Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηλία δεν σου λέω για εδώ. Για βόρεια σου λέω. Άμα εχει καλοκαίρι και φαγητό γιατί να κατέβουν τα πουλιά? Ξεκινάνε βάση ενστικτου και επειδή μικραίνει η μέρα αλλά χαζά δεν είναι να εγκαταλειψουν περιοχές που τα βολεύει ο καιρός και η τροφοληψια. Δεν θυμάμαι ποιος έγραψε εδώ πριν μέρες ότι βόρεια Βουλγαρία γινόταν της ποπης από τσιχλοκοτσυφα και νοτια προς εμάς δεν είχε τίποτα. Ακριβώς όπως στα μπασιματα του 20 το παει πριν μας κλείσει ο Χαρδαλιας που ειχε νοτιαδες μεχρι τον βόρειοπολο. Εκείνα του 20 τα πέρασματα ήταν ακόμη χειρότερα. Τώρα βλέπουμε και 100-150 πουλιά να περνανε έστω και στο θεό. Τότε δεν μπήκαν καθόλου. Μόλις τα έσφιξε όμως βορειοτερα κρύο εδώ εμφανίστηκαν πραγματικά πολλά πουλιά.
@periklis-ath πουστη αντικυκλωνα μας έκαψες...
Δημητρη μου εσει βλέπεις 100 πουλια εδώ μηλαμε αν δεις 5 πουλια είσαι τυχερός αυτό τα Χαλη εδω δεν έχει ιστορικό προηγούμενο… όσο και κακή να ήταν η χρόνια παντα βλεπαμε πουλια στα μπασίματα ..

Καλημέρα κύριοι από τους αμπελώνες του Τυρνάβου ν.Λάρισας απόλυτη σιωπή .Τρεις τσίχλες πέρασαν εντός βολής την ώρα που μιλούσα στο τηλ. με καλό μου φίλο από Καρδίτσα ο οποίος απογοητευμένος μου ανέφερε ότι έμεινε ατουφεκιστοςΑυριο με υγεία η συνέχεια hampstead nc to wilmington nc

Σήμερα εκτός το ότι δεν έγινε κάτι Αξιόλογο.... αυτό το πράγμα με τα κασεφωνα και σε μέροι τύπου Καπανδρίτι δεν το καταλαβαίνω σήμερα έγινε εφόδια στο Καπανδρίτι πιάσαν δύο άτομα......
Από την μια τους λυπάμαι από την άλλη έλεος πόσο μαλακας πρέπει να σε να βάλεις κασεφωνω κυριακάτικα και σε μέρος με 100 κυνηγούς γίνεται...?? Είσαι μαλακας σαρεσει το κασετόφωνο τράβα σε μια εριμια που δεν πατάει ψυχή και βαλτω που και αυτό μαλακία είναι αλλά..... Στο στόμα του λύκου τα θέλες τα παθες

Επιστροφή από Δερβενοχώρια με φουλ ηπειρωτικό μοιρολόι στο ράδιο
Πουλιά το πολύ να εμφανίστηκαν 10-15 και αυτά συναγωνίζονται τα f16
Κυνηγοί αρκετοί ειδικά το πρωί στο ανέβασμα της Χασιάς η προσπέραση πήγαινε μαρούλι

Απολογισμός ;)

View attachment 58534
"Παλια μου τεχνη κοσκινο".....Μου αρεσει Κωστη που ποτε δεν ξεχνας τις παλιες καλες συνηθειες, ειλικρινα σε χαιρομαι!!!

Μπράβο εις όλους τους "επίδοξους ποιητάς" για τα "καλλιτεχνικά τους πονήματα", αλλ' εγώ, θα απονείμω το 1ο "μπραβείο" (έτσι το λέει η γιαγιά μου) στον "Alex37", διότι το δικό του εσωκλείει και αρκετά "shocking" & "τολμηρά" στοιχεία...!!! ;);).sex hard.

Ορίστε, επισυναπτόμενο:

"Το ντουφέκι μου θα πετάξω
λουτσο βαρύ θα πιάσω
και άμα κάνω γάργαρα και εκεί
θα φάω τις σιλικόνες πλακί.
Ο σκύλος θα γεράσει και πουλί
στο στόμα του δεν θα πιάσει.
Δηλώνω κυνηγός και ο βενζινας
το ξέρει,έχει την σουφρα μου
στην αντλία του περασμένη!"

