Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιλαμε για οργανωση!!!!!!!!!Και οσο για τις συνθηκες οι αγαπημενες μου!!!Ξεσηκωθηκα τωρα γμτ!!!!!!!!!!!!!

Ο cambelas πουλαει σακια με διαφορα φυτα που σπερνουν αναλογα το θηραμα.πραγματικη οργανωση,λετε να θελουν να ανταλαξουμε κανα εκταριο εκει περα με καμια 150αρια ελιες που εχω....:(οχι τιποτα αλλο να βαρησουν και καμια τσιχλιτσα που ειναι νοστιμες γιατι αυτα τα παπια ειναι λιγο σκληρα τα ατιμα.sarcastic.

Eλα μωρες σιγα το πραγμα... Κ εμεις ετσι φταχνουμε υδροβιοτοπους στην Ελλαδα... .hit..hair.
Αυτα τα καπνισματα στα πρασινα ολα τα λεφτα αλλα κ το πατιναζ στον παγο στο 3.00 πολυ ωραιο... Το εζησα αρκετες φορες φετος το Γεναρη στον Εβρο με τον παγο... .RESPECT.
Ακριβως ετσι Αρι απλως εμεις βαζουμε και λιγα...σκουπιδια γυρω γυρω,για ντεκορ ρε παιδι μου.hair.

Ωραιες οι καναδεζες, μακαρι να τα καταφερω και φετος να παω καμια βολτα αλλα αυτη τη φορα οχι για μια μερα γιατι πιο πολυ ειναι η ταλαιπωρια από το καλό
.
English style κυνήγι χηνας με Krieghoff και beretta 692 μια δυο τουφεκιες ειναι όλα τα λεφτά.

Φφφφφφφφφφφ... ζεσταινομαι... .evil.
Μικρέ θύμισε μου όταν βρεθούμε να σου δείξω πως σκοτώνουν τα ψαλίδια ... .yelling. .my man.
Κουράστηκα με την ζέστη ... :( Πότε θα έρθει η ώρα να κάνει ψόφο, να τρέμουμε σαν τα ψάρια από το κρύο, να χτυπάνε τα δόντια μας, να μην νοιώθουμε τα πόδια μας, να σπάει ο πάγος και να τραβάμε και καμιά βουτιά... .fishing.

Μικρέ θύμισε μου όταν βρεθούμε να σου δείξω πως σκοτώνουν τα ψαλίδια ... .yelling. .my man.
Κουράστηκα με την ζέστη ... :( Πότε θα έρθει η ώρα να κάνει ψόφο, να τρέμουμε σαν τα ψάρια από το κρύο, να χτυπάνε τα δόντια μας, να μην νοιώθουμε τα πόδια μας, να σπάει ο πάγος και να τραβάμε και καμιά βουτιά... .fishing.
Μαζοχισμος για άλλους..αλλα για μας ωραιος..well done.
Κατσε να σε καταλάβει μετα κάποιος μονο ποκεμον κυνηγησε στην ζωη του.
Αντε κ καμια κατδαριδα μην τους μηδενιζω τελείως

Ενταξει φιλαρακι, με τα ψαλιδια εχω ενα θεμα, τρεμει λιγο το χερι μου οταν τα βλεπω κ γινομαι λιγο νευρικος ειδικα αν βλεπω ασπρες κοιλιες, αλλα οποτε θυμαμαι αυτο το παπι, μου ερχεται στο μυαλο ενα απο τα τελευταια κυνηγια μας, που ερχονταν τα πουλια κ με ειχες κανει κρεμαστρα με τα ρουχα κ τα αξεσουαρ σου....hair..kkk.Παλευα να σκαλωσω κανενα πουλι φορτωμενος σαν το γαιδαρο κ με σενα ορθιο σαν τον κορμορανο κ μου εκανες κ παρατηρησεις μετα να χαλαρωσω λιγο... .hair..buy buy..sarcastic..sarcastic.

να σπάει ο πάγος και να τραβάμε και καμιά βουτιά... .fishing.

Μικρε, σπαει δε σπαει ο παγος τη βουτιστα σου την εχεις ευκαιρη εσυ κ το οπλακι σου που εχει γινει ψαροτουφεκο optima... .yelling.
Θα χειμωνιασει κ θα ερθουν ωραιες μερες.... :) Κ για σενα... .banana..banana..yelling.κ για μας... .buy..my man. μικρε... .sarcastic.

Ενταξει φιλαρακι, με τα ψαλιδια εχω ενα θεμα, τρεμει λιγο το χερι μου οταν τα βλεπω κ γινομαι λιγο νευρικος ειδικα αν βλεπω ασπρες κοιλιες, αλλα οποτε θυμαμαι αυτο το παπι, μου ερχεται στο μυαλο ενα απο τα τελευταια κυνηγια μας, που ερχονταν τα πουλια κ με ειχες κανει κρεμαστρα με τα ρουχα κ τα αξεσουαρ σου....hair..kkk.Παλευα να σκαλωσω κανενα πουλι φορτωμενος σαν το γαιδαρο κ με σενα ορθιο σαν τον κορμορανο κ μου εκανες κ παρατηρησεις μετα να χαλαρωσω λιγο... .hair..buy buy..sarcastic..sarcastic.

