Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχαν πάει απο πίσω άλλοι?
Δεν νομίζω, ήταν πρωί ακόμα, εκεί κούρνιασαν από βραδύς :). Να φανταστείς ότι τις σηκώσαμε και μετά από καμιά ώρα ήταν άλλες τόσες μέσα. Την άλλη φορά θα τους κάνω την έκπληξη, θα πάω να χωθώ μέσα και θα περιμένω. Πλάκα έχει να μην έρθει καμία ... .crying smile.

Δεν νομίζω, ήταν πρωί ακόμα, εκεί κούρνιασαν από βραδύς :). Να φανταστείς ότι τις σηκώσαμε και μετά από καμιά ώρα ήταν άλλες τόσες μέσα. Την άλλη φορά θα τους κάνω την έκπληξη, θα πάω να χωθώ μέσα και θα περιμένω. Πλάκα έχει να μην έρθει καμία ... .crying smile.

Αχαχαχα κάτι τις τραβάει μέσα Γιώργο..Καρτέρι να κάτσεις όλη μέρα θα έρχονται πιστεύω..Πάμε καμιά βόλτα Σ/Κ αν είναι να τους κάνουμε μαζί την έκπληξη!

Καλησπερα! Περπατητο σημερα με καλοκαιρινη μερα απο τις 12 μεχρι τις 6 και μετα απογευματινο καρτερι..18 πουλια στο περπατητο και 6 στο καρτερι..στο απογευματινο ολα περασαν νυχτα και οι 6 επεσαν με seminole spreader και lampro mezzo 30 9-10 νουμερο.2 εξιλεωθηκαν σχεδον στα 10 μετρα..συνολο (περπατητο-καρτερι)εχασα 4 πουλια που οσο και αν εψαξα ηταν δυσβατο μερος..στο περπατητο ειχα LM εναλλαξ με seminole spreader αναλογα το μερος.και φυσιγγια lampro tordo 30 10N,lampro sporting 9,5N και lampro classic διασπορας 10Ν...και μια φωτο με τα πουλια του περπατητου την ωρα που πηγα στο καρτερι..και η αλλη φωτο ειναι μια τσιχλα που την εψαχνα 15 λεπτα και καποια στιγμη εσταξε αιμα στο κεφαλι μου..κοιταω πανω και ειχε μεινει στην ελια..
VBK06rt.jpg

VBK06rt.jpg

5MsQPSg.jpg

Last edited:
δεν μπορώ να πω νούμερο ... .what.
712!!! .yelling.

Μετα το εκπειδευτικο με τη σεττερου επιασα ενα καρτερακι που δεν συμπαθω για κανα 45 λεπτο με το δικαννο... 7 τσιχλες τουφεκισα και της πηρα ολες μαδωντες τες στον αερα, φοβερη αισθηση, ωστοσο η χαρα κρατησε λιγο μιας κ θυμηθηκα κ παλι το λογο που δεν συμπαθουσα το καρτερακι αυτο... Μονο 2 στο χερι... :(

Καλησπερα! Περπατητο σημερα με καλοκαιρινη μερα απο τις 12 μεχρι τις 6 και μετα απογευματινο καρτερι..18 πουλια στο περπατητο και 6 στο καρτερι..στο απογευματινο ολα περασαν νυχτα και οι 6 επεσαν με seminole spreader και lampro mezzo 30 9-10 νουμερο.2 εξιλεωθηκαν σχεδον στα 10 μετρα..συνολο (περπατητο-καρτερι)εχασα 4 πουλια που οσο και αν εψαξα ηταν δυσβατο μερος..στο περπατητο ειχα LM εναλλαξ με seminole spreader αναλογα το μερος.και φυσιγγια lampro tordo 30 10N,lampro sporting 9,5N και lampro classic διασπορας 10Ν...και μια φωτο με τα πουλια του περπατητου την ωρα που πηγα στο καρτερι..και η αλλη φωτο ειναι μια τσιχλα που την εψαχνα 15 λεπτα και καποια στιγμη εσταξε αιμα στο κεφαλι μου..κοιταω πανω και ειχε μεινει στην ελια..
VBK06rt.jpg

VBK06rt.jpg

5MsQPSg.jpg
Ωραίος Γιάννη, κουτί σου έκατσε ή 304, άσε που φενεται καινούργια.
Γιάννη το κοντάκι είναι παραγγελία;
Οι Franchi παροπλίστηκαν να υποθέσω; .sarcastic.

Ωραίος Γιάννη, κουτί σου έκατσε ή 304, άσε που φενεται καινούργια.
Γιάννη το κοντάκι είναι παραγγελία;
Οι Franchi παροπλίστηκαν να υποθέσω; .sarcastic.
Καλησπερα! Γιαννη το οπλο αγοραστηκε καινουριο στο κουτι του .το πηρα απο πρωην οπλοπωλη που ειχε κρατησει αυτο το οπλο και μερικα αλλα για παρτη του και τα εβγαλε στο σφυρι γιατι ζοριζοταν.απο Θεσσαλονικη αγοραστηκε και ετυχε τοτε να ειμαι πανω γιατι η γυναικα μου ειναι απο Θεσσαλονικη.πηγα το ειδα και το πηρα,και πηγα κατευθειαν στον Βαγγελη Σκριβανο και μου εφτιαξε ενα κοντακι στα μετρα μου με 250 ευρω ολα.η franchi η light σχεδον παροπλιστηκε..η franchi 612 sporting με 76 ποντους κανη ,porting μαμησιο και 18,6 αυλο δεν παροπλιζετε γιατι σε στατικο κυνηγι ειναι φοβερο οπλο.

Μακη ειναι καλο οπλο! Εσυ εισαι γνωστης αυτων των οπλων και ξερεις! Ζυγισμα ειχε καλο και απο την μανα της.αλλα τωρα πηρε 200 γρ πισω λογω βαρυτερου κοντακιου,και ζυγιασε τρομερα.
πολύ θα ήθελα να είχα ένα αλλά λίγοι τα πωλούν και είναι ταλαιπωρημένα :)

Η 304 για μένα είναι η Beretta με την ωραιότερη σκοπευτική ευθεία που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.
Και οχι μονο και η κανη τησ ειναι τρομερή αρε μα........α που εκανα και εδωσα τετοιο οπλο ακομα και με 71 ποντουσ κανη η μπηχτεσ τησ ντουφεκιεσ δεν παίζονται

Έκανα ένα κοντινό περπατητο,5 τσίχλες χτύπησα αλλά η δυο χαμένες στα χορτα..
Πολύ πολύ ελάχιστα τα πουλιά και δεν σου κάνει όρεξη να πας κυνήγι..
Ελπίζω του χρόνου να αλλάξει αυτό..
Φυσιγγια nsi sipe εξαιρετικό αλλά δυναμίτης,έλεγα πως θα το σπάσω το κακόμοιρο το ρωσακι μου...sarcastic..
Και μια φωτο με βαριά καρδιά...

Status
Not open for further replies.
Back