Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αρκετά τσιν τσιν το ξημέρωμα αλλά δυστυχώς στον ορίζοντα φάνηκαν 2-3 πουλια κ αυτα από μακριά...
Δυο τετραδες φασσες φάνηκαν, κ μια εξάδα, ένας τυχερός που τουφεκισε πηρε μια...
Πεσαν κ κάτι μεμονομενα σμπαρακια σε ένα ρεμα....
Αυτά τα ολίγα από μενα...

Γραμματικό μεριά σήμερα , τιποτα σημαντικό και εδώ ... εβλεπες που και που καμια πιασμένη ... ευτυχώς που είχε καλό σήμα 5G και περασε ευχαριστα ή ωρα με την κουβέντα και τα social media ... 1 στο χέρι και 2 κλαμπανισμένες λόγω κινητού και social .big smile.
ΥΓ Για φαντασου να εισαι σε καρτερι , να μην πεταει ουτε τσόνι και να μην έχεις και σήμα χαχαχα !!

Προς Θήβα από 7:35 έως 8:00 μπορώ να πω πολλά πουλιά ψηλωμενα. Χάρηκα νόμιζα ότι θα έχει καλό μπασιμο . Αλλά μετά δεν ξαναείδα τίποτα. Πρόλαβα τα τρία πρώτα μου πουλάκια για φέτος και δύο χαμένα
Πρέπει να περνούσαν όλο το βράδυ. Τουλάχιστον να έχουμε για περπατητο αργότερα.

Επιστροφή από Καπανδρίτι λιγότερα σήμερα τα πουλιά εγώ κλασικά έμεινα στα τρία και μία ο φίλος που ήταν μαζί μου!!!
Σχετικά με χτες μου περάσανε πιο στρωτά αλλά λίγο η κουβέντα με το φιλαράκι λίγο η βιασύνη μου μου στέρησαν άλλες τόσες σίγουρες και μία σκαγιασμένη φάσσα από άλλο συνάδελφο μου πέρασε οριακά για τα οχτάρια και τις έκλασα μια μάντρα...
Έχασα και τρεις τραυματισμένες γιατί άφησα το σκυλάκι μου σήμερα...
Αύριο ρεπό και Σάββατο για γαλάζιες!!!

φευγα προλαβαινεις ,ο μεγαλος ογκος 7-45 ξεκιναει![αμα εχει περασμα]
Ε τελικά καλύτερα που με πήρε ο ύπνος και πήγα δουλειά...από 3-4 ο καθένας έπιασε...ελπίζω από εβδομάδα να γίνει κάνα μπασιμο της προκοπής γιατί μέχρι στιγμής η χρονιά είναι επικός χάλι μαύρο

Λοιπόν καταπληκτικος καιρος, λιακάδα, άπνοια αλλα και υγρασία. Τα κορίτσια άφαντα, για ενα μισάωρο ενα μικρο μπάσιμο, καμμιά 30 σε ομάδες, οι περισσότερες ψηλά. Έσκασε μύτη και ενα ζευγάρι φάσσες εκτός βολής. Δεν πειράζει τρεις γύρισαν σπιτι χωρις απώλειες. Θα δουμε αύριο.

Γεια χαρά σε όλη την παρέα. Χθες μπήκαν αρκετά πουλιά και κάναμε το κέφι μας με έναν φίλο. Είχα πολλές αστοχίες δυστυχώς αλλά τουλάχιστον είχα μόλις ένα χαμένο. 32 στο χέρι και 2 χαμένα κάναμε οι δυο μας. Σήμερα ενώ περιμέναμε περισσότερα πουλιά δεν μπήκαν και μείναμε με 5 στο χέρι. Ωραία ήταν όμως. Εγώ λόγω δουλειάς δεν ξέρω ποτε θα πάω πάλι αλλά ελπίζω να πετύχω άλλο ένα καλό μπάσιμο φέτος.

00718C7B-AF1F-4F6F-822A-E850C4A6BA16.jpeg

Περιοχή Αττική, φυσίγγια ρουμελιωτης 32 περσινά και φετινά.

Καλημέρα στην παρέα ,σήμερα ανατολική Αττική 5 τσιχλακια στο χέρι αλλά χωρτασαμε εικόνες .ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ !!!!!χαχαχα

Attachments

• IMG_20221020_074658.jpg
    IMG_20221020_074658.jpg
    94,4 KB · Προβολές: 45
  • IMG_20221020_070325.jpg
    IMG_20221020_070325.jpg
    84,7 KB · Προβολές: 42
  • IMG_20221020_074647.jpg
    IMG_20221020_074647.jpg
    98 KB · Προβολές: 42
Εγώ πιστεύω ότι είναι και θέμα τύχης..πας πρωί πρωί να πιάσεις ένα μέρος που περνάνε βολικά τόσα χρόνια και τελικά σχεδόν δεν ρίχνεις τουφεκια ..και ακούω από φιλαράκια πήγα και έκατσα σε ένα λόφο και έκανα πουλιά...και όχι μια και δυο φορές...τελευταία χρόνια το έχω εφαρμόσει αυτό...Έχω αιτηθεί άδεια αύριο....

Status
Not open for further replies.
Back