Και όμως φίλε, κατέβασα μια κουκκίδα σήμερα, που έπεσε κάθετα μπροστά μου! Δεν το πίστευα!Μην ντουφεκατε κουκιδες στο θεό, ευχαριστω
Και όμως φίλε, κατέβασα μια κουκκίδα σήμερα, που έπεσε κάθετα μπροστά μου! Δεν το πίστευα!Μην ντουφεκατε κουκιδες στο θεό, ευχαριστω
απολύτως λογικο αφου ολη την νεκρή σεζόν καπνιζες τα πιατακια σε καθε πιθανη αποσταση!Και όμως φίλε, κατέβασα μια κουκκίδα σήμερα, που έπεσε κάθετα μπροστά μου! Δεν το πίστευα!
Του Fantom δουλεψαν ή ειχες μεσα ιδιογομωση..;;;Πολύ δυνατό μπάσιμο σήμερα με τις τσίχλες να μπαίνουν κοπάδια μαζί με τα κοτσύφια έως και 20-25 μαζί! Το θέμα ήταν ότι περνούσαν στα 50 - 55 μέτρα οπότε στις περισσότερες αρκέστηκα απλά να τις κοιτάω! Όσες πήρα ήταν τουφεκιές θεαματικές που μένουν στην μνήμη! Φάνηκαν και αρκετές τσαρτσάρες σε κοπαδάκια. Φάσσες απλά ανύπαρκτες! Τέσσερις είδα μόνο πολύ ψηλά!
Κεντρική Μακεδονία!
View attachment 58484
Καλο αυτό κατεβενουν να δουμε θα δούλεψη μόνο ο ανατολικός διάδρομος η όλλοι η Ελλάδα!!!Πολύ δυνατό μπάσιμο σήμερα με τις τσίχλες να μπαίνουν κοπάδια μαζί με τα κοτσύφια έως και 20-25 μαζί! Το θέμα ήταν ότι περνούσαν στα 50 - 55 μέτρα οπότε στις περισσότερες αρκέστηκα απλά να τις κοιτάω! Όσες πήρα ήταν τουφεκιές θεαματικές που μένουν στην μνήμη! Φάνηκαν και αρκετές τσαρτσάρες σε κοπαδάκια. Φάσσες απλά ανύπαρκτες! Τέσσερις είδα μόνο πολύ ψηλά!
Κεντρική Μακεδονία!
View attachment 58484
Που να πιάσουμε όμως? Κοντά στο βουνό?? Κοντά στη θάλασσα??? Η σε λοφακι ενδιάμεσα???Αύριο είναι η μέρα!!!!
Εκεί που πιάνεις πάντα αυτή την εποχή , ραντεβού στο γνωστό μέροςΠου να πιάσουμε όμως? Κοντά στο βουνό?? Κοντά στη θάλασσα??? Η σε λοφακι ενδιάμεσα???
Ιδιογόμωση Κώστα Granular, Csb-5 και λίγα Mb32Του Fantom δουλεψαν ή ειχες μεσα ιδιογομωση..;;;![]()
Μακάρι, αλλά από την Κυριακή όλο αυτό λέμε και ένα σοβαρό μπάσιμο δεν έχει κάνει, μας έφαγε το πέρα δώθε!!Αύριο είναι η μέρα!!!!
Τελικά τι έγινε??????
Νικολα καλησπερα, δεν σε ξεχασα....να ενημερωσω οτι δεν φερει σημανση για χρωμιωση καννων. Οι πολυ καλες αποδοσεις του - αν και το χρησιμοποιω ελαχιστα - μου δινουν την αισθηση αχρωμιωτου, οπως και να εχει ομως, προκειται για εξαιρετικη κατασκευη, αθανατη θα ελεγα, με ιδιαιτερη βεβαια φροντιδα μετα απο καθε κυνηγι στις ριγες του. Θα περασετε ομορφα μαζι!!!Σε φχαριστώ Σταύρο. Να σε ρωτήσω κάτι σε παρακαλώ. Το δικό σου φέρει χρώμιο εσωτερικά των καννών ή είναι αχρωμίωτο...;;
Ρωτώ διότι δεν αναγράφεται πουθενά πάνω στο δικό μου όπλο (κατασκευής 2006) κάτι τέτοιο, ούτε και στα χαρτιά του, ούτε και στο επίσημο site της Ουγκαρτετσέα...
Ωστόσο, η συγκεκριμένη εταιρεία (που έχει κλείσει οριστικά από το 2016) συνήθιζε να επιχρωμιώνει εσωτερικώς τις κάννες των δίκαννών της...
Oρίστε και μία παρουσίαση του δικού μου μοντέλου της Ουγκαρτετσέα από τον Σοφοκλή Κοσκινά... Αυτός γράφει ότι έχει χρωμιωμένες κάννες, αλλά εγώ διατηρώ κάποιες αμφιβολίες, καθότι δεν έχω βρει πουθενά κάποια τέτοια, επίσημη αναφορά εκ μέρους της εταιρείας...
www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/parousiaseis-oplon/plagiokanna-souperpoze-parousiaseis-oplon/ugartechea-40-ex-to-klasiko-einai-akseperasto/
Εύχομαι περαστικά και γρήγορα.Με πυρετο απο το βραδυ και δε μπορεσα να δωσω παρων. Ελπιζω να ειχε κατι να το φχαριστηθηκατε
Ειναι σαν το ανέκδοτο: ρωτάει ο πλούσιος τον πεινασμένο που του ζητησε φαγητό " χθεσινό φαγητό τρως, ελα αυριο"Αύριο είναι η μέρα!!!!
Τακη για δωσε συστασεις για το εργαλείο.Στην Κύμη σήμερα όπου είδαμε πουλάκια,αλλά σχεδόν όλες σε απαγορευτικό ύψος.View attachment 58498