Γιάννη κατάλαβες τι εννοούσα; Φελλό μέσα στον lb6, όχι στον steel.Κατα πολη.με φελο δεν τον εχω δοκιμαση
Γιάννη κατάλαβες τι εννοούσα; Φελλό μέσα στον lb6, όχι στον steel.Κατα πολη.με φελο δεν τον εχω δοκιμαση
Γραψε λαθος στον στηλ καταλαβαΓιάννη κατάλαβες τι εννοούσα; Φελλό μέσα στον lb6, όχι στον steel.
Ευχαριστώ Άρη, περίπου αυτό αλλά χωρίς μπαφερ, συγκέντρωση τέτοια, ταχύτητα γύρω στα 395 μ/δ. Έχεις δοκιμάσει χωρίς μπαφερ ;
Βασικά το πότε θα ανοίξει(δηλαδή θα τον βρεις κάτω) παίζει μεγάλο ρόλο το τσοκ.Ευχαριστώ Άρη, περίπου αυτό αλλά χωρίς μπαφερ, συγκέντρωση τέτοια, ταχύτητα γύρω στα 395 μ/δ. Έχεις δοκιμάσει χωρίς μπαφερ ;
Αναλογικά ναι αλλά δεν την έχω δοκιμάσει πριν τα 40,δεν έχει νόημα... Μετά τα 40 έχω ποσοστά...Άρη, αυτή την βολή που έβαλες, την υπολογίζω 85 με 90% στα 36,5 μέτρα ,εγώ θέλω 70 με 75% . Πόσες χαρακιές και σε τι βάθος ;
Δεν θα το έλεγα... Κ με σφιχτά τσοκ δουλεύει καλά... Αυτό που λες εγώ το έχω δει με τον lb6 όχι με τον steel...Στέφανε ακριβώς έτσι το φαντάζομαι, ότι δηλαδή όσο σφίγγει το τσοκ φρενάρει πιο γρήγορα στον αέρα, άρα με κύλινδρο ίσως βγάζει μεγαλύτερη συγκέντρωση από ότι με φουλ, ή την ίδια.
τελικά συνεκρινε σκληρά σκάγια χαμηλής ταχύτητας με πιο μαλακά υψηλότερης ταχύτητας.
το έχω διαβάσειBob Brister - Shotgunning The Art and the Science
View attachment 48341
Μετάφραση
#7,5 φθηνό ρίχτηκε με 3 κάνες full και έδωσε ποσοστό περίπου 60% δηλαδή Mod.
Άδειασε τα σκάγια από τα ίδια φυσίγγια και τα αντικατέστησε με άλλα πάλι #7,5 από σκοπευτικά φυσίγγια του τραπ.
Τα φυσίγγια απέδωσαν 80% από τις ίδιες κάνες δηλαδή XF.
@Prowler® (Βλαχόπουλος) λαμβάνει over ?![]()
εξαρτάταιΑλλάζοντας στο ίδιο σετάπ μόνο σκάγια από μαλακά σε σκληρά χωρίς αλεύρια πόση αύξηση στην συγκέντρωση εκτιμάτε ότι παίρνουμε ;
Και εγώ το θεωρώ υπερβολικό.το 20% που λέει ο αείμνηστος Μπρίστερ μου έκανε φοβερή εντύπωση όταν το διάβασα
το θεωρώ χμμμ λίγο υπερβολικό
https://www.idiogomosi.com/pages/posts/agora-pyritidas-stin-italia-447.phpΓνωρίζει κάποιος συνάδελφος, πώς αγοράζουν οι ιταλοί ιδιογομωτές, υλικά και ιδίως πυρίτιδες; Εννοώ, αν χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία, ή μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας του, όπως εδώ.
....και αν έχουμε και χαμηλότερη ταχύτητα (λιγότερες πιέσεις) = λιγότερες ακόμα παραμορφώσεις ... πετούν καλύτερα τα σκάγια...το έχω διαβάσει
σκληρότερα σκάγια => λιγότερες παραμορφώσεις => λιγότερες εκτροπές => μεγαλύτερη συγκέντρωση![]()