Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!Μπράβο παιχταρα μου!!!
Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!Μπράβο παιχταρα μου!!!
Μπραβο Τελη.....Καλημέρα στην παρέα μια γρήγορη πρωινή βολτουλα απέφερε καρπούς κλασσικά τα μεγάλα παίξανε την ώρα που ούτε έβλεπες την μύτη σου αποτέλεσμα 2 πάπια στο καρτέρι και ένα όταν έφευγα για το αμάξι!!!!
Όπλο Benelli crio
Τσοκ Gemini ported F
Φυσίγγια τα πρώτα 2 τα πήρα με δύο wolf f104 διασποράς 36γρ και το 3 με ένα Ρουμελιώτης 36.5γρ!!!!
View attachment 8298View attachment 8299
Σε ευχαριστώ χριστοδουλε εγώ απογευματινό το έκοψα στον λαιμό μου κάθονταν χαχα ατουφεκιστος έφευγα τις περισσότερες φορές πρωινό όμως είναι καλά θα τα πάρεις τα πουλάκια σου να ξέρεις για την περιοχή μου μιλάω!!!Μπραβο Τελη.....
Βγηκα και εγω Σαββατο και Κυριακη τα απογευματα αλλα τουτουκα![]()
Μπραβο αλανι μουΚαλημέρα στην παρέα μια γρήγορη πρωινή βολτουλα απέφερε καρπούς κλασσικά τα μεγάλα παίξανε την ώρα που ούτε έβλεπες την μύτη σου αποτέλεσμα 2 πάπια στο καρτέρι και ένα όταν έφευγα για το αμάξι!!!!
Όπλο Benelli crio
Τσοκ Gemini ported F
Φυσίγγια τα πρώτα 2 τα πήρα με δύο wolf f104 διασποράς 36γρ και το 3 με ένα Ρουμελιώτης 36.5γρ!!!!
τα wolf τα διασπορας ειναι πολυ καλα φυσιγγιαΚαλημέρα στην παρέα μια γρήγορη πρωινή βολτουλα απέφερε καρπούς κλασσικά τα μεγάλα παίξανε την ώρα που ούτε έβλεπες την μύτη σου αποτέλεσμα 2 πάπια στο καρτέρι και ένα όταν έφευγα για το αμάξι!!!!
Όπλο Benelli crio
Τσοκ Gemini ported F
Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου!!!Μπραβο αλανι μου![]()
Αξίζουν τα ευρουλακια τους φίλε!!!!τα wolf τα διασπορας ειναι πολυ καλα φυσιγγια
λιγο ακριβα αλλα ειναι πολυ καλα
ναι ειναι πολυ καλα...Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου!!!
Αξίζουν τα ευρουλακια τους φίλε!!!!
Το έχω παρατηρήσει αυτό αρκετές φορές κρατάει μέτρα το άτιμο χεχεναι ειναι πολυ καλα...
ανοιγει ο διασπορεας μακριουτσικα
καλος τα ψωφια.....Πολύ οικολόγος μου έγινες Νικολάκη. Σε άφησα και χάλασες μου φαίνεται. Απο μπουρλιές στα καρφιά στις φωτογραφίες. Χάλασε ο κόσμος. Μήπως να σου στείλω τουλάχιστον καμμιά καλύτερη κάμερα ??![]()
κοντρεςς νικολα κοντρεςςςςκαλος τα ψωφια.....
το σαββατοκυριακο εαν πανε ολα καλα θα δεις τα καρφια....
Τα καλύτερα κυνηγετικά είδη ένδυσης!!!