Όχι δεν μπορώ να πω ότι είχε μπάσιμο όπως το ξέρουμε...Είδες μπασιμο?
Είδες μπασιμο?
Όχι δεν μπορώ να πω ότι είχε μπάσιμο όπως το ξέρουμε...Είδες μπασιμο?
Είδες μπασιμο?
Συμφωνω, αλλα ξερω εγω τη σου λεω Μητσαρα μου...Τι προς το παρών ρε??? 30 χρόνων είσαι γαμω το φελεκι μου!!! Τι να πούμε εμείς τα γερόντια????
Με τον κ@λ@ αέρα που σηκώνεται τι γίνεται εκεί αύριο ?Κλισέ αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Χωρίς πλάκα αν είναι όπως σήμερα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Τουλάχιστον εκεί που πήγα. Μόνο και μόνο που παίζουν φασσες σου κινεί λίγο το ενδιαφέρον!
Οι πιο καλές μέρες μέχρι τώρα με αέρα ήταν...Με τον κ@λ@ αέρα που σηκώνεται τι γίνεται εκεί αύριο ?
Γιατί λένε για 5αρια αλλά ........
Fuck it ρε. Αφού δεν μας πάει το fucking shit.
Κεντρικοβορεια ευβοια πιο καλα απο αττικη αμα τις αφησει ο @DimDre το καρτερι μου ειναι απεναντι χαχαχαχ.
Για τα κρύα και τα χιόνια τον Δεκέμβριο μην το δένεις κιόλας. Ειδικά πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχουμε 20αρια μέγιστες. Καθόλου περίεργο πλέον...Αλλα μην αναροτιεστε γιατι δεν εχει πολλες φετος.Ενα 2ημερο δεν εκανε ΒΑ ολη μερα ΒΑ και απο βραδυ μεχρι ξημερωμα ΒΔ επισης ξηρασια δεν καθησαν εδω σχεδον καθολου πουλια και αυτα που ηταν εφυγαν.Τωρα θα περιμενουμε Νοεμβρη με το κρυο μηπως κατεβασει κατι η στο πρωτο δεκαημερο δεκεμβρη που λεει πολυ κρυο χιονια κτλπ.Αλλιως δεν θα ειναι καλη χρονια για την τσιχλα αλλα ουτε για την μπεκατσα.Εχει ριξει δυο ψιχαλες μεσα σε 3 μηνες.Μιλαμε αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ξαναγινει.
Να τους δώσεις χαιρετίσματα!!Ναι Παναγιώτη
Για τα κρύα και τα χιόνια τον Δεκέμβριο μην το δένεις κιόλας. Ειδικά πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχουμε 20αρια μέγιστες. Καθόλου περίεργο πλέον...