Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ίσως τότε μπουν το πρωί. Εγώ το πολύ τσιν την νύχτα δεν το θεωρώ καλό για το επόμενο πρωινό. Ναι, δειχνει ότι μετακινουνται πουλιά αλλά έχω τύχει σε κάτι περασματα βαρβατα που δεν άκουγες ούτε μια την νύχτα και πριν ξημερώσει.
Άκρα του τάφου σιωπή!

Δυστυχώς τα πολλά μποφόρ στο πέλαγος δυσκολεύουν τα περασματα. Και εμάς μας επηρεάζουν αρνητικά. Αν και χθες παρόλο τον αέρα μπήκαν αρκετά πουλιά αλλά αλλοπρόσαλλα...
Συμφωνώ μαζί σου, και είναι ο σοβαρότερος λόγος που έχω τραβήξει σε μια τσίχλα, και έχω δει δύο γιαννακότσοχλες.

Ίσως τότε μπουν το πρωί. Εγώ το πολύ τσιν την νύχτα δεν το θεωρώ καλό για το επόμενο πρωινό. Ναι, δειχνει ότι μετακινουνται πουλιά αλλά έχω τύχει σε κάτι περασματα βαρβατα που δεν άκουγες ούτε μια την νύχτα και πριν ξημερώσει.
Και χθές έτσι έγινε, το βράδυ τσιν το πρωί τίποτα

10 μέρες είναι ακόμα.Βγειτε γιατί μετά θα πέσει μνημόσυνο.
Μέχρι οι τσίχλες κατάλαβαν την πείνα που θα πέσει και δεν ήρθαν να μην μπαίνει ο κόσμος σε έξοδα
Πέρα από την πλάκα μίλησα με φίλο που κυνηγάει λαγό και μου είπε ότι δεν υπάρχει ψυχή στο βουνό
Μέχρι και παρέες που κυνηγάνε γουρούνια δεν έχουν κόσμο γιατί δεν μαζεύονται όλοι
Και πώς να πάνε εκεί που έφτασαν τα καύσιμα

Μέχρι οι τσίχλες κατάλαβαν την πείνα που θα πέσει και δεν ήρθαν να μην μπαίνει ο κόσμος σε έξοδα
Πέρα από την πλάκα μίλησα με φίλο που κυνηγάει λαγό και μου είπε ότι δεν υπάρχει ψυχή στο βουνό
Μέχρι και παρέες που κυνηγάνε γουρούνια δεν έχουν κόσμο γιατί δεν μαζεύονται όλοι
Ψέματα? Κάθε εξόρμηση στο βουνό κοστίζει 35€-50€....

Γιώργο πάνε για μεροκάματο για ελιές τώρα η πιο πολλοί.

Στην περιοχη μας τα λαγοσκυλα λογω καιρου κυνηγανε μια περιπου ωρα και μετα...... τερμα.

Γιώργο πάνε για μεροκάματο για ελιές τώρα η πιο πολλοί.
Εδώ δεν άρχισαν ελιές ακόμα
Στην περιοχη μας τα λαγοσκυλα λογω καιρου κυνηγανε μια περιπου ωρα και μετα...... τερμα.
Δεν βλέπεις κόσμο μου είπε όχι ότι φεύγουν νωρίς λόγω ότι δεν έχει κάνει καιρό ακόμα
Στις μεριές που μου είπε τουλάχιστον οι γουρουνάδες έπρεπε να περνάνε να κόβουν για ντορό και δεν έχει δει ακόμα άνθρωπο προς τα εκεί

Χτες και σημερα πεταλο μαλιακου φθιωτιδα ,Εχτες μεγαλο μπασιμο απο τις 0745 εως 10,30 με πολλα κοπαδια απο 5 εως και 20 πουλια δεν μπορω να υπολογισω ποσα θα πω 350 με 450 απο 10,30 εως 12,30 αντε να ειδα αλλες 50 ,Σημερα καμια σχεση με χτες αντε να ειδα 80 το πολλη ,δεν μπορει να προβλεψη κανεις αυτη την χρονια πως θα παει δεν υπαρχει χειμωνας μπροστα δεν υπαρχει πιεση να κατεβουν με λιγα μπασιματα δυνατα δεν μπορουν να μεινουν πουλια με τετοια ξερα που υπαρχει, εχτες με τετοιο μπασιμο περιμενα να δω στο απογευματινο αρκετα ειδα 12 και μες την νυχτα

Status
Not open for further replies.
Back