Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα γιατί με προκαλείς και δεν θέλω να βγάζω άπλυτα στην φόρα ... .wash.. Δεν θυμάμαι εγώ νομίζεις την τεχνική της Benelli, όσες τουφεκιές ρίχνεις στον αέρα, άλλες τόσες ρίχνεις στο πάτωμα.
Εεεεε Γιώργο, τους πατάω και μια τουφεκίτσα έκει που πέφτουν για να είμαι ήσυχος και πάω και τα μαζεύω μετά. Τουλάχιστον έτσι αποφεύγεις το σύστημα Baseball, βαράω και τρέχω ... .bike. Τουλάχιστον εσείς με τις σκορποσκαγιάστρες βρίσκεται τρόπους να βελτιώνεστε ... .,,,,,. Στενοτουφεκάνε και οι Benelli τώρα, κατάλαβες ... ;.hit..yell at.

γιαυτο ειχε παρει κατι φυσιγγια σε προσφορα??? ,μου χε πει , για να σβηνει κανα ζωντανο στο νερο...και να τα παρει με τη βαρκα μετα!!!λες να ψευδεται??
.buy buy.

να σου πω ρε γιωργο εσυ εχεις παραλλαγη για φασσες ,τι κανεις μεσα στο Δ ,χωρις καλαμια??? κρυφοι ερωτες??.yelling..yelling.

Φφφφφφφφφφφ... ζεσταινομαι... .evil.

Η στροφη της χηνας στον κραχτη και η τουφεκια που ακολουθησε ηταν ολα τα λεφτα!!!Την παρασταση κλεψαν ομως τα μπιζια.Ειδικα εκεινο το πανεμορφο αρσενικο στο τελος ηταν απολαυση!!!

Ενταξει φιλαρακι, με τα ψαλιδια εχω ενα θεμα, τρεμει λιγο το χερι μου οταν τα βλεπω κ γινομαι λιγο νευρικος ειδικα αν βλεπω ασπρες κοιλιες, αλλα οποτε θυμαμαι αυτο το παπι, μου ερχεται στο μυαλο ενα απο τα τελευταια κυνηγια μας, που ερχονταν τα πουλια κ με ειχες κανει κρεμαστρα με τα ρουχα κ τα αξεσουαρ σου....hair..kkk.Παλευα να σκαλωσω κανενα πουλι φορτωμενος σαν το γαιδαρο κ με σενα ορθιο σαν τον κορμορανο κ μου εκανες κ παρατηρησεις μετα να χαλαρωσω λιγο... .hair..buy buy..sarcastic..sarcastic.

Μικρε, σπαει δε σπαει ο παγος τη βουτιστα σου την εχεις ευκαιρη εσυ κ το οπλακι σου που εχει γινει ψαροτουφεκο optima... .yelling.
Θα χειμωνιασει κ θα ερθουν ωραιες μερες.... :) Κ για σενα... .banana..banana..yelling.κ για μας... .buy..my man. μικρε... .sarcastic.

Ρε φιλε οπως θυμαμαι και απο αλλες φωτο που εχετε βαλει Γιωργο τον εχετε ψοφησει στο σφουγκαρισμα!!!Δεν μπορω ομως και να μην αναγνωρισω οτι εσυ αναλαβες την βαρια δουλεια!!!
Ειστε ΟΛΟΙ εξαιρετικα ΩΡΑΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

Αρι καταλαβενω πως το εννοείς..Αλλα το είχα απορία μιας κ οι καιρικές συνθήκες δεν ειναι κ οι καλυτερες μεσα στο καταχειμωνο..Και μεσα στο νερό..
Καλά να ειστε!Αλλα απορώ πως αντέχετε..Εγω δεν θα πηγενα γιατι μετά από μερικά λεπτά θα μου κρέμαγαν ταμπέλα "πωλείται πάγος".buy buy.
Τασο αν τα πουλια δουλευουν οχι κρυο δεν νιωθεις αλλα μπορει και πυρετο να ανεβαζεις!!

Ρε φιλε οπως θυμαμαι και απο αλλες φωτο που εχετε βαλει Γιωργο τον εχετε ψοφησει στο σφουγκαρισμα!!!
Μητσο μου τα ξερεις πως ειναι εκει πανω... Συλλογικοτητα... .xm. Οσοι δεν μπορουν να "προσφερουν" στο κυνηγι, "προσφερουν" σε αλλες δουλεις... .hair..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Τον εχω καψει στο πειραγμα το φιλο μου, θα κατσω ησυχος... .buy buy.Μιλαγα κ με τον καπετανιο μας τον Κουνο εχθες, κ ειπαμε πολλα για υποβιβασμους λογω απειθειας κ αναρμοστης συμπεριφορας... .yelling.

Μητσο μου τα ξερεις πως ειναι εκει πανω... Συλλογικοτητα... .xm. Οσοι δεν μπορουν να "προσφερουν" στο κυνηγι, "προσφερουν" σε αλλες δουλεις... .hair..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Τον εχω καψει στο πειραγμα το φιλο μου, θα κατσω ησυχος... .buy buy.Μιλαγα κ με τον καπετανιο μας τον Κουνο εχθες, κ ειπαμε πολλα για υποβιβασμους λογω απειθειας κ αναρμοστης συμπεριφορας... .yelling.
Δεν μασαει απο τετοια ο ψηλος.Εχει με το μερος του τον Ρουβα!!!.sarcastic.

Tου φτωχου βαλτοκυνηγου

Σαραντο δεν εχω γνωρισει κανεναν βαλτοκυνηγο της δυτικης Ελλαδας που να μην τρελαινεται με το κυνηγι τους... Για να μην πω για την Ηλεια που πολυ θα προτιμουσαν ενα καλο κυνηγι μπαλιζας απο παπιων...

Πολύ καλό τουφέκι και έμπειρος στο κυνήγι αυτό. Δείχνει να κάθεται σε ανάχωμα και έχοντας κανάλι μπρος-πίσω, τουφεκάει μπροστά τα πουλιά κάνοντας τα να πέφτουν στα πόδια του.

Ναι δειχνει να το ξερει καλα το εργο... Ολες οι τουφεκιες σε σωστο χρονο για να πεφτουν τα πουλια σε αυτο το στενο κομματι κ να τα βρισκει... Πουλια με περιεργες πορειες τα αφηνει...

Σαραντο δεν εχω γνωρισει κανεναν βαλτοκυνηγο της δυτικης Ελλαδας που να μην τρελαινεται με το κυνηγι τους... Για να μην πω για την Ηλεια που πολυ θα προτιμουσαν ενα καλο κυνηγι μπαλιζας απο παπιων...
Το θηραμα αυτο ειναι πιο προσβασιμο στο βαλτο και γεμιζει τη τσαντα,γιαυτο και λεγεται του φτωχου,επισεις στον Αμβρακικο στην αλμυρα ειναι πιο νοστιμες απο της λιμνισιες,κατι με τη τροφη προφανως.Τα στηθια τους ειναι καλα,το υπολοιπο σωμα αναλογα τη τουφεκια,διοτι εχουν πολυ αντερο αυτα τα ζωντανα.

Όλα τα λεφτά της μπάλιζας εκτός φυσικά από τα στήθια είναι και η κοιλιά της. Όποιος έχει δει κοιλιά μπάλιζας καταλαβαίνει τι εννοώ. Είναι μεγαλύτερη και από της χήνας, και φτιάχνει εξαιρετικό μεζέ.

Status
Not open for further replies.
Back