τις σταχτοχηνες-τολουζης της λενεΜποζες ποιες λέτε;
Έλα κάτω και θα πάμε ΟΠΟΥ ΘΕΣ...Ο νοών νοείτω....Πάμε καμία τσάρκα;![]()
Κορμοράνοι θα ήταν μην τσιμπάς...Οι άλλοι πέρασαν τους γλάρους για χιονόχηνες...Στο κοτύχι μου είπαν ότι είδαν ρε....
(ψαράς μου το είπε)....
Η και C 130 , έχει πολύ δύναμη .
Θα δρομολογηθεί λειαν συντομως![]()
Έλα κάτω και θα πάμε ΟΠΟΥ ΘΕΣ...Ο νοών νοείτω....
Δν ξέρω Νικολάκι μου..Κορμοράνοι θα ήταν μην τσιμπάς...Οι άλλοι πέρασαν τους γλάρους για χιονόχηνες...![]()
Ευχαριστώ. Οι φωτογραφίες τέλειες.τις σταχτοχηνες-τολουζης της λενε
και γενικα σαν τις σπιτοχηνες
Μπράβο ρε μάγκα, ζηλεύωΚαλημέρα στην παρέα μια γρήγορη πρωινή βολτουλα απέφερε καρπούς κλασσικά τα μεγάλα παίξανε την ώρα που ούτε έβλεπες την μύτη σου αποτέλεσμα 2 πάπια στο καρτέρι και ένα όταν έφευγα για το αμάξι!!!!
Όπλο Benelli crio
Τσοκ Gemini ported F
Φυσίγγια τα πρώτα 2 τα πήρα με δύο wolf f104 διασποράς 36γρ και το 3 με ένα Ρουμελιώτης 36.5γρ!!!!
View attachment 8298View attachment 8299
Ωραίος ο παίκτης.....Καλημέρα στην παρέα μια γρήγορη πρωινή βολτουλα απέφερε καρπούς κλασσικά τα μεγάλα παίξανε την ώρα που ούτε έβλεπες την μύτη σου αποτέλεσμα 2 πάπια στο καρτέρι και ένα όταν έφευγα για το αμάξι!!!!
Όπλο Benelli crio
Τσοκ Gemini ported F
Φυσίγγια τα πρώτα 2 τα πήρα με δύο wolf f104 διασποράς 36γρ και το 3 με ένα Ρουμελιώτης 36.5γρ!!!!
Μπράβο ρε μάγκα, ζηλεύω![]()
Σας ευχαριστώ παλικάρια!!!!Ωραίος ο παίκτης.....
Καύτα ρε τρελιάρη....![]()
Έτσι ακριβώς!! χαχα!Εννοείται να πάρουν τα Benellia φωτιά![]()
![]()
Μπράβο φίλε τα κάπνισες!!! ΩραίοςΚαλημέρα στην παρέα μια γρήγορη πρωινή βολτουλα απέφερε καρπούς κλασσικά τα μεγάλα παίξανε την ώρα που ούτε έβλεπες την μύτη σου αποτέλεσμα 2 πάπια στο καρτέρι και ένα όταν έφευγα για το αμάξι!!!!
Όπλο Benelli crio
Τσοκ Gemini ported F
Μπράβο ρε φίλε.Καλημέρα στην παρέα μια γρήγορη πρωινή βολτουλα απέφερε καρπούς κλασσικά τα μεγάλα παίξανε την ώρα που ούτε έβλεπες την μύτη σου αποτέλεσμα 2 πάπια στο καρτέρι και ένα όταν έφευγα για το αμάξι!!!!
Όπλο Benelli crio
Τσοκ Gemini ported F
Μπράβο φίλε τα κάπνισες!!! Ωραίος![]()
Σάς ευχαριστώ φιλαράκια μου!!!!Μπράβο ρε φίλε.
Αυτά τα γρήγορα πρωινά είναι τα καλύτερα!!!
Μπράβο παιχταρα μου!!!Καλημέρα στην παρέα μια γρήγορη πρωινή βολτουλα απέφερε καρπούς κλασσικά τα μεγάλα παίξανε την ώρα που ούτε έβλεπες την μύτη σου αποτέλεσμα 2 πάπια στο καρτέρι και ένα όταν έφευγα για το αμάξι!!!!
Όπλο Benelli crio
Τσοκ Gemini ported F