Φόρτωσα τρεις και γυρίζω ,δύο τσίχλες και ένα κοτσύφι περπατητοΑναβλήθηκε το φόρτωμα επ αόριστον ;![]()
Φόρτωσα τρεις και γυρίζω ,δύο τσίχλες και ένα κοτσύφι περπατητοΑναβλήθηκε το φόρτωμα επ αόριστον ;![]()
Το περίεργο είναι που δεν έχει μπάσιμο παπαγάλους από Αφρική με τέτοιο καιρό.Δεν είχε σήμερα πουλιά, περίεργο ο ίδιος καιρός είναι με χθες.
Φόρτωσα τρεις και γυρίζω
Απάντησα συμπληρωματικατρεις κλούβες ;
Καλό σημάδιΤο περίεργο είναι που δεν έχει μπάσιμο παπαγάλους από Αφρική με τέτοιο καιρό.
...πάρα πολυ ωραίο όπλο φίλε μου, να το χαίρεσαι!Στην Κύμη σήμερα όπου είδαμε πουλάκια,αλλά σχεδόν όλες σε απαγορευτικό ύψος.View attachment 58498
Δημητρη μου εσει βλέπεις 100 πουλια εδώ μηλαμε αν δεις 5 πουλια είσαι τυχερός αυτό τα Χαλη εδω δεν έχει ιστορικό προηγούμενο… όσο και κακή να ήταν η χρόνια παντα βλεπαμε πουλια στα μπασίματα ..Ηλία δεν σου λέω για εδώ. Για βόρεια σου λέω. Άμα εχει καλοκαίρι και φαγητό γιατί να κατέβουν τα πουλιά? Ξεκινάνε βάση ενστικτου και επειδή μικραίνει η μέρα αλλά χαζά δεν είναι να εγκαταλειψουν περιοχές που τα βολεύει ο καιρός και η τροφοληψια. Δεν θυμάμαι ποιος έγραψε εδώ πριν μέρες ότι βόρεια Βουλγαρία γινόταν της ποπης από τσιχλοκοτσυφα και νοτια προς εμάς δεν είχε τίποτα. Ακριβώς όπως στα μπασιματα του 20 το παει πριν μας κλείσει ο Χαρδαλιας που ειχε νοτιαδες μεχρι τον βόρειοπολο. Εκείνα του 20 τα πέρασματα ήταν ακόμη χειρότερα. Τώρα βλέπουμε και 100-150 πουλιά να περνανε έστω και στο θεό. Τότε δεν μπήκαν καθόλου. Μόλις τα έσφιξε όμως βορειοτερα κρύο εδώ εμφανίστηκαν πραγματικά πολλά πουλιά.
@periklis-ath πουστη αντικυκλωνα μας έκαψες...
"Παλια μου τεχνη κοσκινο".....Μου αρεσει Κωστη που ποτε δεν ξεχνας τις παλιες καλες συνηθειες, ειλικρινα σε χαιρομαι!!!Επιστροφή από Δερβενοχώρια με φουλ ηπειρωτικό μοιρολόι στο ράδιο
Πουλιά το πολύ να εμφανίστηκαν 10-15 και αυτά συναγωνίζονται τα f16
Κυνηγοί αρκετοί ειδικά το πρωί στο ανέβασμα της Χασιάς η προσπέραση πήγαινε μαρούλι
Απολογισμός
View attachment 58534
Να μην τους λυπάσαιΑπό την μια τους λυπάμαι
Γιαννακο γενικά είναι φόλα έβγαινα για ορτυκια όλο το Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη. Ένα γουρούνι πήραμε από κωλοφαρδία κ αυτό ήταν μέχρι τώρα!Παναγή ο βασιλης είναι πανακτο τρίχες μεχρι στιγμής και απο τη Μάνη πάλι τρίχες συνεχίζεται το χάλι.
Ετσι και σημερα στο Καπανδριτι,ειδα 2 ατομα που κλασικα βαζουν καθε χρονο κασετοφωνο.Σήμερα εκτός το ότι δεν έγινε κάτι Αξιόλογο.... αυτό το πράγμα με τα κασεφωνα και σε μέροι τύπου Καπανδρίτι δεν το καταλαβαίνω σήμερα έγινε εφόδια στο Καπανδρίτι πιάσαν δύο άτομα......
Από την μια τους λυπάμαι από την άλλη έλεος πόσο μαλακας πρέπει να σε να βάλεις κασεφωνω κυριακάτικα και σε μέρος με 100 κυνηγούς γίνεται...?? Είσαι μαλακας σαρεσει το κασετόφωνο τράβα σε μια εριμια που δεν πατάει ψυχή και βαλτω που και αυτό μαλακία είναι αλλά..... Στο στόμα του λύκου τα θέλες τα παθες
Ακόμη δεν έχω βγει για κυνήγι φέτος θα αρχίσω από την επόμενη βδομάδα ,και κατά τύχη δεν έχω χάσει και κάτι ιδιαίτερο από ότι βλέπω .Γιαννακο γενικά είναι φόλα έβγαινα για ορτυκια όλο το Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη. Ένα γουρούνι πήραμε από κωλοφαρδία κ αυτό ήταν μέχρι τώρα!
Εκείνες οι ...ηλιαχτίδες που έλεγες??? 28 29 30???Βρε άσε τον Αντικυκλωνα ήσυχο.
Μια χαρά είναι εκει που είναι