Ναι ρε Σακη....ο κοτσιφας ρε τασο δεν εκληνε τα αλα χρονια στης 20 ;;;
Τα άλλα χρόνια......
Φέτος θα τον χαρουμε λίγο παραπανω...
Πόσους άφησες ατουφέκιστους?

Ναι ρε Σακη....ο κοτσιφας ρε τασο δεν εκληνε τα αλα χρονια στης 20 ;;;
Μετεξεταστεος έλα να μας τα πεις πάλι τον Σεπτέμβριο με την καινούργια ρυθμιστική.ο κοτσιφας ρε τασο δεν εκληνε τα αλα χρονια στης 20 ;;;
Από φέτος πάει μέχρι τέλοςο κοτσιφας ρε τασο δεν εκληνε τα αλα χρονια στης 20 ;;;
Ναι ρε Σακη....
Τα άλλα χρόνια......
Φέτος θα τον χαρουμε λίγο παραπανω...
Πόσους άφησες ατουφέκιστους?![]()
Και δεν τους έριξεςσημερα μου περνουσανε 7 8 10 μαζιιιιι
και σταματησανε το ορτυκι στης 20 τρελα σκετηηηηΑπό φέτος πάει μέχρι τέλος
Αφού την ψιλιαστηκανε ότι δεν το ήξερε για αυτό του καν τσαλιμια.Και δεν τους έριξες![]()
Αν κοίταζες καλυτερα θα έβλεπες ότι κουβαλούσαν το τίμιο ξυλο μαζί τους για αυτό την γλίτωσαν....σημερα μου περνουσανε 7 8 10 μαζιιιιι
Πλακα πλακα πως περασαν 6 μηνες ( Αυγουστο ) που γκρινιαζαμε γιατι δεν δημοσιευαν την ρυθμιστικη...... τον Σεπτέμβριο με την καινούργια ρυθμιστική.
Πάρε ρε Σάκη 5 κουτάκια 30αρια διασποράς από τον Ανδρέα και αντί να σου παίρνουν το καπέλο θα τους παίρνεις εσύ το σκαλπ...απο της 5ωρα καρτερακι περασανε καμια 15αρια στον θεοοοο,,μετα εως της 6,15 ΝΕΚΡΑΑΑΑ, μετα τα φνωστα f16 μας πηρανε το καπελο και τα σωβρακαααατελικα 2 στο χερι,ΥΓ καθε χρονια πλην κληση το κυνηγι η ρουφιανες ετσι λητουργουνεεεε
![]()
Τόσες φορές το έχουμε γράψει φέτος εδώ πέρα....θα τουςτους φουστηδεςςςς μεχρι τελουςςς,με πιασανε αδιαβαστω εεεε;;
![]()
Αλληλέγγυος με τα κοτσύφια;Φέτος που επιτρέπουν τα μαύρα δεν έχω τουφεκισει ούτε ένα. Αλλες χρονιές έλεγες στο καρτέρι αμαν να περασει μια τσίχλα ανάμεσα σε 10 κοτσυφια.
Έτσι δεν γίνεται ρε Δημήτρη??Φέτος που επιτρέπουν τα μαύρα δεν έχω τουφεκισει ούτε ένα. Αλλες χρονιές έλεγες στο καρτέρι αμαν να περασει μια τσίχλα ανάμεσα σε 10 κοτσυφια.
Όχι δα. Απλά έφυγαν και ότι έχει μείνει είναι αρχιστρατηγοι στις ειδικές δυνάμεις...Αλληλέγγυος με τα κοτσύφια;![]()
Κάνε τον κόπο και σύρε σε ένα καρτέρι σε 15 μέρες από τώρα και γράψε μας τι είδες!!! Εδώ είναι αλλά δεν κουνιούνται πλέον.Απογευματινά 0 ..ένα / δυο φορές θα παο ακόμα .. τα πουλια την έκαναν λίγο ποιο νωρίς από εδώ … μια χρόνια με πολλά σκαμπανεβάσματα πάει προς το τέλος .. αρχίζουμε σιγά σιγά προετοιμασία για την καινούργια χρονια
Πελασγία φέτος μαύρο χάλι από την αρχή μέχρι και τώρα...Δεν ξέρω αν είναι η χειρότερη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή αλλά από πέρυσι σίγουρα χειρότερη!!!!Μαζί σου , αλλά εμένα μου έλεγαν από διάφορα μέρη της χώρας βόρεια νοτια δυτικά και ανατολικά ότι χεζονταν στο τουφεκιδι. Και εδώ μέσα η κλάψα πήγε σύννεφο. Αν μου έλεγαν ψέμματα συγνώμη κιόλας. Αλλά αυτά που έβλεπα στην περιοχή μου , που η χρονιά πλησίασε να είναι έπος , συμφωνούσε με αυτά που άκουγα από άλλους και όχι με αυτά που έβλεπα να γράφονται εδώ μέσα. Και όπως καταλαβαίνεις μου δημιουργούσε το σκηνικό αυτό εύλογες απορίες.
Πτελεο έπος, Στυλίδα τα ίδια και Μαλιακό, πάντα έτσι ήταν κάπου θα έχει τα Πιο πολλά άλλα το φετινό είναι πολλές η περιοχές ανά Την Ελλάδα που έδωσαν επικά καρτερία συνεχόμενα.Πελασγία φέτος μαύρο χάλι από την αρχή μέχρι και τώρα...Δεν ξέρω αν είναι η χειρότερη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή αλλά από πέρυσι σίγουρα χειρότερη!!!!