Μικρε, σπαει δε σπαει ο παγος τη βουτιστα σου την εχεις ευκαιρη εσυ κ το οπλακι σου που εχει γινει ψαροτουφεκο optima... .yelling.
Θα χειμωνιασει κ θα ερθουν ωραιες μερες.... :) Κ για σενα... .banana..banana..yelling.κ για μας... .buy..my man. μικρε... .sarcastic.

Αρι μου φαινεται που ο alter δεν το πολυκατεχει....για κανα μοσκιο με το ψαροντουφεκο optima καλος πρεπει να ειναι.....ειναι και ψηλος ο ατιμος αντε να κρυφτει στο αλμυρικη...

Ξέρω -ξέρω, ένα πρωινό, μόνος σου ... .hair..sarcastic..ha ha ha.
Ε οχι ρε φιλε...ειπαμε... θελω να ειμαι δικαιος... .xm. Δεν ειναι δικα μου τα πουλια, ολης της παρεας ειναι απο ολοημερο Paasing με χιονονερο... .RESPECT. Ωραια μερα με ωραιες τουφεκιες, κριτσεν κ ενα 8αρι βορια... .RESPECT.
Το τι κανω μονος μου αμα μου καλιασει το ειδεις περυσι που μαζευες μεχρι τις 9 χτυπημενα... .banana.Παλι καλα που αυτη η Μ2 στενοτουφεκαει πολυ κ ηταν ολα τα πουλια σιδερωμενα κ τα βρηκαμε με πολυ λιγες απωλειες... .buy..yelling.

Τώρα γιατί με προκαλείς και δεν θέλω να βγάζω άπλυτα στην φόρα ... .wash.. Δεν θυμάμαι εγώ νομίζεις την τεχνική της Benelli, όσες τουφεκιές ρίχνεις στον αέρα, άλλες τόσες ρίχνεις στο πάτωμα.
Εεεεε Γιώργο, τους πατάω και μια τουφεκίτσα έκει που πέφτουν για να είμαι ήσυχος και πάω και τα μαζεύω μετά. Τουλάχιστον έτσι αποφεύγεις το σύστημα Baseball, βαράω και τρέχω ... .bike. Τουλάχιστον εσείς με τις σκορποσκαγιάστρες βρίσκεται τρόπους να βελτιώνεστε ... .,,,,,. Στενοτουφεκάνε και οι Benelli τώρα, κατάλαβες ... ;.hit..yell at.

κ το οπλακι σου που εχει γινει ψαροτουφεκο optima...

για κανα μοσκιο με το ψαροντουφεκο optima καλος πρεπει να ειναι

Πως σου ήρθε τώρα ετούτο δω...sarcastic.

Εχε χαρη Τασο που ειμαι αδερφικος φιλος αλλα θα με επιανε το "παπαρατσι" στυλ περυσι κ θα ειχαμε "αποκλειστικο φωτορεπορταζ"... .my man..hair. Βεβαια για να τα λεμε ολα, κ για να λεμε την αληθεια... .xm. Για μας τα κανει ολα το παιδι... .buy buy. Βαρεθηκε να μας φερνει μονο χταποδακια κ περυτσι βουτηξε στα βαθεια για να βγαλει συναγριδα... .hair..ass..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σε τέτοιο περιβάλλον με κρύο υγρασία κλπ είχατε ποτε θέμα με πονολαιμο το χειμώνα?
Τασο σε τετοιο περιβαλλον "γιανουν" ολα... Η ανδρεναλινη ειναι τετοια καποιες μερες που δεν καταλαβαινεις ουτε απο κουραση, ουτε απο αυπνια, ουτε διψας, ουτε πεινας... Αγνοεις βροχη, χιονι, αερα, κρυο κ απλα χαζευεις κ κυνηγας... .RESPECT.

Τασο σε τετοιο περιβαλλον "γιανουν" ολα... Η ανδρεναλινη ειναι τετοια καποιες μερες που δεν καταλαβαινεις ουτε απο κουραση, ουτε απο αυπνια, ουτε διψας, ουτε πεινας... Αγνοεις βροχη, χιονι, αερα, κρυο κ απλα χαζευεις κ κυνηγας... .RESPECT.
Αρι καταλαβενω πως το εννοείς..Αλλα το είχα απορία μιας κ οι καιρικές συνθήκες δεν ειναι κ οι καλυτερες μεσα στο καταχειμωνο..Και μεσα στο νερό..
Καλά να ειστε!Αλλα απορώ πως αντέχετε..Εγω δεν θα πηγενα γιατι μετά από μερικά λεπτά θα μου κρέμαγαν ταμπέλα "πωλείται πάγος".buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back