Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κλισέ αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Χωρίς πλάκα αν είναι όπως σήμερα εγώ δεν έχω πρόβλημα. Τουλάχιστον εκεί που πήγα. Μόνο και μόνο που παίζουν φασσες σου κινεί λίγο το ενδιαφέρον!
Με τον κ@λ@ αέρα που σηκώνεται τι γίνεται εκεί αύριο ?
Γιατί λένε για 5αρια αλλά ........

Εγω λεω καλυτερα απο σημερα.Πιο ωραιος καιρος.Ανα περιοχες πολυ αερα αλλα δεν θα κοψει απο παντου τα πουλια
Κεντρικοβορεια ευβοια πιο καλα απο αττικη αμα τις αφησει ο @DimDre το καρτερι μου ειναι απεναντι χαχαχαχ.

Αλλα μην αναροτιεστε γιατι δεν εχει πολλες φετος.Ενα 2ημερο δεν εκανε ΒΑ ολη μερα ΒΑ και απο βραδυ μεχρι ξημερωμα ΒΔ επισης ξηρασια δεν καθησαν εδω σχεδον καθολου πουλια και αυτα που ηταν εφυγαν.Τωρα θα περιμενουμε Νοεμβρη με το κρυο μηπως κατεβασει κατι η στο πρωτο δεκαημερο δεκεμβρη που λεει πολυ κρυο χιονια κτλπ.Αλλιως δεν θα ειναι καλη χρονια για την τσιχλα αλλα ουτε για την μπεκατσα.Εχει ριξει δυο ψιχαλες μεσα σε 3 μηνες.Μιλαμε αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ξαναγινει.

Αλλα μην αναροτιεστε γιατι δεν εχει πολλες φετος.Ενα 2ημερο δεν εκανε ΒΑ ολη μερα ΒΑ και απο βραδυ μεχρι ξημερωμα ΒΔ επισης ξηρασια δεν καθησαν εδω σχεδον καθολου πουλια και αυτα που ηταν εφυγαν.Τωρα θα περιμενουμε Νοεμβρη με το κρυο μηπως κατεβασει κατι η στο πρωτο δεκαημερο δεκεμβρη που λεει πολυ κρυο χιονια κτλπ.Αλλιως δεν θα ειναι καλη χρονια για την τσιχλα αλλα ουτε για την μπεκατσα.Εχει ριξει δυο ψιχαλες μεσα σε 3 μηνες.Μιλαμε αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ξαναγινει.
Για τα κρύα και τα χιόνια τον Δεκέμβριο μην το δένεις κιόλας. Ειδικά πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχουμε 20αρια μέγιστες. Καθόλου περίεργο πλέον...

Παιδια πουλια υπαρχουν. Ο νομος Ιωαννινων ειναι γεματος. Λιγη υπομονη να ερθουν κρυα και να πεσουν τα πουλια σε πιο χαμηλα υψομετρα και λιοστασια. Τα πουλια τα ιδια ειναι. Εχουν μπει τα περισσοτερα νυχτα λογω του καλου καιρου. Θα βαρεσουμε ολοι. Μην αγχωνεστε και κυριως μην ξοδευετε στα χαμμενα λεφτα τωρα. Μεχρι τις 10 Νοεβριου δεν θα κανει περασματα. Οι εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν. Δεν ειναι το ιδιο ο Αθηναιος με εμενα π.χ που ειμαι στα Γιαννενα. Αν παω εγω για περασμα το πρωι ξερω οτι θα βαρεσω. Αν κανω μετα και περπατητο θα πιανω το οριο καθε μερα. Με τα πρωτα κρυα. Θα φχαριστηθει και ο Αθηναιος και ολοι. Θελω να πω, πρωτα κοιταμε τον καιρο και μετα παμε για κυνηγι. Καλο βραδυ και ζεστες καννες ευχομαι.

Για τα κρύα και τα χιόνια τον Δεκέμβριο μην το δένεις κιόλας. Ειδικά πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχουμε 20αρια μέγιστες. Καθόλου περίεργο πλέον...

Καλα τα λες....Μεχρι τοτε....και επειδη εδω δεν υπαρχει τσιχλα παρα μονο αυτες του περιπτερά.....βαλε
καμια φωτο βρε Μητσαρα μου , να θυμηθω τι χρωμα εχει η τσιχλα ??!!! :D

Καλημέρα παίδες! Ωραίες αναμνήσεις μου φέρνει η 28η ,προ κορονοιου μαζευόμασταν για περίπου δέκα χρόνια, 4-5 ξαδέλφια και πηγαίναμε στο πέρασμα από 3 το βράδυ να πιάσουμε καρτερια και καθόμασταν μέχρι τις 11 να τσιμπήσουμε ότι είχαμε πάρει από το σπίτι και να πιούμε καφέ. Ωραίες συνήθειες που πλέον δεν τις πραγματοποιούμε αφού δεν είναι εύκολο για τον κάθε έναν να βγάζει πλέον άδεια,να χαλάει βενζίνες και να αγοράζει ή βασικά να γεμίζει φυσέκια λόγω περιορισμένου χρόνου,γιατί τότε γεμίζαμε τα δικά μας φυσέκια. Ας είμαστε καλά και πάντα λευτεροι να πηγαίνουμε όσοι μπορούμε. Ξεκινώ για το πέρασμα...πάντως στο μπαλκόνι ούτε Τσιν ακούστηκε σήμερα ούτε τσικ ούτε τσουκ!

Status
Not open for further replies.
Back