Μεγάλη μέρα αύριο, βαριά. Επέτειος του "ΟΧΙ" και 82 χρονια απο την γέννηση του πατέρα μου που λείπει 30 χρονια τωρα. Δεν ξερω τον βλεπω μπροστα μου και βουρκώνω. Ειναι για τσίχλες;
Με τον Γιώργο και τον Πέτρο ησουν;Πάλι καλά να λες! Ανέβηκα σήμερα μετά από αρκετές μέρες και πήρα δύο μόνο, οι άλλοι δύο της παρέας κουλουράδες...
Από βδομάδα πάλι...
Είναι αυτό που λέμε θήραμα με αξία!Αυτος εχει ενα χιλιαρικο!
Κώστα είναι συγκινητικό που τον θυμάσαι κ βουρκωνεις έπειτα από τόσα χρόνια...Μεγάλη μέρα αύριο, βαριά. Επέτειος του "ΟΧΙ" και 82 χρονια απο την γέννηση του πατέρα μου που λείπει 30 χρονια τωρα. Δεν ξερω τον βλεπω μπροστα μου και βουρκώνω. Ειναι για τσίχλες;
Να πράξεις όπως νιώθεις αν θέλεις να πενθησεις να το κάνεις κάποιες φορές πρέπει να μας οδηγεί το συναίσθημα γιατί απλά είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα και μετά όλα τα άλλα.Μεγάλη μέρα αύριο, βαριά. Επέτειος του "ΟΧΙ" και 82 χρονια απο την γέννηση του πατέρα μου που λείπει 30 χρονια τωρα. Δεν ξερω τον βλεπω μπροστα μου και βουρκώνω. Ειναι για τσίχλες;
Είδες μπασιμο?Καλησπέρα στην παρέα....
Κάτι αρχίζει να φαίνεται...!!
Ακριβώς αυτό! Όσο για την επέτειο του ΟΧΙ αν πάω στη παραλία για καφέ θα την τιμήσω περισσότερο??? Στο βουνό λοιπόν...Κώστα είναι συγκινητικό που τον θυμάσαι κ βουρκωνεις έπειτα από τόσα χρόνια...
Δυστηχως όμως για τον θάνατο δεν μπορουμε να κάνουμε τίποτα, οσο κ να ποναμε, όσο κ να χτυπιόμαστε, κανεις δεν γυρισε πισω......
Πήγαινε την βόλτα σου αυριο, κ αν ήταν κ κυνηγός αφιέρωσε του τις τουφεκιές σου στην μνήμη του.......
Και αυριο και γω μητσο θα παω και μετα στοπ.Χρονια πολλα κιολαςΑκριβώς αυτό! Όσο για την επέτειο του ΟΧΙ αν πάω στη παραλία για καφέ θα την τιμήσω περισσότερο??? Στο βουνό λοιπόν...
Ευχαριστώ ρε συ! Μέχρι 15 Νοεμβρίου δεν τα αφήνω τα μπασιμοκαρτερα εγώ.Και αυριο και γω μητσο θα παω και μετα στοπ.Χρονια πολλα κιολας
Επίσης με υγεία η Παλαιοπαναγιά είναι ένα ωραίο μέρος για αύριο.Παίδες χρόνια πολλά καλή επέτειο να έχουμε...... Κλασική ημερομηνία αύριο πάντα βλέπουμε ένα μπασιμο μεγάλο μικρό πάντα βλέπουμε.....
Εγώ προσωπικά στα Πέριξ αττικης Και εχθές και σήμερα είδα πουλιά κυρίως ψιλά..... Αλλά είδα έχουν μπει....σήμερα ήταν λίγο καλύτερα και αύριο θα ναι ακόμα καλύτερα και ειδικά το ΣΚ που έρχεται....εγώ θα βγω αύριο προς Βοιωτίας όχι επειδή έχω κάποια πληροφορία αλλά επειδή το χωω συνήθειο να πηγαίνω προς τα κει την συγκεκριμένη ημερομηνία και λόγο λιγότερου κόσμου ... Καλές ντουφεκιες σε όλους.
Μωρε θα φανε το γάλο με τα πούπουλα τα φυσιγγαδικα, αλλα εμεις δεν θα το ευχαριστειθουμε....οκ.Θυμάσαι Κώστα που λέγανε κάποιο στο θέμα φυσίγγια ότι παρακαλάμε ν Μν έχει τσίχλες γν πέσουν οι τιμες κλπ;;;;σε απ' ότι φαίνεται αυτό θα γίνει...γν δούμε....
Ναι ΠαναγιώτηΜε τον Γιώργο και τον Πέτρο ησουν;
Γιατί Κωστή να μην το ευχαριστειθουμε? Δεν είναι ανάγκη να βαράμε όρια για να γίνει αυτό. Θυμηθείτε τα κόλπα του Χαρδαλια που μας είχε στο μαντρί μια ολόκληρη σεζόν και βγείτε να χαρείτε την βόλτα σας. Τα θηράματα ακόμα και στις καλές χρονιές δεν τα έχει κανένας δεμένα. Ακόμη και περσι που την είπαμε καλή χρονιά η μισή Ελλάδα ελεγε ότι δεν έχει τσίχλες. Όσο για τους φυσιγγαδες να το φάνε τον πουλο με τα φτερά όπως λες γιατί πάνε να μας μαδησουν όλους.Μωρε θα φανε το γάλο με τα πούπουλα τα φυσιγγαδικα, αλλα εμεις δεν θα το ευχαριστειθουμε....οκ.
Δεν σκεφτεικα ΚΑΝ αυτο...εννοω πως να βγαινουμε στον κυνηγοτοπο, κ να συνανταμε θηραματα, να μας φτειαχνει πιο πολυ η ψυχολογια...δεν ειμαι αχαριστος...ευχαριστω το θεο, που εχω ακομη υγεια προς το παρών κ περπαταω...δεν εχω παραπονο...κ περυσι ιδικα, αμη τη αλλο...κ τις τσιχλες μου βαρεσα συνετά συμφωνα με το χρονο που διαθετω, κ τις μπεκατσες μου συναντησα και καρπωθεικα κτλ...υγεια να εχουμε κ παλι Δημητρη!!!Δεν είναι ανάγκη να βαράμε όρια για να γίνει αυτό.
Τι προς το παρών ρε??? 30 χρόνων είσαι γαμω το φελεκι μου!!! Τι να πούμε εμείς τα γερόντια????Δεν σκεφτεικα ΚΑΝ αυτο...εννοω πως να βγαινουμε στον κυνηγοτοπο, κ να συνανταμε θηραματα, να μας φτειαχνει πιο πολυ η ψυχολογια...δεν ειμαι αχαριστος...ευχαριστω το θεο, που εχω ακομη υγεια προς το παρών κ περπαταω...δεν εχω παραπονο...κ περυσι ιδικα, αμη τη αλλο...κ τις τσιχλες μου βαρεσα συνετά συμφωνα με το χρονο που διαθετω, κ τις μπεκατσες μου συναντησα και καρπωθεικα κτλ...υγεια να εχουμε κ παλι Δημητρη!!!
Κλισέ αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!Έχει κανείς ελπίδα για αύριο? Δεν έχω βγει ακόμα μ αυτά που διαβάζω κάθε μέρα.