(Ειδικά το τελευταίο 2στιχο... τα "σπάει"!!)

Last edited:
Παναγή ο βασιλης είναι πανακτο τρίχες μεχρι στιγμής και απο τη Μάνη πάλι τρίχες συνεχίζεται το χάλι.
Γιαννακο γενικά είναι φόλα έβγαινα για ορτυκια όλο το Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη. Ένα γουρούνι πήραμε από κωλοφαρδία κ αυτό ήταν μέχρι τώρα!

Και σήμερα η γνωστή και πανομοιότυπη, πενιχρή εικόνα... Πολύ λίγα τα πουλάκια... Αλλά με υπομονή και προσεκτικές ντουφεκιές μάλλον βγαίνει το μεζεδάκι... 5 τσιχλίτσες όλες κι όλες...

Το καλό, ωστόσο, είναι ότι επανεμφανίστηκαν οι φασσούλες, μετά την 3ήμερη απουσία τους... Δυστυχώς, δεν μού 'καμε καμία τη χάρη να κοντοζυγώσει... Ίσως τ' απόγεμα ή αύριο την πρωίαν, σταθώ πιο τυχερούλης...

Last edited:
Σήμερα εκτός το ότι δεν έγινε κάτι Αξιόλογο.... αυτό το πράγμα με τα κασεφωνα και σε μέροι τύπου Καπανδρίτι δεν το καταλαβαίνω σήμερα έγινε εφόδια στο Καπανδρίτι πιάσαν δύο άτομα......
Από την μια τους λυπάμαι από την άλλη έλεος πόσο μαλακας πρέπει να σε να βάλεις κασεφωνω κυριακάτικα και σε μέρος με 100 κυνηγούς γίνεται...?? Είσαι μαλακας σαρεσει το κασετόφωνο τράβα σε μια εριμια που δεν πατάει ψυχή και βαλτω που και αυτό μαλακία είναι αλλά..... Στο στόμα του λύκου τα θέλες τα παθες
Ετσι και σημερα στο Καπανδριτι,ειδα 2 ατομα που κλασικα βαζουν καθε χρονο κασετοφωνο.
Μας ειδαν,μας καλημερισαν(!),μας προσπερασαν και μολις εσκασε ο ηλιος κατα τις 07:30,αρχισε το Μεγαρο Μουσικης.
Απορησα με το θρασος τους.
Μετα απο κανα 10λεπτο δεν αντεξα,πηγα να τον βρω.

"Ρε αφεντικο,κλειστο το ρημαδι.Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.Δεν σου εχω πει ποτε τιποτα,αλλα οι υπολοιποι εδω τι ρολο βαραμε?Αν τις εχεις τοσο αναγκη,να παω να σου φερω 2 τσιχλες που εχω...Ελεος..."

Υ.Γ.1.Κουνησε συγκαταβατικα το κεφαλι και χωρις να πει τιποτα το εκλεισε με το τηλεκοντρολ....

Υ.Γ.2.Το Καπανδριτι και γενικα η Αττικη ειναι μεγαλο "σχολειο",καθως δεχεται τεραστια κυνηγετικη πιεση αφου η Αθηνα που ειναι διπλα,ισως να περιεχει τον μεγαλυτερο εν δυναμει αριθμο κυνηγων της χωρας...
Εκει θα δεις και θα αντιληφθεις παρα πολλα και πολλες παθογενειες που διεπουν τον βλακα τον Νεοελληνα,που το μονο που ξερει ειναι να εξυμνει τα αρχαια μεγαλεια του.

Last edited:
Ήταν και σε εμάς φθοιωτιδα ένας τέτοιος έξυπνος αλλά τον είχα μακριά το κακό είναι ότι μόνο αυτός έριχνε τα περισσότερα μπαμ εγώ κι άλλοι 2 πιο πάνω ειμασταν σε απραξία βέβαια μετρημένα τα πουλιά και ψηλά αλλά όσο να ναι κακό εκανε

Γιαννακο γενικά είναι φόλα έβγαινα για ορτυκια όλο το Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη. Ένα γουρούνι πήραμε από κωλοφαρδία κ αυτό ήταν μέχρι τώρα!
Ακόμη δεν έχω βγει για κυνήγι φέτος θα αρχίσω από την επόμενη βδομάδα ,και κατά τύχη δεν έχω χάσει και κάτι ιδιαίτερο από ότι βλέπω .

Status
Not open for further replies.
Back