Στα 70 μτ 20 και 30 μετρα διαφορα στην αρχηκη δεν λεει τιποτα γιατι οι διαφορες εκει πςζουν
Γιωργο φασσας όπως ξερεις δεν είμαι.Μια ερώτηση-γκάλοπ στους φασσάδες της παρέας...
Όταν μπαίνει το κοπάδι να μας ''φάει'',μπορείτε να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα πουλί όπως είναι το σωστό;
Ή τουφεκάτε άναρχα (ας μου επιτραπεί η λέξη) στην μάζα;
Εγώ παρ όλες τις προσπάθειες μου παθαίνω το δεύτερο πάντως...
Μια ερώτηση-γκάλοπ στους φασσάδες της παρέας...
Όταν μπαίνει το κοπάδι να μας ''φάει'',μπορείτε να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα πουλί όπως είναι το σωστό;
Εμένα πλέον το μάτι μου πέφτει στα διπλαρωμενα, εκεί δηλαδή που θα πέσουν 2-3 η μια πάνω στην άλλη, εκεί που σταυρωνουν... Αυτο μου έχει δώσει πολλά πουλιά με την πρώτη τουφεκιά αλλά κ πολλές φορές στην προσπάθεια να πετύχω αυτό το σταυρωμα που κάνουν μπορεί να φύγει βιαστικά η τουφεκια... Δεν το αλλάζω πάντως αυτό το σύστημα, αναλογικά πέρα από τα λάθη που γίνονται πάντα μου έχουν δώσει πολλά πουλιά πέρα από ένα κ στα παπια...Μια ερώτηση-γκάλοπ στους φασσάδες της παρέας...
ναι αυτά..ναι τα τρώμε..Τα μαυροπουλια ποια λετε τα ψαρωνια τα τρωτε αυτα ;
Πολλή σωστή παρατήρησηΗ φασσα είναι όλο ουρά κ φτερά κ αυτό κάνει τις αποστάσεις μεταξύ των πουλιών να δείχνουν μικρότερες ενώ δεν είναι...
Το παθαίνω και εγώ αυτό ρε Γιώργο,πάρα πολύ συχνά ακόμα!Μια ερώτηση-γκάλοπ στους φασσάδες της παρέας...
Δεν ήταν μόνο το ΣΚ που μας πέρασε και όχι μόνο η Βόρεια...Από έγκυρη πηγή...έμαθα πως είχε αρκετά πουλιά στην βόρεια Εύβοια το σκ που μας πέρασε!!!