος οπως θα πρεπε στο τελος....τελος παντων θα μπορουσα και λιγο καλυτερα σημερα,εκτος της χαμενης θα πρεπε να χω αλλη μια......

Ακομη μια χαμενη σημερα.....τη τρελλα μου μεσα....οσο φχαριστιεμαι το κυνηγι της,τοσο μου κακοφαινεται οταν χανω καμμια με αποτελεσμα να μη νιωθω ευχαριστημενος οπως θα πρεπε στο τελος....τελος παντων θα μπορουσα και λιγο καλυτερα σημερα,εκτος της χαμενης θα πρεπε να χω αλλη μια......
Ελα μωρε γινονται και τετοια! Ρε τα ερμα τα φασσονια τον αλιμονο εχουν παθει.ha ha ha.

Αλλη μια πηρα το απογευμα και δεν λεω, καλα ηταν και σημερα, απο 9:30 μεχρι 13:30 ειδα μονο 4 πουλια αρκετα μακρια και αλλαξα μερος μετα. Επαιξε ενα κοπαδακι καταφερα την μια κι αυτη αρκετα μακρια γιατι χθες πηγαν και τα καψανε τα πουλια με πολλες τουφεκιες χωρις λογο, συμβαινουν κι αυτα ομως.
DN6Ki1q.jpg
καλά είναι κάντε το κέφι σας :)

Τα πουλια εχουν κατεβει στους καμπους και τα ριακια . τις κυνηγαω τρεις ημερες και εοιβεβαιωνεται καθημερινα. Σημερα εκει που δεν το περιμενα οηγαινοντας στις κουρνιες κοντα για απογευματινο, μεσα απο τρια ολα κι ολα ξεροδεντρα βγηκε ξαφνηκα ενα κοπαδι γυρω στα 25 πουλια. Προσπαθησα να καταλαβω αυτο που εβλεπα ποσο μαλλον σε σημειο που δεν φανταζομουν ποτε. 4 πουλια πηρα με ανακατεμενα φυσιγγια για να ορολαβω. Στο βουνο στα γνωστα μερη δεν ειδα ουτε μια. Ολες κατω

Σήμερα ειχαν την τάση να πιάσουν στα κεφάλια μας η καρχες...
Σκαγανε πολυ χαμηλα με 300χλμ απ το πουθενά και οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Μπόλικα πουλάκια αλλα κομαντα οι ατιμες

Μπράβο Σπύρο .Καλή συνέχεια .

Σήμερα ειχαν την τάση να πιάσουν στα κεφάλια μας η καρχες...
Σκαγανε πολυ χαμηλα με 300χλμ απ το πουθενά και οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Μπόλικα πουλάκια αλλα κομαντα οι ατιμες

Αντε ντε μαυρα ματια καναμε να βαλεις καμια φωτογραφιουλα.yelling.πιστευω αυριο να εχεις κι αλλη ωραια φωτο.

Αντε ντε μαυρα ματια καναμε να βαλεις καμια φωτογραφιουλα.yelling.πιστευω αυριο να εχεις κι αλλη ωραια φωτο.
Δουλειά σήμερα Άλεξ, το σαββατο ξανά.
Πάντως μεγάλη υπόθεση που έλειπαν οι γουρουναδες απ το μέρος λόγω ημέρας.
Δε λεω οτι μας έκαναν κατι οι άνθρωποι, ισα ισα που δεν ενοχλήθηκαν ποτέ αλλα ησύχασε το μέρος και άλλαξαν συμπεριφορά τα πουλιά

Ψαχτε τα πουλια στους καμοους ιδιαιτερα σε μερη οπου υπαρχουν και τα δυο στοιχεια κοντα κουρνια-χωραφια. Για την βορεια ελλαδα απ οσο ειδα οι κρυες μερες των γιορτων αρχιζουν απο αυριο. Ηδη το βελανι εχει πεσει ή εχει φαγωθει κι εχει παγωσει απο την παχνη των τελευταιων δυο ημερων.

Ψαχτε τα πουλια στους καμοους ιδιαιτερα σε μερη οπου υπαρχουν και τα δυο στοιχεια κοντα κουρνια-χωραφια. Για την βορεια ελλαδα απ οσο ειδα οι κρυες μερες των γιορτων αρχιζουν απο αυριο. Ηδη το βελανι εχει πεσει ή εχει φαγωθει κι εχει παγωσει απο την παχνη των τελευταιων δυο ημερων.
Ο καμοος για το κυνηγι αυτο ειναι κατι που δεν μου αρεσει προσωπικα καθως εχει κυνηγι με το αυτοκινητο ,παρακολουθηση στο φουλ αλλα και πολλες εκπληξεις,

Status
Not open for further replies.
Back