Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδώ στα μέρη μου πανε αυτα Δημήτρη,με πας πισω.........
Βέβαια για καλό κ για κακό παω με μια 30αρα φυσιγγιοθηκη συν 36 φυσιγγια στο γιλέκο....
Αλλά αν σας πω ποσα φυσίγγια ρίχνω στην καλύτερη περιπτωση για 2,5-3 ώρες περπατητο θα γελάσετε........
Τσάμπα βάρος, αλλά κάθε μέρα είναι μια άλλη μέρα σκέφτομαι.......... Αλλά που τέτοια τυχη.....
Τάσο μου έχει τύχει και χρόνιες που κουβαλάμε τσάμπα κιλά και εμεις 9 στις 10 μερες. Αλλά όχι το κακό που περιγραφεις. Στην χειρότερη σε 3 ώρες ένα κουτάκι θα το εκαιγες έστω και με βολές της απελπισίας.

Γρηγορο πρωινο σημερα ως τις 8.30 γιατι μετα ειχα δουλεια.11τσιχλες χωρις καμια χαμενη και τα πουλια ειχαν ορεξη να παιξουν.Φυσιγγια j&b light και τασκωφ (βελος 32)πολυ καλα και τα δυο,τα τιναζαν τα πουλια.Κλαμπανισα και σε 4-5...

για γερακότσιχλες θα είναι καλά αύριο Δερβενοχώρια,,τέτοια εποχή πάντα βαράω εκεί !
Πρόσεχε τον δρόμο Παύλο, μην υπάρχουν προβλήματα με τη κυκλοφορία αύριο προς τα εκεί λόγω χιονιού και πάγου.
Τη χρονιά 19-20 είχε αρκετές που δύσκολα τους έβαζες χέρι όμως.

αν το συνεχίζει έτσι σίγουρα θα υπάρξουν Γιάννη ίσως και καμία απαγόρευση οπως προπερσι που ειχαν κλείσει τον δρόμο απο Χασιά
Είναι ρίσκο ναι, τουλάχιστον αν ρίξει και τα χιόνια που λέει απο Δευτέρα,Τρίτη θα δουλέψουν καλά τα απογευματινά χαμηλά.
Φέτος έχει μέρες μέσα στη χρονιά που έχουν δώσει πουλιά.

Ρε μαγκες και εγω με 30 φυσιγγια παω.
Γιατι κοροιδευετε?
Το ποσα πουλια παιρνω ειναι αλλο θεμα....
Ομως το κανω εσκεμενα γιατι οταν βαλω το χερι στην τσεπη και δω οτι αυτα + οσα ειναι στην τσεπη ειναι πλεον κατω απο 10, τα ποσοστα ανεβαινουν κατακορυφα!
Στο αυτοκινητο θα γυρισω με τουλαχιστον ενα φυσιγγι.
Εχω προγραμμα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back