Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πράγματι, όταν φανούν τσίχλες σε κάποια μέρη της Αθήνας (πάρκα, πλατείες κτλ), τότε σημαίνει ότι ξεκινάν τα καλά μπασίματα!
Και συνηθως, με την τυχη που με διακρινει, (πεφτω ανασκελα και σπαω την μυτη μου), ειναι η μερα που δεν πηγαινω.

Χαιρετώ τους φίλους. Καλή η θεωρία και ευχάριστη η κουβέντα και η ανταλλαγή απόψεων, αλλά υπάρχει και η πραγματικότητα. Πρώτη έξοδος σήμερα για τσίχλες στην ΒΔ Αττική. Υπέροχο πρωινό με συννεφιά και ελαφρό αεράκι. Θερμοκρασία 15ο και υψόμετρο 400 μέτρα. Μέχρι τις 9 00 που τέλειωσε ο καφές και έφυγα δεν είδα παρά μόνο ένα μικρόπουλο και 2-3 καρακάξες μακρυά. Λίγοι κυνηγοί μάλλον και δεν έπεσαν πάνω από 10 τουφεκιές σε όλη την περιοχή. Είναι σχετικά νωρίς ακόμη, αλλά είναι ακραίο να μη φανεί ούτε μια. Νομίζω πέρσι ίδια ημερομηνία έμπαιναν πουλιά.
Καλό βράδυ.
Καλημερα παιδες, Μανο ακριβως οπως περιγραφεις, θα προσεθετα μια καποια μουνταδα που ειχε το πρωι. Δεν φανηκε ουτε μια στο μπασιμο, μια "πιασμενη" μου πεταχθηκε ξαφνικα, ημουν σφιχτα τσοκαρισμενος, ειπα να μην την "χαλασω" ....και γραφτηκε επικο κλαμπανι!!! Βορεια Αττικη αυτα, αλλα οπως εχουμε πει επανειλλημενα, δεν πτοουμαστε, ελαχιστη υπομονη ακομα και θα ...δικαιωθουμε.yel..yel..yel..

Παιδιά από Δευτέρα και μετά γτ μέχρι το Σάββατο θα βρέχει. Να στεγνώσουν την Κυριακή και να ξεκινήσουν για τα κάτω. Αμαν όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω.
Μην μας κόβεις την Κυριακή ρε!!! Βορια δεν θα έχει φαινόμενα από νωρίς το Σάββατο και η νύχτα από Σάββατο προς Κυριακή θα είναι ξαστερη.... Νεφοκαλυψη νύχτα Σαββάτου...45-562GR.jpg

Τα πράγματα έτοιμα για το πρώτο τσιχλοκυνήγι της χρονιάς την Κυριακή. Έβαλα μέσα τα καινούρια του Ρουμελιώτη σε 30 και 32 γραμμάρια και ένα κουτί Jordan 32. Όλα σε νούμερο 8 σκάγι. Ελπίζω να μπει κανένα κοπαδάκι να κάνουμε τα σμπάρα μας.

Πίσω από το σπίτι στα Πατήσια έχω ένα χωράφι σχεδόν παρατημένο με λίγες ελιές και κάτι αλλά δένδρα. Πολλές φορές πρωινά Οκτώβρη έχει τύχει να έχει πιασμένες,άντε μετά να πας για δουλειά.
Χωράφι στα Πατήσια;;;; Είσαι από τους λίγους τυχερούς!!!

αμα μπουνε σαββατο δυτικα και βορια ,την κυριακη θα κανουμε παρτυ ,αν οχι ,τυχεροι μετα αυτοι που θα εχουν αδεια απο δευτερα!
Η που θα τους πιασει κόψιμο την επόμενη του πρώτου καλού περάσματος.....

Το αποκλείο για σ.κ. από Δευτέρα και αν στα β. Δ
Λιακο από το μεσημέρι του Σαββάτου βόρεια και δυτικά ανοίγει τελείως. Συνηθως μετά από βροχές όπως τώρα κάνουν ντου. Σάββατο ναι είναι καμμενο αλλά Κυριακή μπορεί....

Λιακο από το μεσημέρι του Σαββάτου βόρεια και δυτικά ανοίγει τελείως. Συνηθως μετά από βροχές όπως τώρα κάνουν ντου. Σάββατο ναι είναι καμμενο αλλά Κυριακή μπορεί....
Όπως τα λες....Κυριακή και Δευτέρα θα είναι δυνατές μέρες πιστεύω και εγώ, από Σάββατο ξαστερωνει

Status
Not open for further replies.
Back